Κλοπή μέσα από την αυλή


theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
430
453
31
Σήμερα το μεσημέρι έβγαλα τον μικρό στην αυλή για λίγο ,η κόκα κοιμόταν μέσα στο δωμάτιο ακούω αμάξι από έξω να περνάει και να σταματάει επειδή είμαι στο τελευταίο σπίτι και μετά δεν έχει τίποτα άλλο βγήκα έξω να δω ποιος είναι είδα ένα αμάξι να φεύγει και το κουτάβι πουθενά από ότι είδα στην κάμερα κάποιος κατέβενει ανοίγει την πόρτα και το παίρνει έχω μιλήσει με την αστυνομία και έχω δώσει το βίντεο της κάμερας δυστυχώς δεν πρόλαβα να του βάλω τσιπακι τόσο καιρό γυρνούσαν μέσα στο χωριό και δεν τα πήρε κάνεις μόλις τον πήρα εγώ ήρθαν και τον έκλεψαν.. ίσως τελικά δεν ήταν γραφτό να ζήσουμε μαζί
 


ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Εγώ δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι όσο μικρή και αν είναι η κοινωνία εκει.

Τυχαία πέρασε και είδε το κουτάβι ; Ακόμα και αν αυτός που το πήρε το είχε χάσει θα έπρεπε να σου μιλήσει. Τι σήμαινει άνοιξε την πόρτα ; Με αυτό το σκεπτικό να σου πάρει καποιος και την σκύλα ή ότι άλλο γουστάρει.

Από όσο κατάλαβα μάλλον ξέρεις ποιος παρήγαγε τα κουτάβια ή κάνω λάθος ;

Χωρίς να έχω πρόθεση να σε θίξω θεωρώ πως έτσι έγινε και πως δεν ήρθε ο συγχωριανός με δικαιολογίες... Πολλά έχουμε "δει" από αναληθή γραφόμενα και δυστυχώς κρατάω μια πισινή.
 


theodss1

Well-Known Member
8 Απριλίου 2021
430
453
31
Προφανώς και ξέρω και όπως είπα έχω μιλήσει με την αστυνομία έδωσα το βίντεο και έχω κάνει μύνηση μακάρι να μπορούσα να δω καλύτερα ακριβώς τι έγινε ποτέ δεν είχα θέμα ελπίζω να τον βρω ...
 


Castro48

Well-Known Member
4 Οκτωβρίου 2021
76
136
Μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο όταν ήμουν παιδί. Είχαμε φέρει σπίτι με τον αδερφό μου ένα κουτάβι που γυρνούσε παρατημένο, πείσαμε γονείς να το κρατήσουμε (με τα χίλια ζόρια) και την επόμενη μέρα το πήρε κάποιος απ την αυλή σε κάποια στιγμή που είχαμε μπει στο σπίτι. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως βρήκαμε ποιός το είχε κάνει, ήταν ο ιδιοκτήτης της μητέρας του (την άφηνε να τριγυρνά αστείρωτη) και ήταν και κατα κάποιον τρόπο γνωστός. Δεν χτύπησε καν την πόρτα να πει ρε παιδιά, είναι δικό μου το κουτάβι και το θέλω, και μετά έλεγε στον πατέρα μου να μας το δώσει γιατι τελικά δεν ήθελε να το κρατήσει. Έλα όμως που του ξέμεινε γιατί στο μεσοδιάστημα αποκτήσαμε άλλο σκυλί.
Γενικά απαράδεκτες καταστάσεις. Ελπίζω να βρεις άκρη και να μην ταλαιπωρηθεί το κουτάβι.
 
  • Like
Reactions: theodss1


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf