Κτηνιατρικο φαρμακειο

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Παιδια γνωριζει κανεις καποιο κτηνιατρικο φαρμακειο στην Θεσσαλονικη? Πρεπει να παρω παστα αποπαρασιτωσης για τον μικρουλη μου κ ενα search που εκανα στο google μου βγαζει εταιριες...Αν απαγορευεται απο τους κανονισμους να το γραψει δημοσια, ας μου στειλει ενα πμ. Α! Και κατα προτιμηση να ειναι καπου κοντα στο κεντρο!!

Ευχαριστω!!!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Ο κτηνιατρος που παω δεν εμπορευεται σχεδον τιποτα...Μονο κανα χαπι να εχει να μου δωσει κ αμπουλες. Τα ακρως απαραιτητα δηλαδη...Σκεφτηκα και το πετ σοπ αλλα επειδη ισως δεν εχουν, δεν θα ηθελα να το καθυστερησω.

Αγγελικη σ'ευχαριστω, μου την ειχε βγαλει κ μενα αυτη την σελιδα αλλα νομιζα οτι προκειται μονο για εταιριες που πουλανε χονδρικη ή κατι τετοιο...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Τα περισσότερα petshop έχουν.
Η λίστα που σου εδωσα εμπεριεχει και καποιες εταιρίες.
Μ'ενα τηλεφωνο μπορουν να σου πουν που θα βρεις αυτο που θελεις.

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
K γιατι δε πας σε εναν αλλο κτηνιατρο να τα αγορασεις; Χρεωνει επισκεψη ; Δε πουλανε σκετα τα φραμακα; Εδω παντως ετσι ειναι,αμα θελω κατι παω το αγοραζω κ πληρωνω μονο το φαρμακο ασχετα αν ειναι ο τακτικος μας κτηνιατρος ή οποιος ειναι στο δρομο μου.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Ε αποκλειεται να χρεωνουν επισκεψη αν πας για να αγορασεις καποιο φαρμακο...Εχεις δικιο Κατερινα, μολις μου ηρθε ενα κτηνιατρειο στο μυαλο που κατα πασα πιθανοτητα θα εχει...

Thank you!