Επειδή έχω αρχίσει να απογοητευομαι με την πολύμηνη αναμονή για το πολυπόθητο θηλυκό Westie κουτάβι, και επειδή βλέπω ότι απευθύνονται πάααρα πολλοί στην μοναδική εκτροφέα, η οποία δεν ξέρω πότε θα ξαναέχει γέννα, σας παρακαλώ αν μπορείται να μου στείλετε links για εκτροφεία στην Ελλάδα για τις ακόλουθες ράτσες αν γνωρίζετε:
yorkshire terrier
cavalier king charles
maltese
bichon frise
για westie δεν ρωτάω ξέρω ότι δεν υπάρχει άλλο.
δυνατότητα να ταξιδέψω αυτό το καιρό στο εξωτερικό δεν υπάρχει.
Επίσης αν έχετε υπόψη σας κανένα αδέσποτο μικρόσωμο, να φτάνει μέχρι 7-8 κιλά και να μοιάζει στις παραπάνω ράτσες ενημερώστε με αν μπορείται. Έχω ήδη ψάξει σε stray.gr, sapt.gr, adespoto.gr και στις αγγελίες του forum και δεν βρήκα τίποτα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Εύα
ΥΓ Ισως σας φαίνομαι ανυπόμονη και είμαι γιατί ψάχνω σκυλάκι από τον Φεβρουάριο, στην αρχή με λάθος τρόπο (από αγγελίες ιδιωτών).
yorkshire terrier
cavalier king charles
maltese
bichon frise
για westie δεν ρωτάω ξέρω ότι δεν υπάρχει άλλο.
δυνατότητα να ταξιδέψω αυτό το καιρό στο εξωτερικό δεν υπάρχει.
Επίσης αν έχετε υπόψη σας κανένα αδέσποτο μικρόσωμο, να φτάνει μέχρι 7-8 κιλά και να μοιάζει στις παραπάνω ράτσες ενημερώστε με αν μπορείται. Έχω ήδη ψάξει σε stray.gr, sapt.gr, adespoto.gr και στις αγγελίες του forum και δεν βρήκα τίποτα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Εύα
ΥΓ Ισως σας φαίνομαι ανυπόμονη και είμαι γιατί ψάχνω σκυλάκι από τον Φεβρουάριο, στην αρχή με λάθος τρόπο (από αγγελίες ιδιωτών).