Λιχουδιές!

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
συμφωνα με τον κτηνιατρο μας, βραστο κοτοπουλακι παντα στο ψυγειο καθως και ανθροτυρο η κοττατζ τυρι. Το κοττατζ το λ α τ ρ ε υ ο υ ν. Επειδη εκανα απιστευτες γκαφες με λιχουδιες στο παρελθον, σε συμβουλευω οχι παριζακι, οχι γενικα οτι εχει αλατι, μπαχαρι, ζαχαρι η πολλα πολλα λιπαρα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Τι ανθοτυρο και κοτατζ βρε παιδια? Εμεις χτες καναμε ενα 10λεπτο με κολοκυθακια βραστα :D

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ναι εννοειται και βραστα λαχανικα! αλλα εμενα πχ δεν τα προτιμανε...ουτε καν τη μπανανα που δοκιμασα καποτε, ελεος. Για τυρακι ομως κανουμε τρελες!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Τι ανθοτυρο και κοτατζ βρε παιδια? Εμεις χτες καναμε ενα 10λεπτο με κολοκυθακια βραστα :D
Κοπελιά; Στον Diego, τι τσόφλια από ηλιόσπορο δίνεις, τι χαβιάρι, το ίδιο κ το αυτό είναι...:p

Αυτό το σκυλί είναι η χαρά της επιβράβευσης, αμα λάχει κ έχουν πέσει κ αφραγκιές τρώει κ σκέτο αγνό, αφράτο ... χωματάκι το μανάρι μου χαχαχα!
*agapoylas*:p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.837
8.036
Κοπελιά; Στον Diego, τι τσόφλια από ηλιόσπορο δίνεις, τι χαβιάρι, το ίδιο κ το αυτό είναι...:p

Αυτό το σκυλί είναι η χαρά της επιβράβευσης, αμα λάχει κ έχουν πέσει κ αφραγκιές τρώει κ σκέτο αγνό, αφράτο ... χωματάκι το μανάρι μου χαχαχα!
*agapoylas*:p
Αυτο δεν είναι τίποτα βρε εδώ τον Ελβις τον επιβραβεύουμε με το αντιβιωτικό και πιάνει!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Αυτο δεν είναι τίποτα βρε εδώ τον Ελβις τον επιβραβεύουμε με το αντιβιωτικό και πιάνει!!!
Ετσι ειναι οι σωστοι αρσενικοι! Μου αρεσει ο Ελβις :D

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Αυτο το κανω κι εγω με το ασβεστιο! Τρωει το χαπακι με τοση ευχαριστηση λες και ειναι μπιφτεκι σχαρας!! :) :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.837
8.036
Δεν μ'αφηνετε να αγιάσω και να μην βγω οφφ τοπικ! lovey γιατί δίνεις ασβέστιο στον σκύλο; Εκτός αν του λείπει είναι κακό στην ανάπτυξη του να παίρνει ασβέστιο, άσε που αν του δίνεις ξηρά τροφή έχει όλα όσα χρειαζεται.

Διάβασε και εδώ

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?9848-Δυσπλσία-ισχύων&highlight=προσληψη+ασβεστιου

Last edited:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Kyveli πριν απο κανα μηνα αρχισε να τρωει τον τοιχο στην αυλη, εντονα. Το ειπα στον κτηνιατρο και μου ειπε να του δινω καθε μερα μισο χαπακι (υποδοσολογια). Το κανα για 3 βδομαδες και υστερα της το εκοψα. Δηλ. τις τελευταιες 10 μερες δεν της δινω, επιτηδες, διοτι ξερω οτι η υπερβολικη ληψη ασβεστιου ειναι τοσο βλαβερη οσο και η έλλειψή του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.837
8.036
Λογικά ο κτηνίατρος ξέρει καλύτερα, αλλά χωρίς εξετάσεις εγώ δεν θα έδινα ασβέστιο. Δεν στο παίζω ξερόλας και συγνώμη αν ακούγομαι έτσι αλλά επειδή είμαι σίγουρη ότι δίνεις μια καλή τροφή στον σκύλο σου και επίσης έχω δει και τον Ελβις να τρώει τον τοίχο επειδή έχει απίστευτη και αστείρευτη ενέργεια και όχι επειδή του λείπει ασβέστιο για αυτό στο λέω :)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Συμφωνω με την I.Kyveli μου φαινεται υπερβολικο να δινουμε ασβεστιο η οποιοδηποτε αλλο συμπληρωμα χωρις εξετασεις.. Το οτι τρωει τον τοιχο δεν σημαινει τπτ. Το πιο πιθανο ειναι να το κανει απο βαρεμαρα. Και ο δικος μου οπως ειπα οταν βαριεται τα παιχνιδια του αρχιζει και σκαβει με τα ποδια του τον τοιχο, τον δαγκωνει και καμια φορα..
Μου θυμιζει τη δικη μου περιπτωση, επειδη εχω πολυ λευκο δερμα μια ζωη οι γιατροι μου εγραφαν σιδηρο χωρις εξετασεις γιατι ηταν σιγουροι οτι εχω αναιμια. Καμια σχεση ομως, μια χαρα ειμαι. Θελω να πω οτι και οι ενδειξεις καμια φορα δεν ειναι αρκετες, χωρις εξετασεις δεν μπορεις να εισαι σιγουρος τι συμβαινει, μην επιβαρυνεις το σκυλο σου με χαπια χωρις λογο

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Επανέρχομαι στο θέμα με τις λιχουδιές... Εγώ που του δίνω τα μπισκοτάκια για σκύλους που κυκλοφορούν πειράζει? Έχω πάρει το ok απ'τον κτηνίατρο φυσικά, αλλά εδώ βλέπω οτι οι περισσότεροι τους δίνετε άλλα πράγματα για επιβράβευση.

Σημειοτέον οτι ο δικός μου τρελαίνεται γι'αυτά τα μπισκοτάκια κι ό,τι έχει μάθει έτσι το έμαθε.

Πέρα από το οικονομικό, υπάρχει άλλος σοβαρός λόγος να μην του τα δίνω? Πάντα βλέπω συστατικά κλπ πάντως και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα από άποψη υγείας αλλά και γενικότερα.

Και κάτι ακόμα. Μπερδεύτηκα και κατα λάθος πήρα μπισκοτάκια που λέει οτι είναι για ενήλικους σκύλους. Δεν του έδωσα ακόμα τίποτα, παίζει να πάθει κάτι αν του δώσω? Αν είναι να τα κρατήσω στην ακρή ή να τα πασάρω πουθενά αλλού :)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Επανέρχομαι στο θέμα με τις λιχουδιές... Εγώ που του δίνω τα μπισκοτάκια για σκύλους που κυκλοφορούν πειράζει? Έχω πάρει το ok απ'τον κτηνίατρο φυσικά, αλλά εδώ βλέπω οτι οι περισσότεροι τους δίνετε άλλα πράγματα για επιβράβευση.

Σημειοτέον οτι ο δικός μου τρελαίνεται γι'αυτά τα μπισκοτάκια κι ό,τι έχει μάθει έτσι το έμαθε.

Πέρα από το οικονομικό, υπάρχει άλλος σοβαρός λόγος να μην του τα δίνω? Πάντα βλέπω συστατικά κλπ πάντως και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα από άποψη υγείας αλλά και γενικότερα.

Και κάτι ακόμα. Μπερδεύτηκα και κατα λάθος πήρα μπισκοτάκια που λέει οτι είναι για ενήλικους σκύλους. Δεν του έδωσα ακόμα τίποτα, παίζει να πάθει κάτι αν του δώσω? Αν είναι να τα κρατήσω στην ακρή ή να τα πασάρω πουθενά αλλού :)

Εγω οταν άρχισα να του δίνω λουκάνικα σε κομματάκια δεν το ΠΙΣΤΕΥΑ το ποσο πολυ με ακούει περισσοτερο γιατι του αρέσουν μαλλον ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!

Σφυρίζω απο την αλλη ακρη του πάρκου και γυρνάει το κεφαλι του αμα του πω "Ελα" τρεχει σαν τρελός για να παρει την λιχουδιά του οχι πάντα (για την λιχουδια εννοώ).. !
Αν ειχα αυτες τις συσκευασμένες που πουλανε δεν νομιζω οτι θα ερχότανε !!

Moby

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
68
0
Βολος
Εμεις παλι τρωμε σπιτικες λιχουδιες με τσενταρ τυρι κ ελαιολαδο....πολυ πιο οικονομικα απο το ν αγοραζω κ ενα ταψι με βγαζει μια βδομαδα....τις εχει λατρεψει κ ο Moby κ ολα τα αδεσποτα της γειτονιας :))