Ψάχνω έναν καλό κτηνίατρο στη Θεσσαλονίκη που να ξέρει από bull terrier και δυσπλασίες. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει τα στοιχεία του. Ευχαριστώ πολύ
Τον έχω πάει στην πανεπιστημιακή κλινική. Παίρνεις τηλέφωνο και κλείνεις ραντεβού. Το θέμα είναι ότι μαζεύτηκαν πάνω του καμιά δεκαριά φοιτητές που πρώτη φορά έβλεπαν bull terrier και διαφωνούσαν μεταξύ τους για τον τρόπο εξέτασης και για πολλά άλλα θέματα και ύστερα από 3 ώρες που τον πασπάτευαν δεν έβγαλαν κανένα συμπέρασμα. Ο καθηγητής της ορθοπεδικής ούτε που εμφανίστηκε. Το σκυλί μου είχε κουραστεί πάρα πολύ και έτσι φύγαμε χωρίς να μάθουμε κάτι παραπάνω.Mαλλον δεν θα ξερουν οσοι ειδαν το θεμα,στην κτηνιατρικη του ΑΠΘ δεν μπορεις να πας? Εχω ακουσει πολλες φορες οτι πηγαινουν εκει καποιοι,αλλα δεν ξερω σε ποιες περιπτωσεις.Αν γνωριζει καποιος για το ΑΠΘ και πως μπορεις να πας εκει τον σκυλο σου για εξετασεις ας μας πει,θα με ενδιεφερε και μενα.
Ισως τουλαχιστον να μπορουν να σε προσανατολισουν αυτοι στο που να πας και να σου συστησουν καποιον ειδικο.
Υπαρχει ενας κτηνιατρος στην Αθηνα που ασχολειται με bull terrier. Εχω μιλησει μαζι του και του εχω στειλει και τις ακτινογραφιες. Αν δεν βρω καποιον στη Θεσσαλονικη θα τον παω εκει. Απλα θα ηθελα καποιον κτηνιατρο εδω γιατι δε γινεται να τρεχω αθηνα συνεχεια. Μου ειπαν και για καποιον στην Εδεσσα και πηγα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενη.Δεν ξέρω κάποιον, ίσως και γιατί έχω φυλή που είναι επιρρεπής σε δυσπλασίες και αυτός που θα διαβάσει τις ακτινογραφίες θα πρέπει να ξέρει πολύ καλά τι κάνει!
Θέλω να σου πω μέσα από αυτό ότι δεν θα εμπιστευόμουν οποιονδήποτε ορθοπεδικό!
Θα ρωτούσα τον εκτροφέα μου και θα με έστελνε αυτός εκεί που πάει τα δικά του σκυλιά!
Ακόμα και στο εξωτερικό θα κανόνιζα την επόμενη φορά ταξιδάκι που θα πάει αυτός να κάνει ακτινογραφίες, να πήγαινα και εγώ μαζί του!
Γιάννη γράψ΄το εδώ!Σε περίπτωση που μπορεί να ενδιαφερθεί και κάποιος άλλος, να αναφέρω οτί το κτηνιατρείο θα λειτουργήσει κανονικά μέχρι και την Παρασκευή αν δεν κάνω λάθος, μετά θα είναι κλειστό λόγω διακοπών, αλλά δε θυμάμαι πότε ξανανοίγουν. Στο κτηνιατρείο μπορείτε να πάρετε απογευματινές ώρες, 6-9. Όποιος θέλει το κινητό του κτηνιατρου ας μου στείλει ένα π.μ.
Επίσης να πω οτι εγώ προσωπικά τον προτιμώ, τον εμπιστεύομαι και δεν τον αλλάζω, από κει και πέρα ο καθένας μόνος του κρίνει και πράττει![]()
Κάνουν κάποιες εξετάσεις που δεν μπορεί να κάνει ένα απλό κτηνιατρείο δηλαδή?Επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου, απ'οτι ξέρω έχει ακτινολογικό, μικροβιολογικό και χειρουργείο μέσα, ισως και κάτι άλλο που μπορεί να μου ξεφεύγει. Προσωπικά έχω πάει μόνο για αναλώσιμα γιατί μας παρακολουθεί άλλος κτηνίατρος από την αρχή. Ένα νέο παιδί είναι ο κτηνίατρος, συμπθέστατος,αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω
edit: και νοσηλεία νομίζω γράφει η ταμπέλα απ'έξω, ίσως είναι σαν μικρή κλινική...
http://www.facebook.com/pages/ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ-ΚΕΝΤΡΟ-ΔΥΤΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/159713437435538 ορίστε και η σελίδα τους, αν βέβαια έχεις facebook![]()