ενταξει ιως το εχει περασει τωρα κανεις απο το foroum και να μου πει μιλωντας με εμπειρεια.Αφου διαβασες διφορουμενες απαντησεις σε αλλα θεματα στο φορουμ με το ιδιο αντικειμενο.. τι περιμενεις τωρα? Να συμφωνησουμε? Επιλεγεις μια απαντηση και προχωρας...
σε ευχαριστω πολυ και εγω το ιδιο ειμαι διατεθιμενος να κανω γιατι φοβαμαι το ασβεστιοεγω δεν θα εδινα.και δεν εδωσα,μεχρι τους 4 ηταν κατω.Μετα τσιτα πανω!
δυστυχως οχι αλλα ειναι μεγαλη ιστορια. παντως μεχρι τωρα αναπτυσεται κανονικα δεν εχει κανενα αλλο προβλημα και εχει κανονικο βαρος.Ειπες το πολυ ασβεστιο το καθολου ασβεστιο ομωςκαι καλα κανεις γιατι το πολυ ασβεστιο κανει κακο.Απλα μην τον πολυ χαιδευει και στο κεφαλι.Δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λενε αλλα εγω δεν το ρισκαρα.Το εχεις παρει απο εκτροφειο?
το ξερω αυτο. δε μου λες αν δε τα εχει σηκωσει μεχρι 6 μηνων τελειωσε η υποθεση?To καθολου ασβεστιο φροντιζεις να μην γινει.Εαν παιρνεις μια σουπερ πριμιουμ τροφη δεν χρειαζεσαι αλλα μπλιμπλικια.Αφου δεν ειναι απο εκτροφειο να ξερεις οτι υπαρχει και η περιπτωση να μην τα σηκωσει καθολου.Ασβεστιο και ναρθηκες δεν θα του κανουν τιποτα
Δηλαδη τοκανουν αυτο δηλαδη πεφτουνκαι ξανασηκωνονται?Εχω την εντυπωση οτι μεχρι 6-8 μηνων τα σηκωνουν.Βεβαια το οτι ειχε 1 αυτι σηκωμενο ειναι καλο σημαδι.Θα τον εχεις για λιγο καιρο τροχονομο
δε ξερω φιλε η κτηνιατρος μου το ειπε τι να σου πωΔεν μπορώ να καταλάβω ... Το ασβέστιο ή οι βιταμίνες τι δουλειά έχουν με το σήκωμα των αυτιών ρε παιδιά ;;; Πήγαινε αγόρασε νάρθηκες και δέσε τα .
αλλα και ναρθηκες θα ειναι η τελευταια επιλογηΔεν μπορώ να καταλάβω ... Το ασβέστιο ή οι βιταμίνες τι δουλειά έχουν με το σήκωμα των αυτιών ρε παιδιά ;;; Πήγαινε αγόρασε νάρθηκες και δέσε τα .
ουτε εγω.Προφανως ο γιατρος του φιλου ηθελε να πουλησει.Το ασβέστιο ή οι βιταμίνες τι δουλειά έχουν με το σήκωμα των αυτιών ρε παιδιά ;;;
Οτι και να του βαλεις εαν εχει θεμα στα γονιδια του μια ζωη κατω θα ειναιΠήγαινε αγόρασε νάρθηκες και δέσε τα .
Ναι.Εμας απο 2 μηνων ηταν τροχονομοςΔηλαδη τοκανουν αυτο δηλαδη πεφτουνκαι ξανασηκωνονται?
Ο ήλιος είναι ευεργετικός!Ναι, έχει βάση αυτό που το λένε!Σωκρατη εμενα ειναι 2 μηνων και τα εχει σηκωσει αλλα εχω ακουσει οτι γενικα μεχρι και 5-6 μηνων μπορει να ειναι κατω.Επισης ο κτηνιατρος μου ειχε πει να τον εχω σε μερος που βαραει ο ηλιος(εγω τον εχω μεσα σε διαμερισμα και φροντιζω να ανοιγω τα παραθυροφυλλα να μπαινει φως) γιατι παιζει καποιο ρολο με το ασβεστιο(δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο).Και τελευταιο μου ειπε οτι μπορει να τα σηκωνει και να τα ριχνει μεχρι την ηλικια που σου ανεφερα πριν(ενα ενα ή και τα δυο μαζι).