Κλειδωνετε τις πόρτες!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
[video=youtube;IeD0fQxyi_c]http://www.youtube.com/watch?v=IeD0fQxyi_c[/video]

Με αφησε ο μπαμπας να παιξω με το σχοινί μου...Χαζός ειναι;Θελω να δω κι εγω τηλεοραση!:mad:

Last edited by a moderator:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πολύ ωραίο βίντεο και πάρα πολύ ρεαλιστικό!!!

Αρκεί να σας πω ότι η (μακαρίτισα, πλέον) προηγούμενη σκυλίτσα μας, είχε ανοίξει κάποτε την εξώπορτα του διαμερίσματος και μας περίμενε στο ...ισόγειο! Από τότε, αλλά και τώρα, όταν αφήνουμε τη Μόκα σπίτι, κλειδώνουμε πάντα την πόρτα.

Τέλος, έχουμε παρατηρήσει πως και ο γάτος μας (που όταν φεύγουμε, ή το βράδυ που κοιμόμαστε, τον περιορίζουμε σε συγκεκριμένο δωμάτιο), εδώ και 1-2 μήνες έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το χερούλι της πόρτας και κάνει συνεχώς προσπάθειες να την ανοίξει. Πιστεύω ότι, αργά ή γρήγορα, θα τα καταφέρει...

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Τι λες ρε φιλε ?
Ειναι απιστευτη η ευφυια ορισμενων ζωων, το δε συγκεκριμενο δε παλευεται....
Ειδικα επαθα πλακα με την επιμονη και το κουραγιο του.
Μεθοδικος, ο φιλος...υπομονετικος.
Πολυ εξυπνοτερος απο πολλους "ανθρωπους" που γνωριζουμε ολοι μας.....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ευτυχως ο δικος μας δεν κανει τετοια(επικινδυνο παντως αν προκειται για εξωτερικη πορτα σπιτιου!),αν και πολυ θα τον θαυμαζα σε περιπτωση που τον πετυχαινα...;)

Λετε να ειχε ανοιξει και τα φωτα νωριτερα και δεν το εδειξε το βιντεο;

Φανταζομαι την αντιδραση του ανθρωπου που ηταν στο μεσα δωματιο.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Τέλος, έχουμε παρατηρήσει πως και ο γάτος μας (που όταν φεύγουμε, ή το βράδυ που κοιμόμαστε, τον περιορίζουμε σε συγκεκριμένο δωμάτιο), εδώ και 1-2 μήνες έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το χερούλι της πόρτας και κάνει συνεχώς προσπάθειες να την ανοίξει. Πιστεύω ότι, αργά ή γρήγορα, θα τα καταφέρει...
Τα Σ/κ επισκεπτομαστε την φιλη μου και φίλη της Λόρα, Λίτσα (η εικονιζομενη).
Η Λίτσα σε συνεργασια με τη (μουσουδα της) Lora μπορουν να βγουν εκτος σπιτιου μεσα σε λίγα μονο λεπτα...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Συνηθως οταν το πομολο ειναι ετσι,το καταφερνουν αρκετα ζωα.Το κολπο ειναι να βρουν.αλλα οταν το πομολο ειναι στρογγυλο...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αγγελική, απλά παρατηρώ ότι το συγκεκριμένο χερούλι που φωτογράφισες (στρογγυλό), είναι αρκετά πιό δύσκολο από τα δικά μας, που είναι κλασικά χερούλια και αν κρατηθεί από πάνω τους μπορεί να ανοίξουν άνετα.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αγγελική, απλά παρατηρώ ότι το συγκεκριμένο χερούλι που φωτογράφισες (στρογγυλό), είναι αρκετά πιό δύσκολο από τα δικά μας, που είναι κλασικά χερούλια και αν κρατηθεί από πάνω τους μπορεί να ανοίξουν άνετα.
Αυτη είναι η πορτα του δωματιου.
Η εξωπορτα έχει στρογγυλο χερουλι, αλλα δεν τους έχουμε πιασει στα πρασα για να δουμε πως την ανοιγουν..
Η πορτα με το στρογγυλο πομολο έχει ανοιχτει όσες φορες είναι και η Λόρα στο σπιτι, αλλα όταν ειμαστε εμεις μπροστα δεν έχουν επιχειρησει να την ανοιξουν..

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το θεμα ειναι μια πολυ καλη υπενθυμιση για ολους μας.
Κι εγω απο τις συμβουλες εδω μεσα εμαθα να κλειδωνω παντα την εξωπορτα απο τις πρωτες μερες.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Καταπληκτικός ο σκύλος!!! Το εντυπωσιακό είναι ότι χρησιμοποιεί 'εργαλείο' για να κάνει τη δουλειά του και όχι το σώμα του, κάτι που δεν το συνηθίζουν τα ζώα.
Ο τσοπάνης μου ανοίγει τα πάντα. :mad: Μόλις μετακόμισα και τον έκλεισα στον πίσω κήπο, σε μισή ώρα είχε μάθει να ανοίγει το πόμολο. Από τότε κλειδώνουμε όλες τις καγκελόπορτες. Στο προηγούμενο σπίτι ήξερε πως να συνδυάσει τα δύο πόμολα για να ανοίξει τη μπαλκονόπορτα. Στο σπίτι που είμαστε τώρα οι μπαλκονόπορτες ανοίγουν ανάποδα αλλά δεν του πήρε και πολύ για να τις ανοίξει και να βάλει μπρος τον συναγερμό. :-| Το πιο εντυπωσιακό είναι πως ξέρει να ανοίγει το babygate όταν έρχονται δίποδοι φίλοι σπίτι μας και δε μπορούν να το ανοίξουν! :D
Σε καμία περίπτωση δε θα μάθαινα τα σκυλιά μας να ανοίγουν πόρτες (ή ψυγεία...) Τα έχω μάθει μόνο να κλείνουν την εξώπορτα. Μέχρι να μας κλείσουν καμιά μέρα απ' εξω. *lingua*

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εμενα παλι μου φαινεται οτι δεν τον ενδιαφερει καθολου να ανοιξει την πορτα
μα να βαλει το σκοινι στο πομολο ωστε να δημιουργησει κοντρα να τραβαει..

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
εμενα παλι μου φαινεται οτι δεν τον ενδιαφερει καθολου να ανοιξει την πορτα
μα να βαλει το σκοινι στο πομολο ωστε να δημιουργησει κοντρα να τραβαει..
Σαν να εχεις δικιο..

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Συμφωνώ κι εγώ με την Γαλάζιο..
χαχα δεν το είχα σκεφτεί έτσι, αλάνι ο σκύλος :)

Φανταστείτε τι άλλο θα κάνει όταν μένει μόνος του!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Οχι βρε παιδια.Ξερετε κανενα μολοσσο να ορμαει ξαφνικα;Οταν δει κατι,αλλαξει μια κατασταση,κτλ,ο μεγαλος δανος τρωει λιγη ωρα να κοιταει,σα να σκεφτεται και μετα πηγαινει.Μου φαινεται πολυ χαρακτηριστικη η αντιδραση του: "Οπα,ανοιξα.Ωραια!Τι μυριζει καλε;Με ειδε ο μπαμπας;" καπως ετσι.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εγώ πάντα κλειδώνω. Μια φορά την άφησα , την άνοιξε κατά λάθος, την έκανε λούης μέχρι να βγω έξω πρόλαβα να δω μόνο την ουρά του στην γωνία και έκτοτε πάντα προσπαθεί μπας και είναι τυχερός ..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia