Κόπρανα (?) WTF ?)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ξεκιναω απτην αρχη την ιστορια μπας κ βγαλουμε καμια ακρη.
Προχθες το απογευμα,σηκωνεται η Ηρα απτον καναπε να βγει εξω,πεφτει το ματι μου στο ριχταρι,τσουπ μια τοση δα σκατουλιτσα εκει που ηταν το κωλι της...
"Θα της ειχε κολλήσει φαινεται κ δε θα το δα" (αλλα τοσες ωρες απτο πρωι που είχε ξαναβγεί?) λεω...
Γυρνάει το βραδυ την ελέγχω,της κρεμόταν μια πρασιναδα απτο κωλι...αισθανθηκα καλυτερα κ γω οτι "ΝΑ ο ένοχος"
Χθες ξυπνησαν νωριτερα απο μενα το ετερον ημισυ κ η Ηρα,με ξυπναει κ μου λεει η Ηρα αφησε παλι "δωρακι" στον καναπέ,του βαζω κ γω τις φωνες,γιατι δε μπορει ρε αδελφε,θα παρακαλαγε το παιδι να βγει εξω κ θα την εγραφε κ γιαυτο μαλλον θα της "φύγαν",την ξερω την Ηρα κ τις αντιδρασεις της σαν την παλαμη του χεριου μου, που κ παλι μου κανε εντυπωση γιατί η Ηρα είναι ικανή να κρατιεται για 24ωρα εαν δεν την εμπνεει το περιβαλλον της...κ πως σκ@&€ το εκανε χωρις να πάρει στάση?κ το ετερον ημισυ ορκιζοταν οτι ουτε σταση πηρε ουτε γκρινιαξε ιδιαιτερως...
Πριν κοιμηθουμε της ξαναελεγχω το κωλι.
Ξυπναμε...κοιταω την παπλωματοθηκη,τσουπ αλλο "δωρακι"...εε κ εμεινα καγκελο κ με ζωσαν τα φιδια...
Μιλαμε για κομματακια σαν το νυχι του αντίχειρα μας...οχι κανονικα δλδ,για να μιλησω εστω για ακράτεια...
Στις 22 αυτουνου μπαινει στα 5 ,κ αυτο το διαστημα ειχε παλι ψευδοκυηση κ επερνε dostinex (αλλα κ την προηγούμενη φορα το παιρνε κ δεν ειχαμε κανενα θεμα...)
Κατα ταλλα κανενα αλλο θεμα,η κλινικη της εικονα ειναι υπεραριστη!
Wtf ρε παιδια?
Αποψε θα της φορεσω βρακι πριν κοιμηθουμε να δω...τι σκ@&€ θα δω πάλι...κυριολεκτικα...
Γινεται να της φευγουν σκατουλιτσες ετσι?
Το χει ξανακουσει κανεις σας?ειναι δυνατον να μιλαμε για ακράτεια?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Δεν έχω ιδέα, αλλά έχω απορία που μπορεί να βοηθήσει όποιον έχει ιδέα: οι σκατουλίτσες ήταν υδαρείς ή σφιχτες;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Πολλες μπορει να ειναι οι αιτιες,συνηθως ειναι νευρολογικης φυσης,ετσι οπως το περιγραφεις.
Οταν χαλαρωνουν ο σφιγκτηρας δεν κλεινει καλα και περνουν κοπρανα σε πολυ μικρο μεγεθος.

• Like
Reactions: l.Kyveli

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Κ τι γινεται δλδ σαυτες τις περιπτωσεις,ξερεις?
Μα ετσι στα καλα καθουμενα...
Μιλαμε δλδ για φαρμακα,χειρουργειο...υπομονη?

Αμα βρω παλι το πρωι σκατουλιτσα παμε κτηνιατρο...μπας κ σωσω τιποτα...
Τι να πω...
Ειχα προετοιμαστει μεσα μου για κώφωση,ακράτεια,τύφλωση...αλλα μετα τα 8 ρε παιδιά...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Αέρια;
Αδένες;
Αερια : φυσιολογικα πράγματα,μια στο τοσο (πιο πολυ στο αοσμο κ αθορυβο,ακους ενα φφφςςς κ την βλεπεις να γυρναει κ να ψαχνει τον κωλο της κ το καταλαβαίνεις)
Αδενες : πριν κανα μηνα που πηγαμε για εμβολιο δεν ειχε κανενα θεμα,αλλα δεν ειχε κ ποτε της θεμα στο να ενεργηθει φυσιολογικα

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Kανε μια εξεταση κοπρανων.
Υπαρχει περιπτωση να χτυπησε καπου?

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Υπαρχει περιπτωση να χτυπησε καπου?
Με την Ηρα ολα πιθανα ειναι...δεν αποκλειω τιποτα...
Ειναι πολυ αγαρμπο κ αναισθητο
πλασμα!
Αν κ την ψαχνω καθημερινα,τραυματα σοβαρα κ εμφανη ουδεποτε ειχε

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ενα απλο τεστακι που μπορεις να κανεις ειναι να πιεσεις ελαφρα με ενα καπακι απο στυλο διπλα απο τον πρωκτο να δεις αν ανταποκρινεται.

• Like
Reactions: elpinor

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εδώ https://www.drugs.com/sfx/dostinex-side-effects.html έχει μεταξύ (πολλών) άλλων και γαστρεντερικές διαταραχές. Μήπως είναι από φάρμακο τελικά;
Σίγουρα,όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες.
Αλλα το έπαιρνε ποσες μερες...γιατι τωρα?
Το ειχε ξαναπαρει κ την προηγούμενη φορά χωρις κανενα θέμα...
θα μου πεις,οργανισμος ειναι αυτος...
Εαν οφείλεται στο φαρμακο θα δειξει,χθες πηρε το τελευταιο της!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ενα απλο τεστακι που μπορεις να κανεις ειναι να πιεσεις ελαφρα με ενα καπακι απο στυλο διπλα απο τον πρωκτο να δεις αν ανταποκρινεται.
Τι εννοείς?
εαν κανει αυτο το retract?
Κ την ουρα να της πειραξεις το κανει αυτο.
Απτο πρωι τον ψαχνω αυτον το πρωκτό...(φευ) δεν φαινεται κατι...ουτε ναναι χαλαρος,ουτε καποιο συριγγιο,ουτε τιποτα

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αν ανοιγοκλεινει ο σφιγκτηρας:LOL:

Αν δουλευει κανονικα,μπορει να ειναι απο το φαρμακο,οπως ειπε η elpinor,καποια μολυνση εσωτερικη,μικροτραυματισμμος,ενδοπαρασιτα κλπ.

Τις πολυ σοβαρες αιτιες πχ εκφυλιστικη μυελοπαθεια κλπ δεν τις αναφερω γιατι θα ειχε συμπτωματα η σκυλιτσα.

• Like
Reactions: mareco and elpinor

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Άσε 2-3 μέρες να περάσει η ενέργεια του φαρμάκου και για να μην σου μπαίνουν ιδέες, κάνε μια ανάλυση κοπράνων και ένα τσεκ στους αδένες.
Και πάψε να την ψαχουλεύεις :p

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Αν ανοιγοκλεινει ο σφιγκτηρας:LOL:

Αν δουλευει κανονικα,μπορει να ειναι απο το φαρμακο,οπως ειπε η elpinor,καποια μολυνση εσωτερικη,μικροτραυματισμμος,ενδοπαρασιτα κλπ.
Ειναι κ λεπτο το ζητημα...
Κ αιντε να συνεννοηθεις κ να σαι κ κοσμιος...
:ROFLMAO:
Παντως μια χαρα φαινεται να δουλευει...ο σφιγκτηρας:X3:

Θα την παρακολουθησω οποτε κ βλέποντας κ κάνοντας...τι να πω...
Χιλιες φορες ναναι κατι απολα οσα ανεφερες,αυτα καταπολεμουνται τουλαχιστον.

• Like
Reactions: yasemin

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
1000 ευχαριστω βρε παιδιά!!!
Μου δωσατε μεγαλο θάρρος!
Το πρωι βουλιαξε η καρδια μου...

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Γιατί προφανώς (όπως κάνουμε όλοι) το μυαλό σου πήγε στα χειρότερα και όχι στα προφανή.
Τα κ*λοφάρμακα όσο χρήσιμα είναι τόσο απρόβλεπτα είναι στις παρενέργειες.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Και εμείς μπορεί γενικά να μην έχουμε παρενέργειες σε κάποιο φάρμακο, αλλά μια μόνο φορά να τύχει για χ,ψ λόγους να μας πειράξει. Όπως σου είπαν οι αγαπητοί συνφορουμίτες, άσε λίγες μέρες να φύγει τελείως αυτό το φάρμακο από τον οργανισμό της και βλέπεις ;) Μια χαρά είναι η κούκλα :D :love:

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα