Κρυωμα σκυλου

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
Γεια σας παιδια!
Εγω ζω στην Γερμανια κ συχνα χιονιζει η βρεχει!βγαζω τον μικρο μου βολτα και για την αναγκη του εννοειται.Η ερωτηση μου ειναι χαζη αλλα εχω απορια.Κρυολογουν τα σκυλια ,αρρωσταινουν σαν εμας;;

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
Γεια σας παιδια!
Εγω ζω στην Γερμανια κ συχνα χιονιζει η βρεχει!βγαζω τον μικρο μου βολτα και για την αναγκη του εννοειται.Η ερωτηση μου ειναι χαζη αλλα εχω απορια.Κρυολογουν τα σκυλια ,αρρωσταινουν σαν εμας;;
Παιδια καποιος να γνωριζει;;

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά λογικά θ κρυλογουν και αυτά... Μόλις έφυγα από κτηνίατρο και έκανα την δεύτερη δόση του peumodog για έναν 'βηχα των σκυλιών' αλλά αν βγαίνει το σκυλί μόνο στην βόλτα δεν νμζω να έχεις θεμα

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά λογικά θ κρυλογουν και αυτά... Μόλις έφυγα από κτηνίατρο και έκανα την δεύτερη δόση του peumodog για έναν 'βηχα των σκυλιών' αλλά αν βγαίνει το σκυλί μόνο στην βόλτα δεν νμζω να έχεις θεμα
Τι εννοεις αν βγαινει μονο στη βολτα;;που αλλου θα μπορουσε;;

• Like
Reactions: StergiosMpa

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
Τι εννοεις αν βγαινει μονο στη βολτα;;που αλλου θα μπορουσε;;
Εγώ τον έχω στην αυλή ας πούμε! Μην φοβάσαι μια χαρά είναι το σκυλί απλά όπως είπε και ο hummer σκούπιζε το όταν βρέχεται

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
Εγώ τον έχω στην αυλή ας πούμε! Μην φοβάσαι μια χαρά είναι το σκυλί απλά όπως είπε και ο hummer σκούπιζε το όταν βρέχεται
Του ξεπλενω τα ποδαρακια γιατι ειναι ασπρος κ γινονται καφε,κ μετα τα σκουπιζω!σας ευχαριστω!

• Like
Reactions: StergiosMpa

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
40
Κρυολογούν τα σκυλιά αλλά όχι σαν εμάς. Μπορεί να κολλήσουν ιούς του αναπνευστικού και να εμφανίζουν παρόμοια συμπτώματα με τους ανθρώπους. Καταρροή, φτάρνισμα, βήχα, λήθαργο κ.λπ. Δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο γιατί οι ιοί που προσβάλλουν τους σκύλους, είναι διαφορετικοί από τους ιούς που προσβάλλουν τον άνθρωπο. Οπότε το σκυλί δεν θα πάθει κρυολόγημα από το κρύο ή τη βροχή, αλλά αν έχει ήδη τον ιό, καλό θα είναι να μην εκτίθεται σε κρύο και υγρασία για να μην χειροτερέψουν τα συμπτώματα. Συνήθως με καλή διατροφή, ζεστό περιβάλλον, και ενυδάτωση κάνει ο ιός τον κύκλο του και περνάνε τα συμπτώματα. Αν δεν υποχωρήσουν τότε κτηνίατρος.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Δεν είναι σύμπτωμα τέτοιου κρυολογήματος, αυτός ο βήχας που λες. Είναι ιογενής και κολλητικός μεταξύ σκύλων.