Κονσερβα

ΡΟΥΛΗΣ

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2018
193
66
65
Εχω δοκιμασει Belcando,Sam's field k τωρα Naturea,σε καμια δεν δειχνει προτιμηση,οταν του βαζω λιγο απο το κοτοπουλο το δικο μου η μπιφτεκι η και καμια κονσερβα,οχι ολοκληρη ανακατεμενη με την ξηρα τροφη το τρωει ολο
ερωτηση
καποια τροφη σε κονσερβα με καλα συστατικα να του δινω ανακατεμενη με την ξηρα?

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
AATU
Lilly's kitchen
Carnilove

Αυτες τις 3 παιρνω για τον Ηρωα οταν ειμαστε εκτος, ειδικα η πρωτη ειναι υπεροχη τροφη, δεν χρειαζεται καν να δινεις ξηρα με αυτην, μονο κανενα φυσικο μασουλητικο για τα δοντια.

• Like
Reactions: ΡΟΥΛΗΣ

ΡΟΥΛΗΣ

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2018
193
66
65
AATU
Lilly's kitchen
Carnilove

Αυτες τις 3 παιρνω για τον Ηρωα οταν ειμαστε εκτος, ειδικα η πρωτη ειναι υπεροχη τροφη, δεν χρειαζεται καν να δινεις ξηρα με αυτην, μονο κανενα φυσικο μασουλητικο για τα δοντια.
φυσικο μασουλιτικο? σαν τι? η 1η καλη δειχνει.τι γευση?

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Εγω παιρνω απ ολες τις γευσεις, μονο την παπια δεν τη συμπαθει για καποιον λογο. Ολες εξισου καλες ειναι. Οι αγαπημενες μας ειναι αρνι κ χοιρινο.
Φυσικο μασουλητικο, σαν κερατο ελαφιου (απο πετ σοπ), μοσχαρισιο πλευρο η κομματι μοσχαρισιας ουρας (απο χασαπη), κανενα αλλο ωμο κοκκαλο απο αυτα που επιτρεπονται

• Like

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Εχω δοκιμασει Belcando,Sam's field k τωρα Naturea,σε καμια δεν δειχνει προτιμηση,οταν του βαζω λιγο απο το κοτοπουλο το δικο μου η μπιφτεκι η και καμια κονσερβα,οχι ολοκληρη ανακατεμενη με την ξηρα τροφη το τρωει ολο
ερωτηση
καποια τροφη σε κονσερβα με καλα συστατικα να του δινω ανακατεμενη με την ξηρα?
Platinum

• Like

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Εγω παιρνω απ ολες τις γευσεις, μονο την παπια δεν τη συμπαθει για καποιον λογο. Ολες εξισου καλες ειναι. Οι αγαπημενες μας ειναι αρνι κ χοιρινο.
Φυσικο μασουλητικο, σαν κερατο ελαφιου (απο πετ σοπ), μοσχαρισιο πλευρο η κομματι μοσχαρισιας ουρας (απο χασαπη), κανενα αλλο ωμο κοκκαλο απο αυτα που επιτρεπονται
Το μοσχαρίσιο πλευρό και το κομματι της ουράς ωμά? Πρέπει να καταψυχθούν πρώτα, να βραστούν ή όπως είναι?

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Το μοσχαρίσιο πλευρό και το κομματι της ουράς ωμά? Πρέπει να καταψυχθούν πρώτα, να βραστούν ή όπως είναι?
Την ουρα τη βραζεις λιγο αν θες ουτως η αλλως τα κοκκαλα αυτα ειναι ουσιαστικα χονδροι. Κρατας και τον ζωμο. Το πλευρο μετα απο 2-3 μερες καταψυξης ειναι ετοιμο να φαγωθει ωμο

• Like
Reactions: Aizak's mom

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Την ουρα τη βραζεις λιγο αν θες ουτως η αλλως τα κοκκαλα αυτα ειναι ουσιαστικα χονδροι. Κρατας και τον ζωμο. Το πλευρο μετα απο 2-3 μερες καταψυξης ειναι ετοιμο να φαγωθει
Thanks!!:D:D

• Like
Reactions: Eroe