Κληρονομικές ασθένειες των boxer


Tasos

Member
26 Ιουνίου 2007
7
0
Rottie: Ο τίτλος του θέματος άλλαξε σε “Κληρονομικές ασθένειες των boxer” και το κείμενο διορθώθηκε και γράφτηκε στα Ελληνικά.
Τάσο καλωσόρισες στο forum. Θερμή παράκληση να γράφεις μόνο Ελληνικά. Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς του forum.


Χαιρετώ τους πάντες! Είμαι νέος μέλος και θα ήθελα κάποιος να μου πει πέντε πράγματα για boxer. Η τρέλα μου γι ‘αυτά τα σκυλιά είναι μεγάλη, αλλά και γενικότερα για τα σκυλιά. Έχω διαβάσει διάφορα εδώ μέσα και έχω πάθει «ζημιά»… Είναι όντως τόσο τραγικά όσο τα λέτε… και για τα boxer αλλά και γενικά με τα καθαρόαιμα?
 




ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Τωρα που ειπατε για boxer. Η Σια εφυγε, τωρα εφυγε και η Savra και η Eleni???? Ολοι οσοι ειχαν boxer την κοπανισαν???
 


Tasos

Member
26 Ιουνίου 2007
7
0
Αυτά τα έχω διαβάσει όλα αναλυτικά...Άλλα σκέφτομαι μήπως οι δυο-τρεις ιδιοκτητες μπόξερ που μιλούν εδω μέσα είναι κάπως "υπερβολικοί" λόγω του ότι την έχουν πατήσει.Όλοι λένε πως μπόξερ εκτός σπιτιού δεν γίνεται..Μπορεί και όντως συμβαίνει, τα μπόξερ να είναι ανθρωποκεντρικη φυλή αλλα μη μου λέτε πως δεν μπορείς να μάθεις σε ένα μπόξερ να ζει στην πιλοτή της πολυκατοικιάς σου..Ετσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον!Ζώο είναι,και τι ζώο..πανέμορφο, και θα συνηθήσει ότι του υποδείξεις εσύ απο μικρό....
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.821
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
να ζει στην πιλοτή της πολυκατοικιάς σου
Και γιατί να το πάρεις τότε?
Για να το βγάζεις βόλτα?
Πάρε αυτό το καινούριο το GO-GO που τα κάνει κιόλας και τα μαζεύεις...
 




denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.821
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
-Ποιο απ'όλα??
-Το ίδιο είναι οι δύο ράτσες? Εν ολίγοις το μπόξερ είναι πιο αδύνατο με κοντή τρίχα και κοντή μουσούδα που σημαίνει ότι δεν αντέχει κρύο ούτε ζέστη όπως το Ροττ...και το ροττ λιγότερο από Καυκάσιο...κόκ...
-Αυτά που αγαπάω πιο πολύ ναι...ή αν κάποιο είναι ευαίσθητο για διάφορους λόγους, επίσης μέσα. Αν γεννάει δίπλα στο κρεβάτι μου...και αν πονάει πολύ για κάποιον λόγο πάνω στο κρεβάτι μου...
-Τι θα σου προσφέρει ο σκύλος στην πυλωτή? Αν θες να φυλάει μην πάρεις μπόξερ, και ειδικά για τέτοιου είδους φύλαξη...καλύτερα πάρε χήνα (δεν κάνω πλάκα)
-θα έχεις κλούβα στην πυλωτή? μάλλον όχι. Θα δέσεις με αλυσίδα. Κανείς πλέον δεν το κάνει αυτό, κανένας εκτροφέας στον κόσμο, αν σου λέει κάτι.
-Αν ανεβάζεις στο σπίτι όταν είσαι εκεί και βγάζεις μεγάλες βόλτες, αν κάνεις κλούβα στην πυλωτή, αν εκπαιδεύσεις τότε ίσως αλλά όχι έτσι όπως υποθέτω και όχι μπόξερ έτσι...θα έχεις ένα ασθενικό κοκκαλιάρικο στα πίσω πόδια σκυλάκι που θα κατουριέται αν πλησιάζεις και θα γαυγίζει μόνο αν ακούει τη νύχτα άλλους σκύλους...
 


Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
399
0
Η διαμονή σκύλων σε πυλωτές, μπαλκόνια, ταράτσες κλπ απαγορεύεται απ' τον νόμο. Ας μείνουμε όμως στο θέμα μας που είναι οι κληρονομικές ασθένειες των μπόξερ.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.609
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3