καλημερα.
εχω ηδη ρωτησει την διαχειρηστρια ποτε εγινε ψεκασμος κλπ και μου ειπε μεσα Σεπτεμβρη εγινε, με ανακοινωση κλπ. Δεν ειναι απο εκει λοιπον. Δεν ειναι επισημο το οτι εγινε.Επισης, εγινε, αφου υπηρξαν εντονα παραπονα για τα σκυλια και δη τα αδεσποτα του κηπου.Τελος, δεν ηταν εντομοκτονο αυτο που εγλειψαν απο τα φυλλα γιατι η ατροπινη δεν εκανε τιποτα ουσιαστικα και με το που πηραν το αντιδοτο ποντικοφαρμακου, σταματησαν η αιμορραγια της Λεηλα και οι αφροι κ απο τις δυο.
μπορει να ειναι κ υγρο φρενων, τι να πω. Αν εχει το ιδιο αντιδοτο κ ιδια συμπτωματα, δεν ξερω. Το θεμα ειναι οτι εχω τρομοκρατηθει κ πλεον λεω να κανω γκαζον κ γλαστρες σε ενα μπαλκονι να βγαινουν και για κοινωνικοποιηση, στον εκπαιδευτη που εχουμε αρχησει να πηγαινουμε.
Εφτασα να παρακαλω να ειναι τυφος τη γιατρο γιατι ο τυφος δεν ειναι απο ανθρωπινο χερι. Μονο αυτο σας λεω. Αλλα γειωθηκα κ με τον τυφο και με την γαστρεντεριτιδα. και ουσιαστικα με το αντιδοτο πειστηκα οτι εγινε εσκεμμενα. Ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει πληρως...
Σημερα παμε παλι για ενεσεις. Ανησυχω με τη Λεηλα γιατι δεν τρωει ουτε λιχουδιες καλα καλα. Κ εκανε παλι χθες εμετουλη. οψομεθα.
Παντως, το αδεσποτο ερωτιαρικο καφετι αγορι, ουτε χθες το ειδα πουθενα. Μα τον Θεο, απο Αυτον να το βρουνε οποιοι το εκαναν.
σας χαιρετω και ευχομαι ποτε κ σε κανεναν σας.