Κολάρο κατα μαμουνιών

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Καλησπερα..καθως ηρθε το καλοκαίρι και αρχισα οι καλοκαιρινες εξορμίσεις προμηθεύτηκα ενα κολαρο κατα των ζωυφιών το οποιο ειχε προτεινει ο κτηνίατρος το πήρα την πεμπτη..την κυριακη που είχαμε πάει στο εξοχικο μας και τον ειχα αφησει να παιξει στον κήπο μας μου γυρισε με μικρα μαυρα τσιμπουρια στην μουρη του και στην κοιλιτσα του...επειδη ήμαστααν στο χωριο καποιοι "απο τους παλιούς του χωριου" μας ειπαν να του ριξουμε ξυδι ειχε ενα αποτελεσμα...χθες που γυρισαμε αθηνα πηγα στον πετσοπα μου και του ειπα πως εχει η κατασταση και τον ρωτησα εαν επρεπε να πα στον κτηνιατρο..ο ιδιος μου εδωσε ενα σπρει και μ ειπε να το αδειασω ολο με μια φορα και επισης οτι για να κανει δουλεια το κολαρο επρεπε να ειχα ριξει και αμπουλα..

Ισχύουν ολα αυτα? (n)(n)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ελπίζω να μην τα ρίξεις όλα αυτά στο σκυλί με την μια.
Τα αντιπαρασιτικά κολλάρα από όσο ξέρω δεν αναπτύσσουν αμέσως , δλδ με την 1η μέρα, την δράση τους. Πχ από όσο ξέρω στο scalibor για παράδειγμα κάνει μια βδομάδα να αναπτυχθεί η πλήρης δράση (διορθώστε με αν κάνω λάθος).
Εγώ βάζω αμπούλα μετά από 2 περίπου βδομάδες αφού έχω βάλει κολλάρο.

• Like
Reactions: POOK and l.Kyveli

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Οπωσδήποτε να βάλεις αμπούλα - το κολάρο είναι ουσιαστικά επικουρικό. Υπάρχουν πολλά σχετικά posts στο forum αλλά, σε κάθε περίπτωση, σαφώς και είναι καλύτερο να ενημερωθείς αναλυτικά και υπεύθυνα από τον κτηνίατρό σου, και όχι από τον πετσοπά.....!

• Like
Reactions: POOK

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εαν μιλαμε για σκαλιμπορ κανει μια βδομαδα να δρασει, οποτε πιο πριν πρεπει ναναι προστατευμενο απο κατι αλλο, θες αμπουλα, θες σπρευ, οτι σε βολευει τεσπα!

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Ευχαριστω όλους παρα πλ για τις απαντησεις σας

@stamatia Οχι δν το εριξα ολο γιατι οσο εμενα τοσο και στους γονεις φανηκε υπερβολικο....

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI

Ναι αλλα θρέντ μαμουνιών δεν εχει.... εχει;

ΥΓ. POOK άλλαξες αβαταρ και τρομάξαμε να σε γνωρίσουμε.

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Ναι αλλα θρέντ μαμουνιών δεν εχει.... εχει;

ΥΓ. POOK άλλαξες αβαταρ και τρομάξαμε να σε γνωρίσουμε.
ΔΝ εχει... :ρ

ΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ

μες την βδομαδα θα εχετε και φωτο του δικου μου..αξιωθηκα...

• Like
Reactions: ghelly and ISKENDER