Κτηνίατροι στη Θεσσαλονίκη

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Ψάχνω έναν καλό κτηνίατρο στη Θεσσαλονίκη που να ξέρει από bull terrier και δυσπλασίες. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει τα στοιχεία του. Ευχαριστώ πολύ

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Mαλλον δεν θα ξερουν οσοι ειδαν το θεμα,στην κτηνιατρικη του ΑΠΘ δεν μπορεις να πας? Εχω ακουσει πολλες φορες οτι πηγαινουν εκει καποιοι,αλλα δεν ξερω σε ποιες περιπτωσεις.Αν γνωριζει καποιος για το ΑΠΘ και πως μπορεις να πας εκει τον σκυλο σου για εξετασεις ας μας πει,θα με ενδιεφερε και μενα.
Ισως τουλαχιστον να μπορουν να σε προσανατολισουν αυτοι στο που να πας και να σου συστησουν καποιον ειδικο.

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Mαλλον δεν θα ξερουν οσοι ειδαν το θεμα,στην κτηνιατρικη του ΑΠΘ δεν μπορεις να πας? Εχω ακουσει πολλες φορες οτι πηγαινουν εκει καποιοι,αλλα δεν ξερω σε ποιες περιπτωσεις.Αν γνωριζει καποιος για το ΑΠΘ και πως μπορεις να πας εκει τον σκυλο σου για εξετασεις ας μας πει,θα με ενδιεφερε και μενα.
Ισως τουλαχιστον να μπορουν να σε προσανατολισουν αυτοι στο που να πας και να σου συστησουν καποιον ειδικο.
Τον έχω πάει στην πανεπιστημιακή κλινική. Παίρνεις τηλέφωνο και κλείνεις ραντεβού. Το θέμα είναι ότι μαζεύτηκαν πάνω του καμιά δεκαριά φοιτητές που πρώτη φορά έβλεπαν bull terrier και διαφωνούσαν μεταξύ τους για τον τρόπο εξέτασης και για πολλά άλλα θέματα και ύστερα από 3 ώρες που τον πασπάτευαν δεν έβγαλαν κανένα συμπέρασμα. Ο καθηγητής της ορθοπεδικής ούτε που εμφανίστηκε. Το σκυλί μου είχε κουραστεί πάρα πολύ και έτσι φύγαμε χωρίς να μάθουμε κάτι παραπάνω.
Τώρα βέβαια νομίζω ότι η πανεπιστημιακή κλινική είναι κλειστή, αλλά δεν είμαι κ σίγουρη. Το Σεπτέμβρη πάντως θα κάνω μια προσπάθεια να βρω κατευθείαν τον καθηγητή.
Να ξέρεις ότι η πρώτη επίσκεψη είναι 25ευρώ και στην δεύτερη δεν πληρώνεις τίποτα. Και οι ακτίνες εκεί κοστίζουν 10ευρώ η μία, ενώ εγώ σε κτηνίατρο έξω τις έβγαλα 25 την μία.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Δεν ξέρω κάποιον, ίσως και γιατί έχω φυλή που είναι επιρρεπής σε δυσπλασίες και αυτός που θα διαβάσει τις ακτινογραφίες θα πρέπει να ξέρει πολύ καλά τι κάνει!
Θέλω να σου πω μέσα από αυτό ότι δεν θα εμπιστευόμουν οποιονδήποτε ορθοπεδικό!
Θα ρωτούσα τον εκτροφέα μου και θα με έστελνε αυτός εκεί που πάει τα δικά του σκυλιά!
Ακόμα και στο εξωτερικό θα κανόνιζα την επόμενη φορά ταξιδάκι που θα πάει αυτός να κάνει ακτινογραφίες, να πήγαινα και εγώ μαζί του!

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Δεν ξέρω κάποιον, ίσως και γιατί έχω φυλή που είναι επιρρεπής σε δυσπλασίες και αυτός που θα διαβάσει τις ακτινογραφίες θα πρέπει να ξέρει πολύ καλά τι κάνει!
Θέλω να σου πω μέσα από αυτό ότι δεν θα εμπιστευόμουν οποιονδήποτε ορθοπεδικό!
Θα ρωτούσα τον εκτροφέα μου και θα με έστελνε αυτός εκεί που πάει τα δικά του σκυλιά!
Ακόμα και στο εξωτερικό θα κανόνιζα την επόμενη φορά ταξιδάκι που θα πάει αυτός να κάνει ακτινογραφίες, να πήγαινα και εγώ μαζί του!
Υπαρχει ενας κτηνιατρος στην Αθηνα που ασχολειται με bull terrier. Εχω μιλησει μαζι του και του εχω στειλει και τις ακτινογραφιες. Αν δεν βρω καποιον στη Θεσσαλονικη θα τον παω εκει. Απλα θα ηθελα καποιον κτηνιατρο εδω γιατι δε γινεται να τρεχω αθηνα συνεχεια. Μου ειπαν και για καποιον στην Εδεσσα και πηγα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενη.

AccountSaver

Member
26 Ιουλίου 2011
24
0
Θεσσαλονίκη
Θέλω και εγώ έναν καλό κτηνίατρο ,οχι κάτι εξιδηκευμενο ,απλά για να δω μια ακομη γνωμη απο κτηνιατρο,αλλα ας μου τον εχει συστησει καποιος...

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
τασος αμασλιδης ανδρεανουπολεως στην καλαμαρια ειναι απιστευτος γιατρος και αυτα που σου λεει στεκουν!το τηλ θα το γραψω αυριο γιατι δεν το εχω μπροστα μου

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
http://www.animalsurgery.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2

Ανδρέας Κυριαζής, Χάλκης 3, Θεσσαλονίκη.

Εγώ προσωπικά τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια γιατί γνώριζα τη δουλειά του πριν ακόμα πάρω σκύλο και είμαι και εγώ ο ίδος υπερευχαριστημένος. (Για όσους ξέρουν απο Θεσσαλονίκη, σηκώνομαι από δυτικές συνοικίες για να πάω εκεί,δε νομίζω οτι χρειάζεται να πω τίποτα άλλο).

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Oριστε,αυτος που ειναι στο λινκ του JacksonGSP,λεει οτι εχει ιδιαιτερη σχεση με την ορθοπεδικη,κανε ενα τηλεφωνο.

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Σε περίπτωση που μπορεί να ενδιαφερθεί και κάποιος άλλος, να αναφέρω οτί το κτηνιατρείο θα λειτουργήσει κανονικά μέχρι και την Παρασκευή αν δεν κάνω λάθος, μετά θα είναι κλειστό λόγω διακοπών, αλλά δε θυμάμαι πότε ξανανοίγουν. Στο κτηνιατρείο μπορείτε να πάρετε απογευματινές ώρες, 6-9. Όποιος θέλει το κινητό του κτηνιατρου ας μου στείλει ένα π.μ.

Επίσης να πω οτι εγώ προσωπικά τον προτιμώ, τον εμπιστεύομαι και δεν τον αλλάζω, από κει και πέρα ο καθένας μόνος του κρίνει και πράττει :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Σε περίπτωση που μπορεί να ενδιαφερθεί και κάποιος άλλος, να αναφέρω οτί το κτηνιατρείο θα λειτουργήσει κανονικά μέχρι και την Παρασκευή αν δεν κάνω λάθος, μετά θα είναι κλειστό λόγω διακοπών, αλλά δε θυμάμαι πότε ξανανοίγουν. Στο κτηνιατρείο μπορείτε να πάρετε απογευματινές ώρες, 6-9. Όποιος θέλει το κινητό του κτηνιατρου ας μου στείλει ένα π.μ.

Επίσης να πω οτι εγώ προσωπικά τον προτιμώ, τον εμπιστεύομαι και δεν τον αλλάζω, από κει και πέρα ο καθένας μόνος του κρίνει και πράττει :)
Γιάννη γράψ΄το εδώ!
Δεν χρειάζονται p.m.!

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Οκ, λοιπόν συνοπτικά έχουμε και λέμε:
Ανδρέας Κυριαζής
κιν.: 6932324641
κτηνιατρείο: 2310838614 (Κάθε μέρα 6-9 το απόγευμα)

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Πηρα τηλ και θα τον παω 20 Αυγουστου που ανοιγουν για να κανουμε καινουριες και ΣΩΣΤΕΣ ακτινογραφιες και κλινικη εξεταση. Κριμα που δεν ειχα μαθει πιο νωρις γι αυτον. Χασαμε αδικα τοσο χρονο και χρηματα χωρις να εχουμε καταληξει αν εχει κατι το αγορακι μου. Θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις μετα τις εξετασεις μας. JacksonGSP σ ευχαριστω παρα πολυ!!!!! :)

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Να ρωτήσω και γω κάτι σχετικά με κτηνιάτρους...Είμαι από δυτική Θεσσαλονίκη και έχει ανοίξει πρόσφατα ένα κτηνιατρικό κέντρο δυτικής Θεσσαλονίκης (αυτό λέει η πινακίδα). Ξέρει κανείς τι είναι? Είναι κάτι παραπάνω από απλό κτηνιατρείο?

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου, απ'οτι ξέρω έχει ακτινολογικό, μικροβιολογικό και χειρουργείο μέσα, ισως και κάτι άλλο που μπορεί να μου ξεφεύγει. Προσωπικά έχω πάει μόνο για αναλώσιμα γιατί μας παρακολουθεί άλλος κτηνίατρος από την αρχή. Ένα νέο παιδί είναι ο κτηνίατρος, συμπθέστατος,αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω :)

edit: και νοσηλεία νομίζω γράφει η ταμπέλα απ'έξω, ίσως είναι σαν μικρή κλινική...
http://www.facebook.com/pages/ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΔΥΤΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/159713437435538 ορίστε και η σελίδα τους, αν βέβαια έχεις facebook :)

Last edited:

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου, απ'οτι ξέρω έχει ακτινολογικό, μικροβιολογικό και χειρουργείο μέσα, ισως και κάτι άλλο που μπορεί να μου ξεφεύγει. Προσωπικά έχω πάει μόνο για αναλώσιμα γιατί μας παρακολουθεί άλλος κτηνίατρος από την αρχή. Ένα νέο παιδί είναι ο κτηνίατρος, συμπθέστατος,αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω :)

edit: και νοσηλεία νομίζω γράφει η ταμπέλα απ'έξω, ίσως είναι σαν μικρή κλινική...
http://www.facebook.com/pages/ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΔΥΤΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/159713437435538 ορίστε και η σελίδα τους, αν βέβαια έχεις facebook :)
Κάνουν κάποιες εξετάσεις που δεν μπορεί να κάνει ένα απλό κτηνιατρείο δηλαδή?

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Αυτό δεν το ξέρω καθόλου δυστυχώς. Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις. 2310600610 λέει στο facebook οτι είναι το τηλέφωνο του. :)