Κοκονίζει ή είναι η ιδέα μου;;

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά και από εδώ!!

Χθες στη σκυλοβόλτα μας στο Λαγονήσι ήρθαν και δυο πολύ καλές μου φίλες. Η μία εξ αυτών έχει υιοθετήσει τον κούκλο της φωτογραφίας - τον Παύλο! - τον οποίο βρήκε πριν 2 μήνες η αδερφή της (η άλλη φίλη μου!) στο δρόμο στα Μετέωρα μαζί με το αδερφάκι του (η οικογένειά τους έχει άλλα 3 υιοθετημένα, όλα ένα κι ένα!). Είναι πραγματικά υπέροχος!

Βρε παιδιά, εγώ λέω λίγο κοκονίζει, όχι;; Βέβαια, εμένα τα αυτιά και η μουρίτσα του μου φέρνουν και σε κόργκι... Το άλλο στη φωτογραφία, ο αδερφός του, ο Μελάς (Παύλος - Μελάς, see what they did there??) σαφώς γκριφονίζει περισσότερο. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, τα αγόρια είναι περίπου 5.5 μηνών και ο Παύλος είναι γύρω στα 5 κιλά.

ΟΧΙ ότι έχει καμία σημασία το τι είναι, απλά εγώ αναρωτιόμουν. Για πέστε και εσείς!

O Παύλος στη μαρίνα!

Ο Παύλος και ο Μελάς λίγο μετά που τα βρήκαν...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Βάλε και όρθια πλαινή φωτό, να μπορεί να σχολιάσει ο ειδικός!!!
Με "χαλάνε" τα αφτιά και τα χοντρά ποδαράκια, έτσι στα πεταχτά :rolleyes:

Είναι και οι δύο, πολύ χαριτωμένοι πάντως :)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Χιχι, οκ -- να και μια όρθια (η μόνη που έχουμε!) με την άλλη 'σωσμένη', 'θετή' μαμά του :) Είναι απίστευτα γλυκός και κοινωνικός και ήσυχος, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του ότι είναι κούταβος. Αχ... τα καλά της σωστής κοινωνικοποίησης και τα 'σωσίματα' όσο είναι μικρά...
Είναι υπέροχος, πραγματικά, και σίγουρα δεν είναι 'κοκόνι-κοκόνι', αλλά νομίζω 'παίζει' μέσα στο κοκτέιλ του! Ρώτησα και τους 2 ειδικούς με pm πάντως :cool:

Όρθιος! (κατά τύχη είναι και πλαϊνή)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Nαι, ναι!! Νομίζω η μουρίτσα είναι πολύ κόργκι -- κόργκι εγκαταλελειμμένο στα Μετέωρα, Χριστέ μου... Ευτυχώς που η φίλη ,απλά άνοιξε την πόρτα και τα έβαλε στο αυτοκίνητο!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
εδω που εχεις απορια, τσουυυυπ μπηκε φώτο. Στο θεμα με την σκυλοβολτα σας, φώτο ουτε με τάμα δεν βλέπουμε!:p