Κουταβι καταπιε παιχνιδι! σοσ!

Leny

Member
12 Μαρτίου 2014
15
0
Athens
Το 4 μηνων κουταβι μας καταπιε τ μεσημερι ενα κομματι απο σκληρο παιχνιδι που ειχε. Τωρα εχει μια ωρα που προσπαθει καθε λιγο να κανει εμετο χωρις αποτελεσμα. Κανει και καποιες φορες κατι σαν ρογχο. Δεν ξερουμε τι να κανουμε... Καποιος καποια συμβουλη......

marmyt

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2011
100
35
Θεσσαλονίκη
Πόσο μεγάλο είναι το κομμάτι? Αν είναι αρκετά μεγάλο και μέχρι το πρωί δεν έχει καταφέρει να το βγάλει, κατευθείαν στον κτηνίατρο. Πιστεύω πάντως ότι δεν θα ήταν έξυπνη κίνηση να του προκαλέσετε εμετό ή κάτι τέτοιο. Αν δεν βγει μόνο του, ας αναλάβει ο κτηνίατρος. Ηρεμία πάντως, μην πανικοβάλλεστε για να μην το πανικοβάλλεστε!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Τι παιχνίδι ήταν και πόσο μεγάλο?

Προφανώς αν βήχει σημαίνει ότι κάτι έχει φράξει!
Ο γιατρός σας είναι ενήμερος?

Leny

Member
12 Μαρτίου 2014
15
0
Athens
Ενα κοκαλο 10cm ηταν και εχει κοψει τη μια ακρη..
Θα παρουμε γιατρο τωρα. Εχουμε καταγχωθει.......

marmyt

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2011
100
35
Θεσσαλονίκη
Το μέγεθος του κουταβιού? δείχνει να πνίγεται ή κάτι τέτοιο ή απλά προσπαθεί να κάνει εμετό?

marmyt

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2011
100
35
Θεσσαλονίκη
Τι να πω, δεν θέλω να σου δώσω κάποια λάθος συμβουλή. Εμένα που είχε φάει ένα μικρό κομμάτι από πλαστικό όταν ήταν 4,5-5 μηνών. Είχε παρόμοια συμπτώματα, αλλά το έβγαλε μόνος του πριν προλάβω να τον πάω στο γιατρό. Όταν είχα μιλήσει με τον κτηνίατρο μου χε πει σε καμία περίπτωση να μην προσπαθήσω να του προκαλέσω εμετό και αν μέσα σε λίγη ώρα δεν το χει βγάλει μόνος του να τον παω κατευθείαν. Τελικά μετά από κανένα τεταρτάκι το βγαλε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Περαστικά σας! :)

Leny

Member
12 Μαρτίου 2014
15
0
Athens
Κοιμηθηκε τωρα. Λεμε να μην παρουμε το γιατρο τετοια ωρα και να τον παμε πρωι πρωι.. Θα ειναι ενταξει λετε; :/

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
oxi pare τον γιατρό τώρα δουλεια του είναι.
και αν δεν σηκωθει να δει τον σκύλο παρε άλλο γιατρο

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Οι ιστορίες με κόκκαλα και διάφορα άλλα που καταπίνουν είναι πολύ επικίνδυνες και έχουν χαθεί πολλά σκυλιά ετσι.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
αυτό που παθαίνει κάτι ο σκύλος και η πρώτη επιλογή - αντίδραση ειναι ερώτηση σε φόρουμ με ξεπερνάει σε κάθε τέτοιο νήμα.

ειδικά αν από την ώρα που εντοπίστηκε το θέμα πέρασαν οκτώ - δώδεκα ώρες, και πλέον είναι "ακατάλληλη" ώρα για επικοινωνία με το γιατρό.

εύχομαι να πήγαν όλα καλά, και please ας σου γίνει το άγχος που πέρασες μάθημα και την επόμενη φορά ΠΡΩΤΑ το γιατρό και μετά τα φόρουμ, τα facebook, τα twitter και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο.

Φιλικά πάντα μεν, με ένα τόνο αφύπνισης δε

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
Καλημέρα κι από μένα...!!
Κατα καιρούς κι ο δικός μου έτρωγε διάφορα παιχνίδια ή φυτά κι έκανε εμετό.Πολλά παιχνίδια χωρίς να μου το πει κάποιος,είδα ότι είναι ακατάλληλα για κουτάβια,ειδικά κάτι απο καουτσουκ,(κατι τέτοιο τέσπα) που κόβεται σε μικρά κομματάκια εύκολα με αποτέλεσμα να μπορεί να τα καταπιεί ο σκύλος.Γι αυτό κι επιμένω στο ότι πληρώσεις παίρνεις.

Όλο αυτό το έγραψα για να σου πω ότι υπήρχαν μερικές φορές που έπρεπε να επέμβουμε γιατί ο σκύλος έδειχνε να ζορίζεται πολύ περισσότερο από ότι μας είχε συνηθίσει.Ότι δε μπορούσε μόνος του να βγάλει αυτό που έφαγε.
1)Μην πανικοβάλεσαι κι ενημέρωσε τον κτηνίατρο.

2)Αν έχεις αίσθηση του τι έχει φάει,θα μπορέσεις να βοηθήσεις και τον κτηνίατρο κι εσένα.

3)Αν δεις ότι πραγματικά δεν μπορεί να ανασάνει (όπως ετυχε 2 φορές σε μενα) τότε βάλε το χέρι σου κι άσε να λένε μη και μη.Εμένα η κτηνίατρος μου είπε ότι αν δε το έκανα τώρα δε θα ζούσε το σκυλί.ΠΡΟΣΟΧΗ!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΗ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!

Ελπίζω να είναι καλά ο σκύλος σου!!!

Ααα τις περισσότερες φορές τον ενοχλούν διάφορα φύλλα που έτρωγε,κομμάτια απο παιχνίδια που τα έβγαζε μετά.Τις φορές που χρειάστηκε να βάλω το χέρι μου,έβγαλα ενα κουβαράκι τρίχες,ένα βράδυ που τον άκουσα στον ύπνο μου να μη μπορεί να πάρει ανάσα και την άλλη ένα κομμάτι απο λαστιχένια κόκκαλα κακής ποιότητας.Από τότε έδωσα περισσότερα χρήματα για παιχνίδια και έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί δεν μπορεί να τα κομματιάσει...!!!Αν πάλι κάποιος δε θέλει να δώσει χρήματα για παιχνίδια,υπάρχουν λύσεις κι έχω αρκετές να του πω.Και οικονομικές και ασφαλές.
Ευχαριστώ πολύ :)

Leny

Member
12 Μαρτίου 2014
15
0
Athens
Αφου ηρεμησε μας ειπε να περιμενουμε μεχρι να τα κανει μηπως και το βγαλει.το εβγαλε το πρωι με τα κακα του. Δυσκολευτηκε βεβαια λιγο....
Και τωρα ολα καλα.