Λιακάδα & παιχνίδι στον κήπο!! :-)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
20 βαθμούς σήμερα επιτέλους κ ένας φωτεινός ήλιος κιΑπάνου :p:p:D να μας κοιτάει κ να μας ζεσταίνει... Ε, σιγά μη το αφήσουμε ανεκμετάλλευτο τέτοιο πράγμα! :)

Αφού έκανα μία βολτίτσα με τη μηχανή μου, να την ξεσκουριάσω κ αυτή λίγο, ήρθα πίσω κ έβγαλα τη λώρα στον κήπο για παιχνίδι κ ριλάξ!! ;)

Άπλωσα μία πετσέτα στο γκαζόν, πήρα κ ένα ice tea κ άφησα τη λώρα να ασχολείται με τα μασουλητήρια της.
Έχω το λαπ-τοπ έξω κ σας αναμεταδίδω τί κάναμε πριν από λίγο που απαθανάτιζα τις στιγμές.

Λοιπόν, που λέτε, η Λώρα είναι το πρώτο σκυλί που βλέπω που δεν θέλει τον ήλιο.
Με το που θα βγει έξω θα πάει να αράξει αμέσως κάτω από σκιά (αφού ξεπατωθεί στο τρέξιμο κ πιει έναν κουβά νερό:D). Δεν την έχω δει ποτέ να κάθεται στον ήλιο, μα ποτέ...

Γι' αυτό κ οι περισσότερες φωτο τραβήχτηκαν υπό-σκιά. :cool:

Ιδού λοιπόν:

ξεκινάμε όπως πάντα με το κλασικό τρεξιματάκι, για ζέσταμα βρε αδερφέ :D

κατσίκιιιιιιιι :):D

να κ η σκιά που λέγαμε.... :p

βρε, άντε έλα λίγο στον ήλιο ντεεεε :maria: (μου'κανε το χατήρι...) :)

αυτά...
Σας αφήνουμε τώρα, να πάμε κ την καθιερωμένη μας βόλτα στο ποτάμι :):):):)

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αυτοί πάνε βόλτα στο ποτάμι!Κι εγώ θέλω να πάω βόλτα στο ποτάμι!Που να πάω όμως;;;Στον Κηφισσό ή στον Ποδονύφτη;;;;;;;;:eek::mad::(

Τέλειες φωτό!ΕΙδικά η τελευταία στον ήλιο είναι όλα τα λεφτά!!!!:D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτοί πάνε βόλτα στο ποτάμι!Κι εγώ θέλω να πάω βόλτα στο ποτάμι!Που να πάω όμως;;;Στον Κηφισσό ή στον Ποδονύφτη;;;;;;;;:eek::mad::(

Τέλειες φωτό!ΕΙδικά η τελευταία στον ήλιο είναι όλα τα λεφτά!!!!:D
Ελα στην Πικροδαφνη!!!:eek::p:p

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Απίστευτη και εκφραστικότατη μουσούδα!!! Επίσης ωραίος και ο κήπος :p (πρασίνισα από τη ζήλια μου!!)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
χαχαχαχαχαχαχαχαχα ναι ειναι το mega river!!!!!

οι φωτο αν κρινω απο την αρχιτεκτονικη δεν πρεπει να ειναι Ελλαδα ε?

τελειες φωτο!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Έχει και ποτάμι στο Φάληρο!Κοίτα να δεις τι μαθαίνεις για την Αθήνα!!Φαντάζομαι θα είναι κι αυτό Μέγας Ποταμός!Σαν τον Δούναβη ένα πράγμα!:p
Μια που είπα Δούναβη, ελπίζω η Natassa να βγάλει καμιά καλή φωτό απο το ποτάμι εκεί να δούμε κι εμείς να ξεχαστούμε...:rolleyes:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έλα στον Ιλισσό! Έχουμε και μεις "ομορφιές"! :maria:
Έχουν τσιμεντωσει όλη τη κοίτη και μέσα τρέχουν γάργαρα εξαιρετικής ποιότητας λήμματα!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τι καλά!Και την κακολόγισα την Αθήνα!Τόσες ποιοτικές και εκπληκτικής ομορφιάς επιλογές έχουμε!!Τι καλά!!!:(

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πλακα πλακα φαντάζεστε να βάζαμε και εμείς ποταμόπλοιο σαν τον Σηκουάνα, Τάμεση κλπ...
και να είναι οι ξένοι και να χαζεύουνε την οπτασία του Κηφισού μας..

χαχαχαχαχα παρωδία..!!!!:maria::maria::paja1:

η μάλλον πολλά θα μπορούσαμε αν θέλαμε..

Καλά δεν συνεχίζω γιατί θα βγω εκτος..:-#:cuniaoo:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πλακα πλακα φαντάζεστε να βάζαμε και εμείς ποταμόπλοιο σαν τον Σηκουάνα, Τάμεση κλπ...
και να είναι οι ξένοι και να χαζεύουνε την οπτασία του Κηφισού μας..

χαχαχαχαχα παρωδία..!!!!:maria::maria::paja1:
Και να έχει και ξενάγηση!Στα αριστερά σας βλέπετε την μάντρα τρακαρισμένων αυτοκινήτων "Ο Μήτσος" και στα δεξιά σας τις κεντρικές αποθήκες της εταιρίας ΑΠΟΘΗΚΕΞ...:p:p:p

Πλάκα, πλάκα, αν δεν είχε αναπτυχθεί τόσο άναρχα η Αθήνα κάποιες περιόδους θα μπορούσε να ήταν μια πόλη με σημεία εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς...Αν έχετε δει παλιές φωτογραφιές του Κηφισού, νομίζω, στις όχθες του είχε φοινικόδεντρα και παγκάκια για να κάθονται όσοι κάναν τις βόλτες τους...Αλλά τι να τα κάνεις όταν στη θέση τους μπορείς να έχεις εργοστάσια...:(:mad::(:mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78