Λευκος Ελβετικος Ποιμενικος

dimitris1150

New Member
4 Ιανουαρίου 2009
2
0
iraklio kritis
Γεια σας και Χρονια Πολλα
Γνωριζει καποιος κανενα εκτροφεα Λευκου Ελβετικου Ποιμενικου
Ευχαριστω πολυ
να ειστε ολοι καλα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Θα πρέπει να κάνετε ένα τηλέφωνο στον ΚΟΕ να σας πει. Στο ιντερνετ ψάξατε;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
κοκκαλο η μαρεκο:p:p:p:paja1::paja1:
:):):)

Εχω αρχίσει και προσαρμόζομαι.
Τι να κάνω; Δεν σηκώνω και πολλά εγκεφαλικά :)

Είναι κρίμα πάντως, που δεν το κάνουν αυτό το ψάξιμο πριν πάρουν τα σκυλάκια τους :(

Rocky_S

Member
1 Αυγούστου 2010
8
0
Δυτική Μακεδονία
Όταν πήρα το Rocky δεν υπήρχε εκτροφείο...έχω ρωτήσει όσους έχουν Ελβετικά και δεν ξέρει κανένας κανένα εκτροφείο στην Ελλάδα...επίσης όταν πήρα το Rocky ήμουν 14 και δεν ήξερα τίποτα ούτε για τη διαφορά εκτροφείων με pet-shop...Μετά έμαθα και διάβασα.Οπότε μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε....Και δεν το μετανιώνω γιατί δεν υποστήριξα κανένα που να θέλει να βγάλει κέρδος σε βάρος των σκύλων

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Γεια σου και καλωσήλθες. Κατανοώ ότι μπορεί να έκανες λάθος επειδή δεν ήξερες τότε που πήρες το σκυλάκι σου. 'Ομως δυστυχώς το πήρες από ΒΥΒ που βγάζει λεφτά εις βάρος των σκύλων. :( Οι εκτροφείς δεν βγάζουν λεφτά εις βάρος των σκύλων, οπότε θα ήταν καλό να κοίταζες τα ποστ με τα πραγματικά έξοδα της εκτροφής. Πάντως γενικά γνώμη μου είναι ότι αν δεν υπάρχει εκτροφείο συγκεκριμένης φυλής, τότε παίρνουμε είτε από εκτροφείο εξωτερικού είτε δεν παίρνουμε τη συγκεκριμένη φυλή διότι δεν μπορούμε. Ποτέ απο πετσοπά και ποτέ από ΒΥΒ. :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Backyard breeder, δηλαδή αυτός που ζευγαρώνει στα κουτουρού χωρίς να είναι εκτροφέας, χωρίς να έχει κάνει εξετάσεις των γεννητόρων, να έχει κανονικές εγκαταστάσεις, κλπ. Και ο οποίος πουλάει φτηνά κουτάβια, π.χ. στο ίντερνετ. Πάντως κι εγώ ήθελα πάντα Αυστραλέζο Ποιμενικό, όταν όμως είτε δεν είχα λεφτά για εκτροφέα, είτε ζούσα στην Ευρώπη που δε βρίθει ο τόπος από καταφύγια με παρατημένους Αυστραλέζους, δεν πήρα σκύλο και τελείωσε. Όταν μετακόμισα μόνιμα στην Αμερική που έχει ένα σωρό παρατημένους Αυστραλέζους, έκανα την έρευνά μου και πήρα έναν από το καταφύγιο και έτσι κατέληξα με το καταπληκτικό Μουφ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης