Λαμπραντοράκι - Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.097
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αυτό το γλυκύτατο Λαμπραντοράκι τριγυρνάει μόνο του (κάποιος ή το έχασε ή το έδιωξε). Είναι περίπου 1-2 ετών, δεν έχει λουράκι, και συνήθως κοιμάται στο λιμάνι, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.
Εγώ δεν μπορούσα με τίποτα να το πάρω γιατί δεν θα μπορούσε να περάσει τα σύνορα :( Διαδώστε και όσοι μένετε στην περιοχή χαρίστε του ένα καλό σπίτι... :(

<span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif; line-height: 18px; text-align: left; ">[video=youtube;fAcoAOIHiNw]http://www.youtube.com/watch?v=fAcoAOIHiNw[/video]

Και μια φωτογραφία του

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.097
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οχι Μαρία δυστυχώς, γιατί έπρεπε να φύγουμε και δεν είχαμε χρόνο... :(

Και μπήκε στο τέλος και στο αυτοκίνητο μαζί μας... :( :( :( Αλλά τι να κάναμε.. καλύτερα εκεί που είναι παρά να μας πουν να τον αφήσουμε στα σύνορα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.936
20.349
Δεν έχεις κανέναν εκεί, που να μπορεί να φροντίσει κανά-δυό πράγματα;
Οπως το να ψάξει για τσιπάκι και να επιμεληθεί μια προώθηση υιοθεσίας.
Φιλοζωική δεν υπάρχει εκεί;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.097
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εχω τη γιαγιά μου αλλά εκείνη όλα τα σκυλιά της τα είχε στο δρόμο, οπότε δεν μπορώ να της ζητήσω κάτι παραπάνω από το να του δίνει ένα πιάτο φαΐ..

Aggeliki.lab

New Member
20 Αυγούστου 2012
3
0
Καλησπερα.Ξερω οτι περασε πολυς καιρος αλλα μηπως γνωριζετε αν το σκυλακι ειναι ακομη εκει ή βρηκε οικογενεια?Μενω θεσσαλονικη και ενδιαφερομαι.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Αγγελική κάνε μία βόλτα δεν έχεις τίποτα να χάσεις.
Πάνε για μία βουτιά και ρίξε μια ματιά κι'όλας και πίστεψε με δεν έχει μόνο αυτό το σκυλάκι έχεις και άλλα πολλά στην Ποτίδαια

Aggeliki.lab

New Member
20 Αυγούστου 2012
3
0
Ετσι και αλλιως θα παω την αλλη εβδομαδα για αλλο λογο,απλα ειπα να ρωτησω μηπως υπαρχει καμια νεοτερη πληροφορια!Να'σαι καλα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χμ η κοπέλα που το είδε ειναι στο εξωτερικό κάτοικος, οπότε μόνο από πληροφορίες αν τύχει να ξέρει

Aggeliki.lab

New Member
20 Αυγούστου 2012
3
0
Ναι και εγω για καποιες πληροφοριες ηλπιζα επειδη ειναι και η γιαγια της απ'οτι διαβασα εκει,αν το βλεπει ακομη καπου εκει γυρω ή αν εχει φυγει.Αλλα επειδη μαλλον θα παω αυτες τις μερες θα λυθουν ολες οι αποριες!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78