Χθες ξημερώματα είχαμε πρόβλημα (γιατί όλα τα στραβά συμβαίνουν αργίες, Σαββατόβραδα κ.ο.κ.)
Βγήκαμε μια σύντομη βόλτα κατά τις 2.00 γιατί μου κόλλησε να κατεβάσω σκουπίδια και είπα να πάρω το σκύλο μαζί.
Μέσα σε τρία λεπτά πρόλαβε να τρίψει τη μούρη του σε κάτι χόρτα.
Τον καθάρισα και κάτσαμε στην τηλεόραση.
Τότε τον έπιασε ακατάσχετη ταχύπνοια - λαχάνιασμα. Δεν είχε ιδιαίτερη ζέστη.
Αναστατώθηκα και του έδωσα νερό με το ζόρι. Άρχισα τα τηλέφωνα σε γνωστούς μου κτηνιάτρους, δίχως αποτέλεσμα. Πάνω στον πανικό μου για την πιθανότητα δηλητηρίασης από φόλα ή κάτι άλλο του προκάλεσα εμετό.
Το σκυλί συνήλθε. Εϊχε πολύ κέφι. Μετά από μισή ώρα με πήρε τηλέφωνο μια κτηνίατρος, απ' αυτούς που είχα πάρει και μου είπε ότι απλά θα ζεστάθηκε από τη βόλτα και την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας. Να μην ανησυχώ και να τον αφήσω ήσυχο.
Σήμερα είναι τέλεια όλη μέρα.
Έξαψη???
Είναι δυνατόν?
Καμιά γνώμη?
Βγήκαμε μια σύντομη βόλτα κατά τις 2.00 γιατί μου κόλλησε να κατεβάσω σκουπίδια και είπα να πάρω το σκύλο μαζί.
Μέσα σε τρία λεπτά πρόλαβε να τρίψει τη μούρη του σε κάτι χόρτα.
Τον καθάρισα και κάτσαμε στην τηλεόραση.
Τότε τον έπιασε ακατάσχετη ταχύπνοια - λαχάνιασμα. Δεν είχε ιδιαίτερη ζέστη.
Αναστατώθηκα και του έδωσα νερό με το ζόρι. Άρχισα τα τηλέφωνα σε γνωστούς μου κτηνιάτρους, δίχως αποτέλεσμα. Πάνω στον πανικό μου για την πιθανότητα δηλητηρίασης από φόλα ή κάτι άλλο του προκάλεσα εμετό.
Το σκυλί συνήλθε. Εϊχε πολύ κέφι. Μετά από μισή ώρα με πήρε τηλέφωνο μια κτηνίατρος, απ' αυτούς που είχα πάρει και μου είπε ότι απλά θα ζεστάθηκε από τη βόλτα και την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας. Να μην ανησυχώ και να τον αφήσω ήσυχο.
Σήμερα είναι τέλεια όλη μέρα.
Έξαψη???
Είναι δυνατόν?
Καμιά γνώμη?