Γειά χαρά σε όλους! Είμαι καινούριο μέλος στο forum. Δεν έχω ακόμη σκύλο αλλά βρίσκομαι εν αναμονή της απόκτησης ενός κουταβιού, το οποίο θα είναι μαζί σας σε 1 μήνα από τώρα. Σαν αιώνας μου φαίνεται αυτός ο μήνας, αλλά θα περάσει πού θα πάει. Στο μεταξύ, αξιοποιώ το χρόνο της αναμονής μελετώντας διάφορα θέματα στο forum προκειμένου να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ. Οφείλω να πω συγχαρητήρια σε όλους στο forum για την ποιότητα των συζητήσεων και τις θεματικές που καλύπτει.Θα ήθελα, λοιπόν, τη βοήθειά σας στο θέμα κτηνίατρος. Επειδή είμαι κάπως καχύποπτη απέναντι στους γιατρούς (την έχω πατήσει πολλές φορές και δύσκολα τους εμπιστεύομαι), θα ήθελα να μου προτείνεται με βάση την εμπειρία σας έναν καλό κτηνίατρο, κατά προτίμηση στο κέντρο της Αθήνας (δήμος Αθηναίων δλδ). Έναν κτηνίατρο που να αγαπάει πραγματικά τα ζώα, να μην είναι φραγκοφονιάς, να σηκώνει κινητό σε ώρα ανάγκης και φυσικά να ενημερώνει πλήρως τον ιδιοκτήτη. Το τελευταίο είναι το πιο συχνό πρόβλημα που έχω προσωπικά με τους γιατρούς. Η λειψή ενημέρωση από τους γιατρούς έχει ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο! Υποθέτω το ίδιο πρόβλημα θα έχουν συναντήσει και πολλοί από εσάς στους κτηνιάτρους, γι' αυτό λοιπόν και το ψάχνω.