Rottie, Καταρχάς δεν είπα ότι την πήγα στον γιατρό! Στο τηλ του μίλησα και του είπα πως έχει υγρό από το κόλπο και μου είπε να την πάω να την δει, μη τυχόν είναι πυομήτρα. Όντως, αν ήταν πυομήτρα δεν θα έπρεπε να μου πεί να την πάω το Σάββατο και είναι λάθος δικό του (γτ εκείνος υποτίθεται ότι ξέρει). Το μόνο που μπορεί να σκέφτηκε και να το είπε αυτό, είναι να μην πίστεψε ότι είναι από τον κόλπο υγρό αλλά από τη ρόγα όπου έχει και πρόβλημα και γιαυτό είπε να την δει κι αυτός. Γιατί είπα ότι είναι πολύ λίγο το υγρό και όχι όσο μου περιέγραφε εκείνος και ότι δεν έχει άλλα συμπτώματα και μάλλον κατάλαβε ότι κάτι δεν του λέω σωστά. Τελοσπάντων, λάθος του που μου είπε να την πάω το Σάββατο.
Όσο για τον τίτλο, έχεις δίκιο σε αυτό που λες, απλά ήθελα να κάνω κατανοητό ότι αναζητούσα το κόστος για το χειρουργείο αυτό και όχι για ''αφαίρεση μήτρας'' ή κάτι άλλο.
Τελικά πυομήτρα όπως είπα δεν είναι, υγρό στάζει η ρόγα και θα κάνει αφαίρεση σε λίγες μέρες μιας μάζας που έχει δημιουρηθεί εκεί...Στην αρχή ήταν κύστη με υγρό, την έσπασε αφαιρώντας το υγρό αλλά μετά δημιουργήθηκε μια ''μπάλα'' από κρέας στο σημείο και μία μεγάλωνε, μία μίκραινε. Τώρα αποφασίσαμε να την αφαιρέσουμε με χειρουργείο!
Δυστυχώς βρίσκομαι επαρχία και αν ήθελα να πάω σε άλλον γιατρό δεν μπορώ, γιατί δεν έχουμε! Ελπίζω να πάνε όλα καλά...
Ευχαριστώ zouzounos για τα περαστικά!