καλημερα καλοι μου φιλοι.Εχω παρατηρησει κατι με το κοριτσαακι μου κ ανησυχω λιγακι. τρεις τεσσερις φορες αφου πιει νερο, κανει σα να ροχαλιζει/ ρουθουνιζει .. Πως να το περιγραψω δεν ξερω. Την πρωτη φορα, κοιτουσα σα χανος και λεω ρε λες για χ,ψ λογο να πνιγεται; την γυρναω απο τα πισω ποδια με το καφαλι κατω κ σταματησε.
Τυχαιο λεω.
Ελα μου ομως που μετα την παρατηρουσα κ εχω δει οτι το κανει αφου πιει νερο καποιες φορες η χαζη και χθες συγκεκριμενα, με το που το εκανε, ηρθε τρεχοντας σε μενα η ψυχουλα μου κ με κοιτουσε με ενα βλεμμα απογνωσης. Λεω, παλι τουμπα θα τη φερω.Ημουν μονη μου. κ με το που τη γυρναω, ολα οκ.
Μετα με εγλειφε σα μανιακη στα χερια.
ερωτησεις:
πνιγεται;
αν πνιγεται, καλα κανω κ την γυρναω η τιποτα της προκαλω σοκ;
αν πνιγεται που κ που με νερο, τι να κανω οταν λειπω; να της το αφηνω το νερο εκει; κ αν το παθει οσο λειπω;;;Το πολυ να λειπω 4 ωρες που μενουν τα μπεμπε μονα τους. να παιρνω το νερακι να μην μου παθει τπτ ; η οχι;
για πειτε βρε παιδια γιατι στην αρχη νομιζα οτι κρυωσε (γελαμε εδω) αλλα μαλλον πνιγεται...
Τυχαιο λεω.
Ελα μου ομως που μετα την παρατηρουσα κ εχω δει οτι το κανει αφου πιει νερο καποιες φορες η χαζη και χθες συγκεκριμενα, με το που το εκανε, ηρθε τρεχοντας σε μενα η ψυχουλα μου κ με κοιτουσε με ενα βλεμμα απογνωσης. Λεω, παλι τουμπα θα τη φερω.Ημουν μονη μου. κ με το που τη γυρναω, ολα οκ.
Μετα με εγλειφε σα μανιακη στα χερια.
ερωτησεις:
πνιγεται;
αν πνιγεται, καλα κανω κ την γυρναω η τιποτα της προκαλω σοκ;
αν πνιγεται που κ που με νερο, τι να κανω οταν λειπω; να της το αφηνω το νερο εκει; κ αν το παθει οσο λειπω;;;Το πολυ να λειπω 4 ωρες που μενουν τα μπεμπε μονα τους. να παιρνω το νερακι να μην μου παθει τπτ ; η οχι;
για πειτε βρε παιδια γιατι στην αρχη νομιζα οτι κρυωσε (γελαμε εδω) αλλα μαλλον πνιγεται...