Κόκκινο σημάδι στο μπουτάκι του...

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Χρειάζομαι τη συμβουλή σας!
Έβγαλε ο μικρός ένα κόκκινο σημάδι στο μπουτάκι του από μέσα (εκεί που κλείνει το μπουτάκι του).

Δεν είναι πληγή. Είναι ένα κόκκινο στρογγυλό και στο κέντρο είναι κανονικά το χρώμα του δέρματός του.

Προσπάθησα να σας βγάλω και φωτογραφία αλλά δεν κάθεται καλά ο μικρός. Του το ακούμπησα, του το πίεσα και δεν τον πονάει.

Αν ξέρετε και κανέναν ΚΑΛΟ κτηνίατρο στην Ανατολική Αττική που να κοιτάει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να τον πάω, θα με βοηθούσατε πολύ μιας και πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν από αυτούς που έχω πάει...
100_0988.jpg

Ευχαριστώ προαιρετικά.

Attachments

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
Aααα εσύ είσαι χειρότερη/χειρότερος από μένα... ;)
Μην πανικοβάλεσαι - μπορεί να είναι ένας απλός ερεθισμός! Από χόρτο ή από κάτι τέτοιο.
Πόσο καιρό το έχει;

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Σήμερα το είδα.
Δεν μπορώ άλλο ρε συ...
κάθε μήνα και κάτι παθαίνει!
λες να κάτσω άλλη μια μέρα να δω αν θα φύγει και μετά να τον πάω σε γιατρό;
Έχω ξενερώσει τη ζωή μου!
Το σίγουρο είναι ότι δεν πονάει πάντως!
του το ζουμπάω και δεν νιώθει τίποτα, συνεχίζει να κοιτάει το άπειρο.

Να του βάλω μπεταντίν; κάτι; να του ξυρίσω το σημείο για να το παρακολουθώ καλύτερα ή θα κάνω κακό;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
Δεν έχω παρακολουθήσει το ιστορικό του... :neutral:
Εγώ πάντως θα περίμενα και θα έβαζα καμιά αλοιφή τύπου butavate, ή καμιά celstoderm ή καμια fusicort αν έχει φαγούρα...

πιπιλια ειναι!!
Αχαχαχαχάαααααααα!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
πιπιλια ειναι!!:D
Κανενας ερεθισμος θα ειναι. μην σκας!
λες να με απατάει ο άχρηστος τα βράδια και να πηγαίνει σε άλλης το κρεβάτι και να γυρνάει τα ξημερώματα δήθεν ότι κοιμόμασταν μαζί;
θα τον τηγανίσω τον άτιμο!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
Και μένα είχε η μία κάτι σπυράκια στην κοιλιά πριν καμια εβδομάδα - έφυγαν μόνα τους. Don't panik - κυλίστηκε πουθενά?

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Δεν νομίζω να κυλίστηκε πουθενά.
Αλλά στην εξοχή μένω. και κάνει κακά σε ένα οικόπεδο με χόρτα κτλ. λες να είναι ερεθισμός από κάτι τέτοιο;
Έβαλα λίγο μπεταντίν. ελπίζω να έκανα καλά.
ψάχνω να βρω κανέναν κτηνίατρο για να πάω αν δεν φύγουν :(

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.104
Athens
Δεν νομίζω να κυλίστηκε πουθενά.
Αλλά στην εξοχή μένω. και κάνει κακά σε ένα οικόπεδο με χόρτα κτλ. λες να είναι ερεθισμός από κάτι τέτοιο;
Έβαλα λίγο μπεταντίν. ελπίζω να έκανα καλά.
ψάχνω να βρω κανέναν κτηνίατρο για να πάω αν δεν φύγουν :(
Ναι μπορεί κάποια χόρτα να προκαλούν ερεθισμούς. Σε μένα έχει τύχει πάντως αλλά και σε άλλα σκυλιά το χω ακούσει.

Το Betadin είναι απολυμαντικό - εγώ θα δοκίμαζα κάτι καταπραϋντικό ίσως σαν τις αλοιφές που έγραψα παραπάνω.

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
είχα δει και εγώ ένα τέτοιο πριν κάνα μήνα και δεν έδωσα πολύ σημασία αν και στην αρχή το μυαλό μου έκανε συνειρμούς με τσίμπημα σκνίπας!! αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα..

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
κι εμενα εβγαλε οταν ημασταν διακοπες παρομοια στο πισω ποδι του και μου ειπε ο κτηνιατρος ισως ειναι απο το συνδυασμο ζεστης και σκληρου δαπεδου που καθεται,η που τριβεται στην βολτα!μου ειπε να κανω πλυσεις με μπεταντιν!!!