Λολα, bobtail

18 Απριλίου 2014
10
2
33
Ημερομηνία γέννησης : 28/03/13
Ύψος : 63 εκατοστά
Κιλά : 38
Τόπος διαμονής : Ηρακλειο Κρήτης

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
χμ... δεν λειτουργει το ανεβασμα φωτογραφίας?
Για πες πώς ειναι η ζωή με ενα bobtail???

18 Απριλίου 2014
10
2
33
Καταρχάς είχα γνωρίσει τη ράτσα σε ενα ταξίδι μου στο Λονδινο, δεν είχα δει απο κοντά τέτοιο σκυλο! Πέρασαν τρία χρονια που έψαχνα ράτσες που να μου ταιριάζουν και προσαρμόζονται στο κλίμα της Κρήτης οτι και να έψαχνα κατέληγα στο bobtail.. Αφού ρώτησα και έμαθα τα πάντα για τη ράτσα πηρα τη μεγάλη απόφαση.. Ζούμε σε ενα μεγαλο διαμέρισμα στο Ηρακλειο, την Λολα την περίμενα πιο ζωηρή απ οτι μου προέκυψε ειναι πολυ καλή και υπάκουη αλλα λιιιγο φαγανη.. Ειναι το μονο κακό που εχει.. Βγαίνει βολτα τρεις φορες τη μερα αλλα δεν εχει πολλούς φιλους γιατι λόγω μεγέθους τη φοβούνται..

Attachments

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Στην κατω αριστερα φωτο εχει λιγο το βλέμμα το τρελου ε???

Την εχεις κουρέψει???
Να την χαίρεσαι τη φαγανή και να μη σε ξανατρομάξει πες της.

18 Απριλίου 2014
10
2
33
Χαχαχ! Ευχαριστω πολυ Μια φορά την κούρεψα γιατι η περιποίηση της ειναι λιγο δυσκολη και είχε κανει το μαλλι της κομπους αλλα πήγα και ζήτησα βοήθεια απο κομμωτρια σκύλων και δεν την αφήνω να γίνει ετσι, τη χτενίζω 30 λεπτα καθε μερα..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χαχαχ! Ευχαριστω πολυ Μια φορά την κούρεψα γιατι η περιποίηση της ειναι λιγο δυσκολη και είχε κανει το μαλλι της κομπους αλλα πήγα και ζήτησα βοήθεια απο κομμωτρια σκύλων και δεν την αφήνω να γίνει ετσι, τη χτενίζω 30 λεπτα καθε μερα..
Καλώς ήρθες στο κλάμπ των σπιτογκρουμαρισμένων σκύλων!!!

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Και ο εκτροφέας σου πως αντέδρασε όταν την είδε κουρεμένη; :)

django.

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
210
480
Καλησπέρα κι απο μένα, να την χαίρεσαι την σκυλίτσα σου!!

Θα διαφωνήσω όμως σε αυτό που λές παραπάνω οτι μετά απο ψάξιμο κατέληξες οτι ένα bobtail προσαρμόζεται-ταιριάζει στο κλίμα της Κρήτης.