Καλημέρα κι από μένα...!!
Κατα καιρούς κι ο δικός μου έτρωγε διάφορα παιχνίδια ή φυτά κι έκανε εμετό.Πολλά παιχνίδια χωρίς να μου το πει κάποιος,είδα ότι είναι ακατάλληλα για κουτάβια,ειδικά κάτι απο καουτσουκ,(κατι τέτοιο τέσπα) που κόβεται σε μικρά κομματάκια εύκολα με αποτέλεσμα να μπορεί να τα καταπιεί ο σκύλος.Γι αυτό κι επιμένω στο ότι πληρώσεις παίρνεις.
Όλο αυτό το έγραψα για να σου πω ότι υπήρχαν μερικές φορές που έπρεπε να επέμβουμε γιατί ο σκύλος έδειχνε να ζορίζεται πολύ περισσότερο από ότι μας είχε συνηθίσει.Ότι δε μπορούσε μόνος του να βγάλει αυτό που έφαγε.
1)Μην πανικοβάλεσαι κι ενημέρωσε τον κτηνίατρο.
2)Αν έχεις αίσθηση του τι έχει φάει,θα μπορέσεις να βοηθήσεις και τον κτηνίατρο κι εσένα.
3)Αν δεις ότι πραγματικά δεν μπορεί να ανασάνει (όπως ετυχε 2 φορές σε μενα) τότε βάλε το χέρι σου κι άσε να λένε μη και μη.Εμένα η κτηνίατρος μου είπε ότι αν δε το έκανα τώρα δε θα ζούσε το σκυλί.ΠΡΟΣΟΧΗ!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΗ.ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Ελπίζω να είναι καλά ο σκύλος σου!!!
Ααα τις περισσότερες φορές τον ενοχλούν διάφορα φύλλα που έτρωγε,κομμάτια απο παιχνίδια που τα έβγαζε μετά.Τις φορές που χρειάστηκε να βάλω το χέρι μου,έβγαλα ενα κουβαράκι τρίχες,ένα βράδυ που τον άκουσα στον ύπνο μου να μη μπορεί να πάρει ανάσα και την άλλη ένα κομμάτι απο λαστιχένια κόκκαλα κακής ποιότητας.Από τότε έδωσα περισσότερα χρήματα για παιχνίδια και έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί δεν μπορεί να τα κομματιάσει...!!!Αν πάλι κάποιος δε θέλει να δώσει χρήματα για παιχνίδια,υπάρχουν λύσεις κι έχω αρκετές να του πω.Και οικονομικές και ασφαλές.
Ευχαριστώ πολύ