Κουταβια και κοινωνικοποιηση ''live''

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
To ένα κοιμάται μόνο του πάνω στην πάπια !! *agapoylas*
Θέλω να πάω και να τα κλέψω !!

Αν και είναι λίγο big brother η κατάσταση χαχαχα

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πολύ καλό,έβαλα το link στα favorites να το βλέπω 1 10' την ημέρα να μου φτιάχνει η διάθεση :)

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Λοιπον...τα κουταβια μεγαλωνουν με τρελλους ρυθμους και καπου εδω αρχιζει να φαινεται ποσο σημαντικος ειναι ο δευτερος μηνας οσον αφορα την συμπεριφορα και τα ορια τους.Εχουν μπει πλεον στον δευτερο μηνα εδω και μερες και ενω μεχρι πριν μια εβδομαδα η μανα επετρεπε τα παντα,την τελευταια (που αρχισαν τα ξεσαλωματα),παρ'οτι ειναι τρομερα υπομονετικη,αρχισαν και τα διορθωματα για τα καλα..Πετυχα φαση που η μαμα κοιμοταν και το ενα κουταβι επαιζε tug με το μαγουλο της*demonio*.Οσο το αφηνε,τοσο μεγαλωνε το παθος του κουταβιου,μιλαμε το παραχεσε ομως..Μεχρι που ηρθε η διορθωση και το κουταβι μετα το μινι-εγκεφαλικο,ηρεμησε και ξαπλωσε ηρεμα διπλα της..
Πραγματι η αρχη ειναι το ημισυ του παντος και αυτη τη στιγμη παιρνουν τα μεγαλυτερα μαθηματα αλλα και τις σωστες βασεις για το ξεκινημα της ζωης τους!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
τι γλυκα κουταβακια! τι ρατσα ειναι ?και για τι ακριβως προοριζονται γνωριζουμε?

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Τα κουταβια αυτα θα δωθουν σε πρωην στρατιωτες με ''ψυχολογικα'' τραυματα ως σκυλοι θεραπειας.Ειναι γκολντεν ριτριβερ.Παντως ερχονται σε επαφη με πολυ κοσμο,εχω δει μεχρι και 9 ατομα να καθονται μαζι με τα κουταβια σε περιφραγμενο χωρο εξω.Μωρα,παιδακια,ενηλικες κτλ..Αστερια θα γινουν ολα,πιστευω πως κανουν πολυ καλη δουλεια οι ανθρωποι που τα μεγαλωνουν,αλλα βοηθανε πολυ και οι εθελοντες και ευτυχως υπαρχουν μπολικοι!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
τα διαβασα μετα στο κατω μερος της σελιδας! παντως ειναι γλυκα ολα! ειμαι στην δουλεια εχω ανοιχτη την σελιδα και το βαζω και τα βλεπω! :p

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
Παναγιά μου, τι ομορφιά είναι αυτή!! Θα γίνω υποκειμενική, λόγο που έχω Golden Retriever,
είναι τα ομορφότερα κουτάβια του κόσμου!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Θα ακουστώ κακός, πιθανόν και άσχετος με το θέμα κουτάβια αλλά... πολυ βαρεμένα μου φαίνονται :D
Doggies wake up!!!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Eιναι ακομα 5 εβδομαδων,τωρα αρχιζουν να περπατανε καπως καλυτερα,μεχρι την περασμενη βδομαδα δεν μπορουσαν να σταθουν καλα,ολο επεφταν με τον κωλο.Παντως ειναι μοσχαναθρεμμενα...