Λασπόλουτρο..

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Σήμερα μιας και ο καιρός φαινόταν περίεργος, αποφασίσαμε να μη πάμε με τα κορίτσια στη θάλασσα οπως είχαμε κανονίσει αλλα να πάμε μια μεγάλη βόλτα στο βουνό :p :p

Περάσαμε πολύ ωραία και τα κορίτσια μας μπορεί να μη κάνανε μπάνιο στη θάλασσα αλλα κάνανε λασπόλουτρο :D :D :D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=uqe7XPTsidY"]YouTube - 27.07.08[/ame]

Στο τέλος ήταν πολύ ευτυχισμένες οι γουρουνίτσες και εμείς με τα κεφάλια έξω απο το αυτοκίνητο γιατι βρωμοκοπούσαν :D :D :D

(Δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό μέρος , αν είναι λάθος ας το
μετακινήσουν οι mods.)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ελα και ειχα αρχισει να ανησυχω που δεν εβλεπα βιντεακια απο βιρμαδεντογκ και καντακι!! Γουρουνεεες:D:D:D

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Μια χαρα σας βρισκω. Εγω θα ειχα σκασει μην φανε τιποτα απο κατω και μην την κοπανησουνε κυνηγωντας κατι. Τα σκυλακια φαινονται να το διασκεδαζουν αφανταστα. Απομονωσε το πλανο με τους νερολακους και βαλτο στο διαγωνισμο φωτογραφιας, γιατι καλοκαιρι δεν ειναι μονο η θαλλασα. :)

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
Περνανε φινα τα κοριτσουδια! :xD:

Μια χαρα σας βρισκω. Εγω θα ειχα σκασει μην φανε τιποτα απο κατω και μην την κοπανησουνε κυνηγωντας κατι.
Δηλαδη οταν τα πηγαινουμε στην εξοχη πρεπει να ειναι με λουρι; (επειδη θελουν να τρεχουν) :roll:

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Δηλαδη οταν τα πηγαινουμε στην εξοχη πρεπει να ειναι με λουρι; (επειδη θελουν να τρεχουν) :roll:
Μπορει τα σκυλια της Elle να ειναι εκπαιδευμενα στο να μην την κοπανανε οταν εχουν τοσα εξωτερικα ερεθισματα τα οποια λειτουργουν στο σκυλι ως ενα ειδος επιβραβευσης, οπως επισης και να μην βαζουν στο στομα τους τα παντα.
Εκτος αυτου εγω ειμαι και λλιιιγο αγχωδης με το σκυλι μου, πραγμα που μεταδιδετε και στο σκυλι. Ολο και πιο συχνα ακουω τη φραση: "σαν τα μουτρα σου το'χεις κανει":D:D

Elle πως ανεβαζεις βιντεο στο u-tube γιατι αυτες τις μερες η Λαρα κοινωνικοποιει ενα pitbull και πεφτει το γελιο; Θελω να προσπαθησω να τραβηξω βιντεο με μια compact φωτογραφικη.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Νομιζω απλα πας youtube φτιαχνεις λογαριασμο και μετα οταν κανεις sign in και πας στο account πανω δεξια διπλα στο σεατρτσ εχει επιλογη ανεβασματος βιντεος!! Θελω Λαρα να εκπαιδευει πιτμπουλ!!

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
ααααχου τις ζουζουνες ειναι τεεελειεεεες... τι ωραια που περασαται να περναται παντα καλα και ομορφα Ελλη με την υπεροχες ζουζουνουλες σου...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78