Λιγο αργα σας γνωρισα αλλα Τὸ πεπρωμένον φυγεῖν ἀδύνατον!

renzo

Member
4 Ιουλίου 2025
7
5
55
Ενα Γιορκσαιρ θαραλαιο μετριου αναστηματος με σηκωμενο γιακα το στυλ που περπαταγε καποιοι τον φωναζανε Ρινγκο, ηταν το παρεακι μου μεχρι προσφατα, ακουραστο παρολο την καρδια του ηταν η συντροφια μου.
Με βοηθησε αρκετα ενα μελος εδω μεσα και τον ευχαριστω ειλικρινα με συμβουλες και αφιερωσε χρονο, αλλα αποδειχθηκε οτι η αποφαση ειχε παρθει για τον μπομπιρα να τελειωσει την αποστολη του. Για μενα πλεον ειναι μια καινουργια αρχη εχοντας κενο της φροντιδα που του προσφερα και την συντροφια, αλλα γνωριζω και αισθανομαι οτι γυρισε απο εκει που προτωηρθε και νιωθω υσηχος.

Πλεον ξερω οτι προτου αποφασισω ξαναπαρω σκυλι υπαρχουν καποιοι βασικοι κανονες που θα πρεπει να ειμαι σε θεση να τους ακολουθησω

α) Εισαι εδω μεσα συζητας το προβλημα σου οπως μια ευχαριστη συμπεριφορα η μια δυσαρεστη συμπεριφορα του σκυλου, κατι που θα μας παραξενεψει και πιθανως εγκυμονει κινδυνους για την υγεια του.

β)Δεν αφηνεις τιποτα στην τυχη σε καθε υποψια η συμβαν που υπαρχει πιθανοτητα ο σκυλος να εχει μολυνθει.

γ)Η επιλογη γιατρου ειναι σημαντικοτατο γιατι υπαρχουν αρκετοι κομπογιανιτες εκει εξω και πιστευω εδω μεσα
θα σου συστησουν τον καλυτερο διοτι εδω μεσα ειναι τσεκαρισμενες φιλτραρισμενες και καθαρες οι πληροφοριες.

δ)Θα πρεπει να εχεις στην ακρη ενα σεβαστο ποσο σε περιπτωση που ο σκυλος χρειαστει κατι επειγον και η κατασταση του ειναι σοβαρη.

ε)Δεν αμελουμε οσον αφορα την προστασια του την εξωτερικη οσο και την εσωτερικη.

Προσωπικα θελω να εχω σκυλο στο μελλον και παλι αλλα να ειναι λιγοτερο περιορισμενο αυτο αλλα και εγω οπως ειδικο χωρο μια τεραστια αυλη ενας κηπος, να μπορω να εχω αντικαταστατη σε περιπτωση που θα πρεπει να ξενυχτησω αλλου η να δουλεψω αργα για να μη κοιμαται μοναχο του.
Γι αυτο σιγουρα θα χρειαστει να φτιαξω τα οικονομικα μου αλλα ξερω οτι θα ειναι το τελειο παρεακι και θα περναμε φινα και πλεον θα υπαρχει λιγοτερη ταλαιπωρια για αυτο αλλα και για μενα.

Σας ευχαριστω που υπαρχει αυτο το φορουμ