Λαχάνιασμα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Χθες ξημερώματα είχαμε πρόβλημα (γιατί όλα τα στραβά συμβαίνουν αργίες, Σαββατόβραδα κ.ο.κ.)
Βγήκαμε μια σύντομη βόλτα κατά τις 2.00 γιατί μου κόλλησε να κατεβάσω σκουπίδια και είπα να πάρω το σκύλο μαζί.
Μέσα σε τρία λεπτά πρόλαβε να τρίψει τη μούρη του σε κάτι χόρτα.
Τον καθάρισα και κάτσαμε στην τηλεόραση.
Τότε τον έπιασε ακατάσχετη ταχύπνοια - λαχάνιασμα. Δεν είχε ιδιαίτερη ζέστη.
Αναστατώθηκα και του έδωσα νερό με το ζόρι. Άρχισα τα τηλέφωνα σε γνωστούς μου κτηνιάτρους, δίχως αποτέλεσμα. Πάνω στον πανικό μου για την πιθανότητα δηλητηρίασης από φόλα ή κάτι άλλο του προκάλεσα εμετό.
Το σκυλί συνήλθε. Εϊχε πολύ κέφι. Μετά από μισή ώρα με πήρε τηλέφωνο μια κτηνίατρος, απ' αυτούς που είχα πάρει και μου είπε ότι απλά θα ζεστάθηκε από τη βόλτα και την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας. Να μην ανησυχώ και να τον αφήσω ήσυχο.
Σήμερα είναι τέλεια όλη μέρα.
Έξαψη???
Είναι δυνατόν?
Καμιά γνώμη?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Νομίζω πως ο γιατρός είχε δίκιο. Δεδομένου ότι ο σκύλος έχει πρόβλημα με την καρδιά του, δεν είναι απίθανο το λαχάνιασμα να του το προκάλεσε ο ενθουσιασμός, η έξαψη, το τρέξιμο κτλ.

Βέβαια αρχίζουν σιγά σιγά και οι αλλεργίες λόγω άνοιξης και ίσως κάτι να τον πείραξε όταν ηρθε σε επαφή με τα χόρτα. Την συζήτηση με τις κάμπιες των πεύκων την θυμάσαι?
Ριξε μια ματια: Προσοχη στης καμπιες!!!

Πάντως, αν το σκυλί είχε δηλητηριαστεί να είσαι σίγουρη πως δεν θα προλάβαινατε να γυρισετε στο σπιτι και να κατσετε στον καναπε! Απ’ ότι κατάλαβα, η περιπέτεια σας είχε αίσιο τέλος, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Τέλος καλό, όλα καλά!
:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr