ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ/ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΡΙΤΡΙΒΕΡ


anastasiasym

New Member
14 Φεβρουαρίου 2020
3
0
23
Καλησπέρα σε όλους και όλες!
Σκέφτομαι εδω και χρονια να πάρω σκύλο, εχω απίστευτη αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας και θα ήθελα επιτέλους να αποκτήσω τον δικό μου. Σε προηγούμενο θέμα είχα διαβάσει που λέγατε για εκτροφεία σκύλων και απο εκεί σκεφτομαι να παρω τον σκύλο μου, δεν εμπιστεύομαι τοσο ιδιώτες και προφανώς οχι pet shop. Είμαι διατεθημένη να δώσω όσα χρήματα χρειαστούν για να εξασφαλίσω έναν υγιή σκύλο. Σκεφτομαι εδώ και χρόνια για λαμπραντορ ή γκολντεν ριτριβερ. Ξερετε αν υποφέρουν απο την ζέστη της ελλάδας ιδιαιτερα; Δεν θελω να υποφέρει το σκυλακι. Επισης μιλώντας για εκτροφείο, ποσο περιπου θα κοστίσει καθαρόαιμο με ολα τα συναφή τσιπάκι κτλ; Δεν σκεφτομαι καθολου τα χρηματα, απλα θα ηθελα να ξερω πανω κατω τιμες απο ατομα που εχετε παρει τετοιες ράτσες απο εκτροφεία. Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.643
19.876
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Πολλά μπράβο σου, που ψάχνεσαι σωστά, πριν την απόκτηση του σκύλου των ονείρων σου (y)

Αμφότερα, είναι νερόσκυλα. Αγαπούν πολύ το νερό και είναι από τις σχετικά υγιείς, αλλά και πολύ δραστήριες ράτσες. Με την ζέστη έχουν το ίδιο μέτριο πρόβλημα, που έχουν σχεδόν όλα τα σκυλιά. Και οι άνθρωποι :giggle: Τίποτα μη διαχειρίσιμο δηλαδή.

Έχεις κάνει καμία επαφή με εκτροφείς;
 


anastasiasym

New Member
14 Φεβρουαρίου 2020
3
0
23
Μετα απο μια σχετική έρευνα εχω κατα νου το Palmhill και το Amalthea, δεν γνωριζω ομως καθολου τιμες... Για το Palmhill ιδιαιτερα έχω ακούσει αρκετά καλα λόγια, χωρις να το διαφημίζω προφανως
 






cutter

Member
6 Απριλίου 2013
9
3
Καλησπέρα, μπήκα κι εγώ στην διαδικασία να επικοινωνήσω με τα εκτροφεία που αναφέρονται παραπάνω μέσω mail πριν από μερικές μέρες, συμπεριλαμβάνοντας και τα στοιχεία επικοινωνίας μου.

Δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ πριν με εκτροφέα και δεν ξέρω αν υπάρχουν συγκεκριμένοι κώδικες επικοινωνίας, στο τι τους γράφεις ή πόσο καιρό περιμένεις πριν έχεις απάντηση. Εγώ ήμουν απόλυτα ειλικρινής και μάλιστα έγραψα πως έχω σκοπό να επικοινωνήσω με 2 εκτροφεία (αναφέροντας και το όνομα του δεύτερου εκτροφείου). Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι αλλά προτιμώ την ειλικρίνεια.

Προφανώς και δεν περιμένω να πάρω γκόλντεν άμεσα, αλλά αν ήξερε κανείς γενικά πως κινούνται οι εκτροφείς στο θέμα επικοινωνίας, θα με διευκόλυνε για να ξέρω τουλάχιστον που βρίσκομαι. Κρατούν τα στοιχεία όλων των ενδιαφερομένων μέχρι να έχουν γέννα και ξεκινούν λίγο πριν τα τηλέφωνα, ενημερώνουν άμεσα όσους προτιμούν και στους υπόλοιπους δεν απαντούν ποτέ?

Το προφανές είναι πως θα μπορούσα να πάρω εγώ τηλέφωνο (κι αυτό θα κάνω αν περάσει κανας μήνας χωρίς κάποια απάντηση), αλλά θα ήθελα να ξέρω αν έχετε κι εσείς κάποια συμβουλή ή κάποια δικιά σας εμπειρία.
 
  • Like
Reactions: mareco


ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Άμεση επαφή με τηλέφωνο.

Με την κυρία Καμμένου ( Serendipity ) είχα επικοινωνήσει όταν έκανα έρευνα για σκυλί και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες.

Μετα απο μια σχετική έρευνα εχω κατα νου το Palmhill και το Amalthea, δεν γνωριζω ομως καθολου τιμες... Για το Palmhill ιδιαιτερα έχω ακούσει αρκετά καλα λόγια, χωρις να το διαφημίζω προφανως
Palmhill & Amalthea, απ΄ όσο γνωρίζω, έχουν μόνο λαμπ. Παλαιότερα το Palmhill έκανε εκτροφή Γκόλντεν.

* Το Palmhill ίσως έχει διαθέσιμο κουτάβι.
 


zoup

Active Member
25 Μαϊου 2020
27
16
46
Δεν ξέρω τι θέμα έχουν με την τεχνολογία. Ακόμα περιμένω απάντηση σε mail που έχω στείλει σε Ελληνικό εκτροφείο Ελβετικού ποιμενικού. Οπότε θα καλέσω στο κινητό που έχει στο site. Με το μοναδικό που έχω μιλήσει είναι με τηλέφωνο. Σε mail μου απάντησαν άμεσα μόνο εκτροφεία εξωτερικού.