Κρίσεις πόνου, αλλά οι εξετάσεις αρνητικές!

themy

Member
15 Νοεμβρίου 2010
18
0
το σκυλι μου ειναι σχεδον 15. μεχρι το καλοκαιρι ολα σουπερ καλα.αρχες Οκτωμβρη υπερηχογραφημα εδειξε πυομητρα.καναμε την επεμβαση και εζησε.η ωοθηκη ειχε ογκο κακοηθη. την 2-3 μερα ειχε δυσκοιλιοτητα και πονους και πρηξιμο κοιλιας.βογκαγε κ ειχε μισοκλειστα ματια.μολις ενεργηθηκε καλυτερευσε.Ομως καναμε εξετασεις κτλ. ολα καλα! μονο ζαχαρο χαμηλο.αρχισαμε γλυκοζη η ζαχαρονερο.μετα 10 μερες τα ιδια. και μετα παλι τα ιδια.δινω Βuscopan και περιμενουμε να περασει. μερικες φορες κραταει μερες.. και μετα ξαναρχεται το προβλημα.σπαστικη κολιτιδα η κολικος αποκλειστηκε πια.για καρδια αρχισαμε προληπτικα φορτεκορ. και τωρα απελπισια...

themy

Member
15 Νοεμβρίου 2010
18
0
ευχαριστω πολυ.. εγραψα αναζητωντας και την συμπαρασταση.γιατι αυτο τον καιρο εχω ακουσει απο γνωστους κ φιλους φοβερες και σκληρες κουβεντες.δεν καταλαβαινουν ποσο σημαντικο ρολο εχει στην ζωη μου.
οποιος νομιζει οτι η περιπτωση,του θυμιζει κατι,οτιδηποτε,σας θερμοπαρακαλω πειτε μηπως και ειναι η αρχη της λυσης.
ειμαι σε πληρη απογνωση και μεχρι να πληρωθω στο τελος του μηνα για να αρχισω καινουργιες βολτες σε κτηνιατρους, κανω τον ντετεκτιβ,ψαχνοντας συμπτωματα.
θα παω και σε αλλους κτηνιατρους μεχρι να βρω τι συμβαινει..ελπιζω το σκυλι να αντεξει μεχρι τοτε..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
ο κτηνίατρος που έκανε την επέμβαση πως τους δικαιολογεί αυτούς τους πόνους και τη δυσκοιλιότητα?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Γιατι δινέται Βuscopan και φορτεκορ?
Δεν θα ήταν καλύτερα να δίνετε π.χ. αντί για φάρμακο για πρόληψη για την καρδιά.. μία κατάλληλη διατροφή για καρδιοπάθεια?

Ελπίζω να πάνε όλα καλά!:)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.080
Athens
Σε πόσους και ποιους κτηνίατρους έχεις πάει? Δεν βγάζουν άκρη τι μπορεί να είναι?

themy

Member
15 Νοεμβρίου 2010
18
0
σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!
φαγητο λογο ψευδοκυησεων πριν ετρωγε μονο βραστο κοτοπουλο.τωρα 1μιση μηνα μετα τρωει τα παντα αλλα συνεχιζουμε το κοτοπουλο και κονσερβα γιατι αυτη βοηθαει αμα παθαινει δυσκοιλιοτητα.επειδη στις κρισεις εμφανιζεται συχνα και το οτι δεν ενεργηθηκε πιο πριν...και το υποπτευομαι και αυτο. δεν ειπαν κατι αλλο για φαγητο.
ο πρωτος σηκωνει τα χερια ψηλα πλεον. καθαρες οι εξετασεις αιματος και βιοχημικες. ισως κανει μετασταση στο συκωτι λεει κ να δινω μποσκοπαν να την βοηθαω.δεν βοηθαει ομως..
ο δευτερος ειπε να κανουμε πολλες εξετασεις,δεν ξερει.
ο τριτος στην μεση των εξετασεων ειπε ισως η καρδια.το υπερηχογραφημα εδειξε μονο καρδια,μιτροειδη βαλβιδα,ισωςειναι αυτο.παρε φρουμιλ και ντιγκοξιν.
ο πρωτος ειπε μπα,λιγο φυσημα εχει παρε φορτεκορ,θα βοηθησει.
πολλα τα ισως και τρελαινομαι.
δανειστηκα χρηματα σημερα γιατι χτες περασε ενα 24ωρο τρομερο και πηγα και αλλου.δυσκολη περιπτωση λεει.καρδια καλα ακουγεται ισως προβλημα με ινσουλινη, πολυ χαμηλο το ζαχαρο(82) μετα απο 2ωρες φαγητου..! να το ταιζω ανα 2 ωρες κατι..!! λιχουδιες η οτι θελει! και να συνεχισω γλυκοζη με νερο και βλεπουμε. και ισως αρχισουμε κορτιζονη που ανεβαζει το ζαχαρο.θα δουμε...
και τα ισως συνεχιζονται..

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν έχει καρδιοπάθεια δεν είναι πυρηνική φυσική ..ένας έμπειρος ιατρός μπορεί με μία απλή ακρόαση καταλάβει ή να υποψιαστεί τι γίνεται..
Μία ακτινογραφία επίσης κατατοπίζει αρκετά..

Τι να πω..

Δες και άλλους..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.080
Athens
Δεν μας λες σε ποιους πήγες και σε ποια περιοχή είσαι μπας και σου συστήσει κανείς κανέναν? Λέω εγώ τώρα γιατί δεν σε παίρνει για πειραματισμούς...

themy

Member
15 Νοεμβρίου 2010
18
0
υπερηχους πολλους! ολα οκ.
στον πρωτο γιατρο και στον τελευταιο μαζι υπερηχο ειχε περιεργο σχημα το συκωτι.
στον αλλο γιατρο ομως οκ το συκωτι αλλα βρεθηκε η καρδια με την μιτροειδη βαλβιδα.
ο σημερινος ακουσε απλα την καρδια και ρωτησε αν ειχε παρει σημερα φορτεκορ γιατι ακουγοταν καλα. αυτα.
και ο πρωτος και ο σημερινος εχουν δει και ψηλαφισει (στο ξεφουσκωμα του μετα απο την κριση)ενα οιδημα που εμφανιζεται στον θωρακα τους τελευταιους μηνες. ειναι σαν μπαλονακι με υγρο η αερα.το μεγεθος καθε φορα ειναι ολο και μεγαλυτερο νομιζω. δεν ξερουν τι ειναι. ο γιατρος με την καρδια του το ανεφερα τηλεφωνικα μου ειπε κατι για πνευμονικα οιδηματα,ενδοκαρδιτιδες και ετσι ετρεξα σημερα στον σημερινο! για επαληθευση! αλλα...εκει ακομα τωρα αρχισαμε το ψαξιμο αλλα δεν ηξερε επισης τιποτα σχετικο για το οιδημα!
αυτοκινητο δεν εχω! ετσι εχω περιπου εξαντλησει τους τριγυρω.. ευτυχως που ειναι πολλοι πια ανα περιοχη! στον δευτερο πηγα απλα με τις εξετασεις και το ιστορικο γιατι ηταν μακρυα απο το σπιτι μου! λοιπον δεν ξερω ειναι οκ να αναφερω τα ονοματα;ας μου πει καποιος.δεν θελω να θιγουν οι ανθρωποι.
οι πρωτοι δυο παντως πολυ γνωστοι και καπου εχουν αναφερθει εδω στο φορουμ.τον τριτο ειδα την διευθυνση εδω με τα ιατρεια και τις κλινικες μεγαλες διαφιμισεις μετα οταν εψαξα στο ιντερνετ,και ο σημερινος αγνωστος σε μενα απλα εχω αρχισει να μην εχω επιλογες πια για στενη παρακολουθηση του ζωου σε καθημερινη ισως βαση...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tο πνευμονικό οίδημα δεν αναφέρεται έτσι απλά..
Έχεις παρατηρήσει πρήξιμο στα άκρα..μπλε γλώσσα..?

Έγινε καμία αναφορά για λασίξ?

themy

Member
15 Νοεμβρίου 2010
18
0
στα κατω ποδια μετα την επεμβαση βλεπω λιγο πρηξιμο και ξεπριξιμο μετα..μια στο ενα μια στο αλλο.περισσοτερο στο ενα.
ετσι αρχισα να ρωταω τον πρωτο για καρδια κτλ η μηπως λογο της τομης στο μαστο.. οχι ειπε τιποτα δεν ειναι.το πιεζε δεν εδειξε να βλεπει κατι.ουτε το σκυλι εδειξε πονο εκεινη τη στιγμη.αλλα γλυφει εκει..
ενιωσα σαν να μου ελεγε για υποχονδριασμο και το σταματησα το ολο θεμα.
μπλε γλωσσα οχι δεν εχω παρατηρησει...μπα οχι θα το ειχα δει!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Και εύχομαι να μην την δεις ποτέ.

Ψάξε το όσο γίνεται πάντως!!!

Τι σου είπε πως πρέπει να κάνεις για το πνευμονικό οίδημα?

themy

Member
15 Νοεμβρίου 2010
18
0
α!δεν ηταν σαφης..(ελεγε πολλα λογια ανησυχητικα)και να πηγαινα την αλλη μερα γιατι χτες ειχε πολλα ραντεβου,θα την εξεταζε το παιδι του η οποιος κτηνιατρος θα ηταν εκει και θα τηλεφωνιοντουσαν μετα.
και ετσι την βουτηξα και πηγα στον τεταρτο κτηνιατρο χτες τρεχοντας!!
ο οποιος εκανε εξετασεις αιματος σημερα και με ενα φαρμακο πριν και μετα σε σχεση με το ζαχαρο. επιβεβαιωσε και σημερα οτι καρδια ακουγεται με ελαφρυ ψιλοφυσημα οχι ανησυχητικο και δεν ηξερε τι παιζει για το οιδημα στο στερνο!!
και λεει μετα ισως και να'ναι και σπαστικη κολιτιδα ομως...μα γιατρε μου εχει παρει 4φορες φαρμακο σχετικο με αυτο σε ανθρωπινη δοση!!..που εγω το παιρνω εφαπαξ και ξανα με πιανει σε 1-2χρονια λογικα εχει καθαρισει με αυτο για τα επομενα χρονια με τετοια δοση!! ε!και θα δουμε, μου λεει ισως το βραστο κοτοπουλο που τρωει τοσο καιρο το δημιουργει....ουφ!
(ας ειναι οτι να'ναι,φτανει να το βρουμε τι ειναι!) να μην ποναει και βασανιζεται και κλαιω περιμενοντας καθε φορα αν θα αντεξει μην ξεροντας τι συμβαινει!

Last edited:

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Τους κτηνιατρους μπορεις να τους αναφερεις,δεν απαγορευεται.
Ολο αυτο ακουγεται καπως,εχει προβλημα με την καρδια δεν εχει,εχει πνευμονικο οιδημα και δεν κανουμε τιποτε?
Μηπως να την εβλεπε καποιος γαστρεντερολογος?

themy

Member
15 Νοεμβρίου 2010
18
0
το εχω σκεφτει και αυτο.. μολις μου απαντησουν απο τις σημερινες εξετασεις θα ψαχτω.
υπαρχουν ειδικοι οπως στους ανθρωπους? ειμαι Αθηνα. Αργυρουπολη αλλα θα παρω τις εξετασεις και το ιστορικο και θα παω οπουκαι να'ναι.
αν ξερετε καποιον,πειτε

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ο Λιαπης εχει ειδικευση στη γαστρεντερολογια.
Ροδοδαφνης 9 Χαλανδρι τηλ 2106891872

themy

Member
15 Νοεμβρίου 2010
18
0
α! μου τον ειχαν αναφερει οταν εψαχνα ειδικο στο ματι..(το ειχε διαλυσει με το χερι της μετα απο επεφυκητιδα,τελη καλοκαιριου.λογω ελλειψης αυτοκινητου,δεν την πηγα τελικα...ακομα ομως δινω κολλυρια!) εχω ομως αλλο τηλ και προσθετω και αυτο!
και ευχαριστω πολυ!