Λάρα (Μου-Λάρα), σε αναζήτηση οικογένειας


Status
Κλειδωμένο θέμα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αυτή λοιπόν είναι η Λάρα... απ'το Μου-Λάρα! Είναι περίπου 1, το πολύ 1,5 έτους, μια μεγαλόσωμη παιδούλα, αγαθιάρα, χαδιάρα, χαζοχαρούμενη, παιχνιδιάρα, αλλά όχι υπερκινητική. Βρέθηκε πρόσφατα, με μη καταχωρημένο microchip, και αφού δεν την αναζήτησε κανείς, δίνεται για υιοθεσία.
Είναι περίπου 27-28 κιλά, υγιέστατη, αρνητική σε ερλιχίωση και λεϊσμανίαση, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη.

Μέσα στο σπίτι είναι καθαρή και φρόνιμη, δεν κλαίει όταν μένει μόνη της, και ξέρει να μένει σε crate. Είναι πολύ κοινωνική, ενθουσιώδης αλλά και συνεργάσιμη. Όσοι την έχουν γνωρίσει από κοντά, την έχουν δει λίγο στα ξεσαλωμένα της γιατί χαίρεται πολύ με τις νέες γνωριμίες, αλλά σας λέω αλήθεια, δεν είναι όλη μέρα έτσι! (αλλιώς μια από τις δυο μας θα ήταν με ηρεμιστικά :p ). Λατρεύει τις ξάπλες, κατά προτίμηση στους καναπέδες ή στα πατώματα (ή του ύψους ή του βάθους!), τα χάδια και το πασπάτεμα.

Στη θέα άλλου σκύλου, γνωστού ή όχι, απ'το μυαλό της περνάει ένα πράγμα. Παιχνίδι, παιχνίδι, παιχνίδι! Έχει καταφέρει ακόμα και βαριεστημένα σκυλιά να παίξουν μαζί της.

Αν και μακρύτριχη μαδάει ελάχιστα. Δεν υπόσχομαι βέβαια ότι θα είναι έτσι όλο τον χρόνο, μιας και είναι περίδος που το σκυλομάδημα δεν είναι σε έξαρση. Είναι πολύ άνετη με το χτένισμα και εξαιρετική συνοδηγός στο αυτοκίνητο. Στη βόλτα με λουρί βελτιώνεται συνεχώς, και έτσι μπορούμε πλέον να απολαμβάνουμε άνετα μεγάλους περιπάτους... Τους οποίους πολύ θα χαιρόμουν αν τους συνέχιζε με κάποιον που θα την καψουρευτεί! :)

Τηλ. 6978212553
Chip No: ... 716





 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Πωπω τι ομορφιά είναι αυτή?!
Αναρωτιέμαι ως τι φυλή πουλήθηκε από πετ σοπ γιατί για να έχει μη καταχωρημένο τσιπ μάλλον από πετ σοπ είναι.
Δώσε μας και ένα λινκ να κοινοποίησουμε σε fb!
 




Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Αγαπαω!Πιο χαρουμενο πλασμα δεν υπαρχει...χανει ακομα και σε αυτες τις σουπερ φοτο η αλογα!
 






Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δεν τα λες φρέσκα νέα... αλλά είπα να ενημερώσω έστω και καθυστερημένα. Το μικρό μουλάρι αποκαταστάθηκε! :)

Ευχαριστώ πολύ πολύ τους φίλους που βοήθησαν να ζήσουμε εμείς καλά κι αυτή καλύτερα! *agapoylas*
 






Status
Κλειδωμένο θέμα