Κτηνίατροι στη Θεσσαλονίκη

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυτό δεν το ξέρω καθόλου δυστυχώς. Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις. 2310600610 λέει στο facebook οτι είναι το τηλέφωνο του. :)
Ευχαριστώ πολύ.. Και γω σχετικά δίπλα μένω αν είναι θα πεταχτώ..

parolimpios

New Member
15 Αυγούστου 2011
2
0
Ψάχνω έναν καλό κτηνίατρο στη Θεσσαλονίκη που να ξέρει από bull terrier και δυσπλασίες. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει τα στοιχεία του. Ευχαριστώ πολύ
για ακτινολογικα στο θεμα της δυσπλασιας για την θεσσαλονικη στειλε μου νηνυμα στο [email protected] και θα σου πω τι θα κανεις μην κανεις ασκοπα εξοδα δεν θελω να δωσω εδω τηλεφωνα δικα μου η του ειδικου που θα μελετησει τισ ακτινογραφιες δεν ειναι δεοντολογικο
και γενικα ολα τα κτηνιατρια το ιδιο προσφερουν πανω κατω μην κοιτατε ταμπελες και φανταχτηρους τιτλους π.χ. κτηνιατρικο κεντρο αυτα ειναι απατη εμπειρο κτηνιατρο να ψαχνετε αυτο μετραει μονο Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Last edited:

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Καλησπερα σε ολους ας μου στειλει καποιος εναν κτηνιατρο οχι πολυ ακριβο γιατι εχω αξουσει αστρονομικα ποσα!!!Ειμαι απο Θεσσαλονικη δεν με νοιαζει που θα ειναι εχω αυτοκινητο απλως να μου τον συστησει καποιος!!

AccountSaver

Member
26 Ιουλίου 2011
24
0
Θεσσαλονίκη
Παιδιά,επειδή πέσανε αρκετά ονόματα πάνω στο θέμα.

Υπάρχει κάποιος που να εμπιστεύετε άκρως τον γιατρό του ?

Θέλω να τον επισκεφτώ για να δείξω την σκυλίτσα μου, για θέμα εγχείρισης...

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!Και σαν γιατρός είναι πολύ καλός αλλα και αν άνθρωπος να σου δώσει μια συμβουλή!!!
2392021561

Georgios_Lupo

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
272
1
Thessaloniki
greece.pvybe.com
Από τη δική μου προσωπική και πολύ πρόσφατη εμπειρία για κάθε πρόβλημα ψάχνε τον αντίστοιχο εξειδικευμένο κτηνίατρο και όχι οποίονδήπτε καλό κτηνίατρο. Αν έχω σπάσει το πόδι μου δε θα πάω σε παθολόγο, θα πάω σε ορθοπαιδικό. αν έχω πρόβλημα στα μάτια θα πάω σε οφθαλμίατρο κτλ Το ίδιο ισχύει και για τα σκυλιά, καλοι οι κτηνίατροι για ενέσεις, γενικές εξετάσεις κτλ αν προκύψει κάποια ιδιαίτερη περίπτωση όμως δεν ξέρουν τι τους γίνεται και εξακολουθούν να προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα κάνοντας περισσότερο κακό ή αχρείαστες θεραπείες και εγχειρίσεις. Αν θέλεις τηλέφωνο ορθοπαιδικού κτηνιάτρου στείλε μου προσωπικό μήνυμα. Δε θέλω να προτείνω από εδώ.

Last edited: