Κυνική ιστορία

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Προμηθεύτηκα αυτό το μυθιστόρημα χωρίς να ρωτήσω γνώμες. Αφού όμως το προμηθεύτηκα που το προμηθεύτηκα θα ρωτήσω τώρα: Το διάβασε κανείς? Εντυπώσεις?

ΚΥΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Συγγραφέας: ΚΑΠΑΝΤΑΗ ΙΣΜΗΝΗ
Εκδόσεις: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

Περιγραφή: Oρισμένοι από τους ήρωες του βιβλίου έχουνε τέσσερα πόδια, ενώ κάποιοι άλλοι δύο. Tον τίτλο του τον πήρε για «πολλούς» λόγους· θα τους αντιληφθούν όμως καλύτερα όσοι θα το διαβάσουν. Προς το παρόν αρκεί να πούμε ότι, αφού ζυγίσαμε τα δεδομένα, καταλήξαμε πως κι εδώ ίσχύει το γνωστό τοις πάσι αξίωμα πως «όταν κάποιος έχει περισσότερα από κάποιον άλλον είναι ανώτερός του». Aν, παραδείγματος χάριν, εγώ έχω τέσσερα εκατομμύρια ευρώ κι εσείς έχετε μόνον δύο, ε, όπως και να το κάνουμε, είμαι ανώτερός σας. Kατά συνέπειαν οι έχοντες τέσσερα πόδια είναι σε καλύτερη θέση -ένα σκαλί πιο πάνω κοινωνικά- από τους έχοντες δύο, ακριβώς όπως γίνεται και με τα χρήματα. Hλίου φαεινότερον. Γι' αυτό: Kυνική ιστορία.

Oι ήρωες κατά σειράν είναι: Eυμένης, φοξ τεριέ, αρσενικό· Iππολύτη, φοξ τεριέ, θηλυκό· Kίτσος ή μάλλον το φάντασμα του Kίτσου, κάτι σαν το φάντασμα του πατέρα του ?μλετ, προς το σκυλήσιο όμως-, κόπρος, αρσενικό· κυρία Kασσάνδρα, homo sapiens, θηλυκό, και πλήθος δευτεραγωνιστών. Kαλή σας διασκέδαση.

Χρονολογία Εκδοσης: 2008
Σελίδες: 232

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Το ειδα κ εγω σε μια διαφημηση σε ενα περιοδικο και θελω να το παρω!
Δν ξερω ομως λεπτομεριες!
Οταν το διαβασεις πες καμια γνωμη η οποιος αλλος το εχει διαβασει!;)

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Τελικά chloe μου είναι καρμικό.....

Το είδα προχτές και σκόπευα να το πάρω πριν φύγω διακοπές. Επίσης σκέφτηκα να ανοίξω ένα topic στην Κυνοβιβλιοθήκη αλλά περίμενα να το διαβάσω πρώτα.... :D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Να σας πω θελω φωτο! Οι δυο σας στην πλαζ με καπελαδουρες και απο τη μια το βιβλιο και απο την αλλα τα καμαρια σας!! Να τη βαλουμε στο διαγωνισμο!!:D

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ααααα για τα σκυλιά δεν ξέρω.... Το Παιδί είναι πολύ επιθετικό, φοβάμαι μην τρομάξει τα δικά μου.............. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ω ρε ξαπλεες!! Τι σεξυ σταση ειναι αυτη της ρουμπης!! Τστστσ ξετσιπωσιες:D:D

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Η ρουμπη ειναι Θεαααααααααα το εχω λατρεψει αυτο το σκυλι!*agapoylas**agapoylas**agapoylas*
Μια χαρα σταση ειναι να μην μαυρισουμε και λιγο απο κατω? Δν ειμαστε για σημαδια καλοκαιριατικα χαχαχααχαχαχαχα:D

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
Καλα που πεφτει ηλιος στο επιμαχο σημειο κ δεν φαινεται καλα! :lol:

Ο,τι περιλαμβανει σκυλους τρελαινομαι να το παρακολουθω/ακουω/διαβαζω! :D:D

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
τελικα?????? το διαβασε καποιος μεχρι το τελος??????? να το παρουμε και μεις??????/

δεν το βλεπω........αν υπηρχε ενας καποιος ενθουσιασμος μαλλον θα το μαθαιναμε ολοι........
προφανως το βιβλιο ειναι.........:paja1:

coco07

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2007
51
0
Θεσσαλονίκη
χοντροείναι...Το διάβασα από περιέργεια το καλοκαίρι και ειλικρινά είναι χάσιμο χρόνου.Ούτε αρχή,ούτε μέση,ούτε τέλος...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78