Κτηνίατρος

Nantia_Ciara

Member
5 Αυγούστου 2013
14
0
Καλησπέρα σε όλους!
Ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε.. Μέχρι τώρα παρακολουθούσε και τα 4 σκυλιά μου, ένας εξαιρετικός κτηνίατρος στο Χαλάνδρι. Ήμουν ανέκαθεν πολύ ικανοποιημένη, αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα. Είναι μόνιμα πολύ απασχολημένος και εκτός από την αναμονή στις επισκέψεις (πέραν των 2-3 ωρών από την ώρα του ραντεβού), δεν μπορώ και ποτέ να τον βρω στο τηλέφωνο όταν χρειάζομαι μια επείγουσα συμβουλή. Μένω στον Πειραιά και ψάχνω για έναν κτηνίατρο κάπου πιο κοντά. Η απόσταση, δεν είναι το πρώτο μέλημά μου.. Όπως δεν με απασχολούσε μέχρι τώρα που έκανα "ταξίδι" για τον γιατρό, έτσι θα συνεχίσω να κάνω, αρκεί ο γιατρός να είναι "καλός". Υπάρχει κάποιος που να έχει να μου συστήσει έναν κτηνίατρο; Δεν θα ήθελα να βρω κάποιον στα τυφλά. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Εγώ τον πηγαίνω στο Π. Φάληρο, στον Χανδρά και είμαι ευχαριστημένη.
Δεν έχει προκύψει ποτέ κάτι σοβαρό ευτυχώς, οπότε η εμπειρία μου είναι από τα εμβόλια μέχρι τη στείρωση.
Πάντως, όσες φορές έχω χρειαστεί συμβουλή από το τηλέφωνο με έχουν κατατοπίσει με προθυμία.

Nantia_Ciara

Member
5 Αυγούστου 2013
14
0
Εγώ τον πηγαίνω στο Π. Φάληρο, στον Χανδρά και είμαι ευχαριστημένη.
Δεν έχει προκύψει ποτέ κάτι σοβαρό ευτυχώς, οπότε η εμπειρία μου είναι από τα εμβόλια μέχρι τη στείρωση.
Πάντως, όσες φορές έχω χρειαστεί συμβουλή από το τηλέφωνο με έχουν κατατοπίσει με προθυμία.
Ευχαριστώ πολύ!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ναντια σε νιωθω. . . . πολυ ομως.
Απο Πειραια δυστυχως δεν εχω να σου συστησω καποιον μιας που απο
προσωπικη εμπειρια δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενη.
Νεα ερυθραια - Φλαρακος 2106251103.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Ελισάβετ Σαλπέα 6936746526

Νέα γιατρός, εξυπηρετεί σίγουρα Νίκαια κατ'οίκον και κοντινές περιοχές.
Πολύ καλή επιστήμονας, με μεγάλη αγάπη για τα ζώα.