Κουτάβι 5 μηνών στη θάλασσα?

zabrielza

Well-Known Member
3 Απριλίου 2013
99
0
Παιδία απλά θέλω να ρωτήσω αν κάνει να κάνει μπάνιο από τόσο μικρός. Ειναι να πάω για μπανάκι και θα τον πάρω μαζί μου κάνει να μπει μέσα? Αν ναι καμία καλή συμβουλη για να του είναι όσο πιο ευχάριστο σαν πρώτη εμπειρία μπάνιου στη θάλασσα?

Ευχαριστώ!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Μια χαρα κανει!
Απλα μη τον ζορισεις για να μπει, ας τον να παρει το χρονο του. Μπες εσυ και με καποιο αγαπημενο του παιχνιδι, παρακινησε τον να σ ακολουθησει

Εχε μια πετσετα μαζι, να τον σκουπισεις μετα. Κυριως στην περιοχη της ουρας.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το κουτάβι είναι όπως το παιδάκι.
Να έχεις νερό μαζί σου ...φρόντισε για σκιά, μην το πιέσεις να μπει μέσα όσο θέλει και μέχρι εκεί που θέλει.Εμείς βάζουμε και αντιλιακό στη μύτη επειδή είμαστε άσπροι.
Καλά να περάσετε και εμείς σε λίγο πάμε για μπάνιο :)

zabrielza

Well-Known Member
3 Απριλίου 2013
99
0
Ευχαριστώ παιδιά!, δε θα μου πουν τίποτα λογικά ετσι?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Mην παίρνεις κι όρκο γι'αυτό.
ίσως επειδή είναι κουταβάκι και άσπρο να μην πουν.
εμείς έχουμε διάφορα με τον μαύρο τον δικό μας!

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Mην παίρνεις κι όρκο γι'αυτό.
ίσως επειδή είναι κουταβάκι και άσπρο να μην πουν.
εμείς έχουμε διάφορα με τον μαύρο τον δικό μας!

Σε μαύρο κουταβάκι πάντως γκρίνιαξαν γιατί περπάταγε στο πεζοδρόμιο!:p

Οπότε έσω έτοιμος καλού κακού και κράτα όση απόσταση μπορείς! Α και μην αφήνεις να πίνει θαλασσινό νερό αβέρτα! Κάνουν εμετό μετά!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
εμένα με το μπαλάκι που λογικά να καταπίνει νερό δεν κάνει εμέτο αργότερα.όσον αφορά την παραλία καλύτερα να αποφεύγετε να πηγαίνετε με πολύ κόσμο γιατί εκτός που θα ακούσετε διάφορα σκεφτείτε πώς κάποιος που δεν έχει σκύλο δεν θα του αρέσει να κάνει μπάνιο με έναν σκύλο(όχι πώς θα πάθει κάτι όμως έτσι τους έρχεται στο μυαλό).

eugpatrinou

Active Member
9 Ιουλίου 2013
29
0
Πάτρα
Από τι ηλικία περίπου μπορούμε να τα βάλουμε στη θάλασσα? Έχω ξεχάσει να ρωτήσω και την κτηνίατρο και λείπει διακοπές! :/

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
απ οσο ξερω ειναι οπως και με τη βολτα. δλδ απο τη στιγμη που θα ολοκληρωσει τα εμβολια του.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
H Βarbie μου κάνει μπάνιο από 4 μηνών. Είναι σημαντικό να το ξεπλένεις με γλυκό νερό όταν βγει από τη θάλασσα. Και να έχει πάντα δροσερό νερό για να πίνει. Δεν μας λένε τίποτα γιατί είναι πολύ μικρούλα και χαριτωμένη :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Και τσέκαρε τις πρώτες φορές, να μην εχει κύμα η θαλασσα και φοβηθεί η μικρή!