Λαμπραντοράκι περιοχή Σελιανιτικα (αναμεσα Αίγιο και Πάτρα)

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Παιδια υπαρχει ενα καθαροαιμο λαμπραντορακι που κυκλοφορει στο χωριο Σελιανιτικα στην παραλια, αναμεσα Αιγιο και Πατρα. Εχει λουρι αλλα μαλλον τον εχουν παρατησει. Τι να κανω; Ενδιαφερεται κανεις; Δεν μπορω να τον κρατησω για πολυ, αλλα αμα τον θελει καποιος μπορω να τον φιλοξενησω για λιγες μερες...

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
P250610_12.12_[01]..jpgP250610_12.11..jpgP250610_12.14_[01]..jpg

οριστε ο σκυλουκος. Απο την τελευταια φορα που τον ειχα δει του βγαλανε και το κοκκινο λουρακι. Φαινεται λιγο κουρασμενος και κουναει λιγο τον πισινο του οταν περπαταει. Ειναι φιλικοτατος και πανεμορφοτατος οπως βλεπετε όλοι!!!!!!! Α! Και κανει και τα μπανια του στη θαλασσα!

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
το εβαλα και σε πολλες σελιδες με αδεσποτα στο φατσοβιβλιο. στοιχεια επικοινωνιας: [email protected] Κατερίνα

Last edited:

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
κατερινακι..το λαμπραντορ στο λογγο ειναι 100% καθαροαιμο..ειναι ομως καποιες σημαντικες πληροφοριες που πρεπει να μαθεις απο εναν μονιμο κατοικο(εμενα) της παραλιας του λογγου(μενω 50μ απο ανωνυμο bar)...το λαμπραντορ κυκλοφορει σαν αδεσποτο καποιες ωρες αλλα ομως κανει παρεα και ζει στην αυλη ενος τετραπληγικου που μενει διπλα στην παραλια κοντα στο bo rivaze...o κυριος αυτος ειχε ενα αλλο σκυλι(ημιαιμο τσοπανη..) που ομως του σκοτωθηκε απο ενα αυτοκινητο το χειμωνα...ο γερος κοντεψε να αυτοκτονησει..το ειχε πως το ειχε για παρεα και φυλακα...ετσι ενας νοικαρης του(πολυ γνωστος σελανιτικα..ονομα δε θα σου πω τωρα ομως..) εσκασε 300 ευρω και πηγε ως τη κορινθο να φερει αυτο το φιλικοτατο λαμπραντορ..αν και του χαριζα κι εγω ημιαιμο λαμπραντορ (ειχε γεννησει η θηλυκια μου..) προτιμησε να παρει αυτο το ομορφο εξυπνο καθαροαιμο αφου εχει 2μωρα στην αυλη του..

ετσι για να θαυμασετε. το μηνυμα που μου ηρθε απο χωριανο στο φατσοβιβλιο