Κόντεψε να τρελαθεί μετά από την αμπούλα .

pamig

New Member
26 Ιουλίου 2011
4
0
Καλημέρα. Πριν από δύο εβδομάδες έβαλα την αμπούλα (Frontline combo) στο σκύλο μου (4Kg) για ψύλλους ψείρες κλπ. Μετά από καμία ώρα ο σκύλος κόντεψε να τρελαθεί !! Τόσο πολύ ξύσιμο δεν το έχω ξαναδεί !! Όλη την ημέρα είχε αφηνιάσει (μιλάμε για πάνω από 10 ώρες) έτρεχε σαν τρελός έσκιζε μαξιλάρια και γενικά είχε μια πολύ αλλόκοτη συμπεριφορά...Δεν ήθελε καν να τον πλησιάσω...Τελικά δεν άντεξα και τον έλουσα γιατί τον λυπήθηκα, οπότε και ηρέμησε. Λέτε να φταίει η αμπούλα ;;Να του έφερε καμία αλλεργία; Λέτε να είχε τόσους πολλούς ψύλλους (πράγμα λίγο απίθανο γιατί κοιμάται μέσα στο σπίτι). Να δοκιμάσω να του αλλάξω αμπούλα;; Δεν μου έχει ξανασυμβεί και δεν θέλω να τον αφήσω χωρίς αμπούλα....

xri_ni

Well-Known Member
30 Μαϊου 2011
57
0
36
Αθήνα
Εντυπωση μου κανει.Του εχεις ξανα βαλει τη συγκεκριμενη χωρις να εχει αυτα τα αποτελεσματα?

pamig

New Member
26 Ιουλίου 2011
4
0
Έβαλα τη σωστή για τα κιλά του και του έχω ξαναβάλει την ίδια....τώρα σκέφτομαι μήπως να την αλλάξω ή να πάρω σπρέι.... Θελω να δω αν έχει συμβεί και σε άλλα σκυλιά γι' αυτό το γράφω.....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Εννοείται ότι δεν θα του βάλεις την ίδια ξανά. Τσέκαρε και πάλι ότι του έβαλες την σωστή για τα κιλά του, πάρε ένα τλφ τον γιατρό σας και πες του τι συνέβη όπως επίσης και να σου προτείνει μια νέα αμπούλα.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Kαι εμεις ειχαμε το ιδιο πρβ με την Frontline.
Παντα βαζαμε την Ephipro αλλα καποια στιγμη που δεν την βρηκα ο πετσοπας που δεν δουλευε αυτην που παιρναμε παντα αρχισε το μπλα μπλα οτι ειναι της ιδας εταιρειας κ μαλιστα καλυτερη και και και..
Την πηραμε..
Αποτελεσμα?
Να ξυνεται η μικρη καθε πεντε βηματα (τοτε ηταν μικρη)!
Φυσικα δεν προκειται ποτε να την ξαναβαλουμε κ για μας πλεον ειναι οτι χειροτερο σε αμπουλα!