Κουτσαίνει στο πίσω δεξί πόδι...

nikolakis22

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2011
48
0
47
Ekali,Athens
Καλημέρα παιδία έχω το εξης πρόβλημα:
Ο Ερμής μου(Γερμανικός ποιμενικός,10 μηνών) πριν καμμια βδομάδα άρχισε να κουτσαίνει απο το πίσω δεξί πόδι και άρχισε να μην τρώει σωστά οπότε πήγαμε στον κτηνίατρο και μου είπε ότι δεν έχει κάτι..Συνεχισε να μην τρώει και όταν πήγα ξάνα στον γιατρό μου έδωσε μια πάστα να του την δώσω με ένα σωληνάριο στο στόμα για να αναπληρώσει τις βιταμινές...τώρα συνεχίζει να κουτσαίνει και να μην τρώει και έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί αδυνάτισε..Πάντως είναι ζωηρός και πάιζει,γαυγίζει....τι να κάνω;;

k.tasos

Active Member
25 Φεβρουαρίου 2012
42
0
Μήπως πρέπει να πάρεις γνώμη κι από δεύτερο κτηνίατρο;
Για απόλυτη σιγουριά χρειάζεται ακτινογραφία πάντως. Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι δυσπλασία πίσω ισχίου.

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
Μπορεί να είναι παρα πολλα, απο ανάπτυξη εώς και καλαζαρ
Γιαμενα πήγαινε και σε άλλο γιατρό δεν είναι ντροπή

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Οποτε δεν πέρνουμε σαφή απάντηση απο κτηνίατρο καλο είναι να ζητάμε και την γνώμη ενός δεύτερου.

nikolakis22

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2011
48
0
47
Ekali,Athens
Να αναφέρω και ότι οταν βγαίνουμε βόλτα βγαίνουμε συναντάμε ένα κουτάβι ίδιας ηλικίας με το οποίο παίζουν και σκέφτομαι μήπως το δάγκωσε η μικρή..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Μπορεί να είναι πολλά, μια θλάση, δυσπλασία , ρήξη χιαστου , οτιδήποτε. Όμως το γεγονός ότι δεν τρώει δείχνει ότι πονάει αρκετά εκτός αν είναι τυχαίο και δεν συνδέεται με το πρόβλημα στο πόδι.
Προσωπικά δεν με ικανοποίησε η αντιμετώπιση του κτηνιάτρου όπως μας την περιγράφεις και αν ήμουν στην θέση σου θα έπαιρνα και δεύτερη γνώμη.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
εαν υπάρχει εκτροφέας οφείλετε να τον ενημερώσετε και να ζητήσετε οδηγίες.....

nikolakis22

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2011
48
0
47
Ekali,Athens
Ο εκτροφέας μου είπε ότι δεν τίθετε θεμα δυσπλασίας και να τον βγάλω μια ακτινογραφία για να δούμε τι είναι..

nikolakis22

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2011
48
0
47
Ekali,Athens
Δεν φαίνεται να έχει πατήσει κάτι γιατί ο κτηνίατρος του ψηλάφισε όλο το πόδι..ο εκτροφέας μ είπε ότι μπορεί κάποιος να τον χτύπησε το περίεργο έιναι ότι όποτε βγαίνει απο την αυλή είμαι μαζί του:-(

maria-rocky

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2012
69
0
ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κατά την γνώμη μου καλό είναι να επισκεφτείς και έναν άλλον κτηνίατρο.Πες μου κάτι.Ο εκτροφέας σου έδωσε το γεννετικό του ιστορικό??

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλημέρα παιδία έχω το εξης πρόβλημα:
Ο Ερμής μου(Γερμανικός ποιμενικός,10 μηνών) πριν καμμια βδομάδα άρχισε να κουτσαίνει απο το πίσω δεξί πόδι και άρχισε να μην τρώει σωστά οπότε πήγαμε στον κτηνίατρο και μου είπε ότι δεν έχει κάτι..Συνεχισε να μην τρώει και όταν πήγα ξάνα στον γιατρό μου έδωσε μια πάστα να του την δώσω με ένα σωληνάριο στο στόμα για να αναπληρώσει τις βιταμινές...τώρα συνεχίζει να κουτσαίνει και να μην τρώει και έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί αδυνάτισε..Πάντως είναι ζωηρός και πάιζει,γαυγίζει....τι να κάνω;;
Οκ..άλλαξε κτηνίατρο..όχι μόνο δεν έκανε μία απλή ακτινογραφία..ούτε καν εξέταση αίματος στο να κρίνει πως έχει αβιταμίνωση και να δώσει συμπληρώματα.. Αυτά αν η περιγραφή είναι ακριβής..