Καλησπέρα σας. Νέα στο φόρουμ υποθέτω γράφω στην σωστή κατηγορία, εάν όχι συγχωρέστε με. Εχω ένα πινσερ τοy θηλυκό 3,5 μηνών. Λόγω βάρους, η κτηνίατρος μου πρότεινε να καθυστερησουμε λιγάκι τα εμβόλια ώστε να μπορεί να πάρει πιο σωστή δόση. Γενικά είναι πολύ ευχάριστη δραστήρια, παίζει με τα παιχνίδια της και φυσικά δεν βγαίνει έξω ακόμη. Απο χθες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα μια γνώμη ακόμα πέρα απο αυτήν του κτηνιάτρου γιατί εχω αγχωθεί λιγάκι. Χθες το μεςημερι στις 2 η ωρα έφαγε το φαγητο της. Κοιμηθηκε, και στις 5 η ωρα ξεκίνησε να κανει τους κλασικους σπασμούς πριν κανει εμετό. Έβγαλε ολο το φαι της με σάλια. Δεν ειχε καθολου όρεξη μετα μεχρι που στις 8μιση η ωρα σηκώθηκε μονη της με διαθεση και έπαιζε με τα παιχνίδια της κ έδειχνε να πεινάει. Μας ειπε η κτηνίατρος να βράσουμε κοτόπουλο με ρύζι και καρότο κ ανα μια ωρα να της δίνουμε μια κουτάλια της σούπας. Στην δεύτερη ωρα δεύτερη κουτάλια σούπας. Οντως πεινούσε, και μετα το πρώτο γεύμα δεν έδειξε να την ενοχλεί κατι και απο διαθεση μια χαρά. Έφαγε και το δεύτερο γεύμα και επίσης ολα καλα μετα κοιμηθηκε. Στο μεσοδιάστημα εκανε κανονικα κακα ουτε δοιαροια ουτε τιποτα. Σημερα το πρωι ενώ αλλες φορές κανει τσίσα το βραδυ, δεν ειχε κανει τιποτα εκανε οταν σηκώθηκε κίτρινα κανονικά τσίσα και απο διαθεση ηταν ενταξει έφαγε κλπ. Απο την ωρα εκεινη μεχρι τωρα τα ουρα της ειναι άσπρα χωρις να πω οτι πίνει ιδιαίτερα πολυ νερο. Κανει αρκετα συχνά ίσως και 2 φορές μεσα σε μιςη ωρα, αλλες φορές ελάχιστη ποσότητα αλλες φορές μεγάλη. Επίσης να αναφέρω οτι ενώ έχει μάθει το μέρος που λερώνει και πάντα μα πάντα χωρίς καμία εξαίρεση πάει στο μέρος αυτό να λερώσει, σήμερα μου δίνει την εντύπωση οτι κάνει τσίσα ανεξέλεγκτα. Είτε μια σταγόνα είτε αρκετή ποσότητα. Το σκυλάκι το εχω ενάμισι μήνα. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αναλυτική μπορώ μήπως κάπως, κάτι βοηθήσει. Η κτηνίατρος μου είπε οτι ένα ενδεχόμενο είναι λόγω της Στερεάς τροφής να κάνει τα λευκά τσίσα γιατί μέχρι στιγμής έτρωγε ξηρά και να το παρακολουθήσω. Πήρα και σε μια κτηνιατρική κλινική οπου ειπα την παραπάνω ιστορία με σκοπό να μου πουν κ εκείνη μια άποψη, και το μόνο που είπαν είναι οτι δεν μας ανησυχεί το γεγονός οτι τα τσίσα εχο6ν διαύγεια χωρίς να μου πουν ούτε να το παρακολουθήσω, ούτε να το πάω για κάποια εξέταση ούτε τίποτα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε απάντηση,
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε απάντηση,