Λίγες ερωτήσεις για το ημίαιμο κοκεράκι μου!

jennoula24

Member
23 Αυγούστου 2013
8
0
Patras
Καλησπέρα σας. Πριν από 1 χρόνο βρήκα στον κάδο στην σχολή μου, 5 κουταβάκια. Το ένα είναι και η κυρία της φωτο. Είμαι νέο μέλος για αυτό και ελπίζω η ενότητα που διάλεξα να κάνω την ερώτησή μου να είναι η σωστή. Αν όχι συγχωρέστε με! Το σκυλάκι μας είπε ο γιατρός ότι είναι ημίαιμο κοκεράκι με αλλες ράτσες μαζί ίσως και με ριτρίβερ, ή και σέτερ. Έχω φτιάξει άλμπουμ με φωτό της Λούνας στο προφίλ μου. Θα θέλατε κάποιοι όσοι ενδιαφέρεστε, να τις δείτε και να μου πείτε μία γνώμη για τό τι άλλη ράτσα έχει μέσα? Μου είπαν για ένα τεστ dna. ότι μπορούν να βρουν από εκεί ακριβώς τι ράτσες υπάρχουν στο αίμα του. Ξέρετε εδώ στην Ελλάδα αν γίνεται αυτό? Ελπίζω από τις φωτογραφίες και μόνο να καταλάβουμε και να μην χρειαστεί εξέταση. Δεν είναι αναγκαία, αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω τι άλλο έχει το σκυλάκι εκτός από κόκερ.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλώς ήρθες και μπράβο που υιοθετησες την κυρία!!!
Δεν ξερω αν γινεται τετοια εξεταση στην Ελλάδα, αλλά γιατι σε καιει τόσο που να πληρώσεις να την κανεις? Μια υπεροχη ημιαιμη -αρα και μοναδικη- κυρία ειναι!

btw εγώ το κοκερ παντως.... δεν το βλέπω!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Καλώς ήρθες και μπράβο που υιοθετησες την κυρία!!!
Δεν ξερω αν γινεται τετοια εξεταση στην Ελλάδα, αλλά γιατι σε καιει τόσο που να πληρώσεις να την κανεις? Μια υπεροχη ημιαιμη -αρα και μοναδικη- κυρία ειναι!

btw εγώ το κοκερ παντως.... δεν το βλέπω!
...
,,,
ειναι απο τη μεσα μερια των αυτιων το κοκερ,,, για κοιτα καλυτερα --))

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
καλωσήρθατε!Να το χαιρεσαι το σκυλάκι σου...
και εγω θα συμφωνήσω με την Γκέλυ, δεν βλέπω κάτι απο κόκερ, αλλα και να έβλεπα τι σημασία εχει? Είναι ενα ημίαιμο, μοναδικό σκυλάκι, που κανένας δεν μπορει να πει τι είναι. Ουτε καν ο κτηνίατρος.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
καλωσήρθατε!Να το χαιρεσαι το σκυλάκι σου...
και εγω θα συμφωνήσω με την Γκέλυ, δεν βλέπω κάτι απο κόκερ, αλλα και να έβλεπα τι σημασία εχει? Είναι ενα ημίαιμο, μοναδικό σκυλάκι, που κανένας δεν μπορει να πει τι είναι. Ουτε καν ο κτηνίατρος.
ωωωω σε αγαπώ!!! Με εγραψες με ενα Λ!!!!:p

jennoula24

Member
23 Αυγούστου 2013
8
0
Patras
Συμφωνώ μαζί σας! Είναι μοναδική όχι μόνο από θέμα εμφάνισης αλλά και χαρακτήρα. Είναι ένα παιδί, όχι σκυλί. Το θέμα είναι ότι την έχουν ερωτευτεί όλοι φίλοι, γείτονες, συγγενείς και θέλουν και αυτοί σκυλάκι αλλά να της μοιάζει. (Εγώ είμαι κατά σε αυτό, τους πρότεινα να βρουν σκυλάκια που έχουν ανάγκη στέγης ανεξάρτητα την ράτσα) Με ρωτάνε όλοι τι ράτσα είναι ακριβώς γιατί θέλουν παρόμοιο. Τους λέω κόκερ ημίαιμο γιατί έτσι μου είπε ο γιατρός. Δεν ξέρω και πολλά από ράτσες. Και με έχουν φάει..... "τι γλυκούλι και θέλουμε και εμείς ίδιο'' πουφφφφφφ.... Και έλεγα μπας και καταλάβει κανένας την προέλευση της λούνας να μου πει μια γνώμη...... Την κυρία την βρήκα μαζί με τα αδερφάκια της πεταμένα στα σκουπίδια ενός μηνός με ανοιχτά ματάκια και έκλαιγαν. Όλα γεννήθηκαν χωρίς ουρίτσα...εκτός από την δεσποινίδα! Τα μοιραστήκαμε φοιτητές μεταξύ μας. Βρήκαν και τα 5 σπιτάκι. Ο ''άνθρωπος'' που τα πέταξε, το κάνει κάθε 6 μήνες. Βρίσκουμε κάθε 6 μήνες περίπου κουταβάκια από διάφορες ράτσες (αλλά όλα προερχόμενα από κυνηγόσκυλο) στον ίδιο κάδο και τα πάμε σε χώρους φιλοξενείας. Πάντα τα πετάει στο ίδιο μέρος αργά την νύχτα γιατί εμείς τα βρίσκουμε πρωινά συνήθως. Οι φύλακες στον κόσμο τους... ο Πρόεδρος το ίδιο... Κρίμα... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Είναι όντος μια μοναδική ψυχούλα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ιδιο σκυλι ουτε εσύ, ουτε κανεις προκειται να βρει. καθε σκυλι ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ειναι ενα κράμα γονιδίων και βιωμάτων. Οποτε και ιδιο να εβρισκαν, δεν θα το ανετρεφαν ωστε να βγει ετσι ξανα.
Μόλις ειδα ότι εισαι και συντοπιτισσα. Σε ποια σχολη τα βρήκατε?

Μακάρι να σας δουμε και από κοντά σε καποια σκυλοσυνάντηση.

btw: δεν μπορεί κανενας κτηνιατρος να σου πει τι ράτσες κουβαλάει. Και να που και κόκερ ηδη 3 ατομα, δεν το βλέπουμε πουθενα. Οπότε -επειδη εχω και προσφατο ενα αρθρο για το σύνδρομο αιφνίδιας επιθετικότητας στα κανελι κοκερ- μην λες στον κοσμο για κοκερ γιατι τους βλέπω να τρέχουν σε πετσοπ να βρουν "καθαροαιμο" κοκερ και μετά να μην μπορουν να τα βγάλουν περα.

jennoula24

Member
23 Αυγούστου 2013
8
0
Patras
Δυστυχώς δεν έχουμε ιδέα. Και που έρχεται, είναι σίγουρα μετά τις 1 το βράδυ που σταματούν οι φύλακες τις περιπολίες και κάθονται στα φυλάκια. Ευτυχώς τα κουταβάκια είναι τυχερά μες την ατυχία τους, γιατί πρώτον τα υιοθετούν φοιτητές, νέα παιδιά που αγαπούν τα ζώα, και θέλουν ένα ζωάκι παρέα, και δεύτερον γιατί μέσα στο ΤΕΙ, δεν έρχεται το μηχάνημα του δήμου να μαζέψει σκουπίδια παρά μόνο μια φορά στις 2 εβδομάδες. Οπότε τις περισότερες φορές επιβιώνουν.
Ναι, Πάτρα βρίσκομαι από εδώ είμαι. Σπουδάζω μηχανολόγος και τα βρίσκουμε συνήθως στον κάδο έξω από το εργαστήριο μηχανών εσωτερικής καύσης (στην ανηφόρα μετά την εκκλησία μέσα στο τει, απέναντι από έναν πυργο ψύξης κόκκινο με συρματόπλεγμα).. άμα ξέρεις τα κατατόπια, λογικά κατάλαβες.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ναι κατάλαβα πού λες και δεν ελέγχεται και η προσβαση εκει σε οποιον περνάει ωστε να τον εντοπιζατε τον ηλιθιο...

jennoula24

Member
23 Αυγούστου 2013
8
0
Patras
Ναι κατάλαβα πού λες και δεν ελέγχεται και η προσβαση εκει σε οποιον περνάει ωστε να τον εντοπιζατε τον ηλιθιο...
Όχι είναι πολύ δύσκολο σε εκείνη την μεριά, και δεν έχει και επαρκή φωτισμό.
Θα σου στείλω ένα pm...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix