Λουκάνικος: Ο σκύλος της χρονιάς απο το Time

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Λουκάνικος: Ο σκύλος της χρονιάς απο το Time

Τι κι αν οι Τούρκοι πανηγυρίζουν επειδή κατάφεραν με τις ψήφους να ανακηρύξουν τον Ερντογάν "πρόσωπο της χρονιάς" στο ιντερνετικό δημοψήφισμα του αμερικανικού περιοδικού Time;

Εμείς μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για τον συμπαθέστατο Λουκάνικο, τον γνωστό σκύλο των αθηναϊκών διαδηλώσεων που το ίδιο περιοδικό χαρακτήρισε ως σκύλο της χρονιάς αφιερώνοντας του ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ με χαρακτηριστικές εικόνες του παγκοσμίως γνωστού πλέον ημίαιμου που τα τελευταία χρόνια δεν χάνει διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε το αφιέρωμα του περιοδικού εδώ

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Λουκάνικος: Ο σκύλος της χρονιάς απο το Time - Ελλάδα

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πραγματικα αυτο το σκυλακι ειναι απιστευτο!!:D
Μια απορια! Ειναι αδεσποτο ή ειναι καποιου διαδηλωτη?

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ετσι νομιζα κ γω αρχικα αλλα απ οτι βλεπω εχει λουρακι γι αυτο ρωτησα. Επισης τοσο "διαφημισμενο" σκυλακι μου κανει εντυπωση που δεν το εχει μαζεψει κανενας φιλοζωος ακομα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.376
Απ' όσο ξέρω, είναι ένας από τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων.
Νομίζω όμως ότι και κάποιοι τον φροντίζουν κάπως παραπάνω, τα γύρω μαγαζίά ίσως, αλλά κατά βάση είναι αλητάμπουρας των δρόμων.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Ετσι νομιζα κ γω αρχικα αλλα απ οτι βλεπω εχει λουρακι γι αυτο ρωτησα. Επισης τοσο "διαφημισμενο" σκυλακι μου κανει εντυπωση που δεν το εχει μαζεψει κανενας φιλοζωος ακομα
Υπαρχουν καποια αδεσποτα εδω στη γειτονια μου που απλα τα φροντιζουν καποιοι κ τoυς εχουν βαλει κ λουρακια αλλα τα σκυλια παραμενουν αδεσποτακια.
Το λουρακι το βαλανε για να καταλαβαινουν οι αλλοι οτι δεν ειναι ανεμβολιαστα. Αυτα εδω...
Εκει...
Για τον ομορφο Λουκανικο που ειναι γνωστος δεν ξερω να σου πω παρα μονο να υποθεσω :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πράγματι και μένα μου κάνει εντύπωση πως και δεν έχει υιοθετηθεί!
Λογικά πιστεύω θα τον προσέχουν κάποιοι αφου του φορέσαν και λουράκι,αλλά με προβληματίζει το αν έχει παέι καθόλου σε κτηνίατρο,για εμβόλια,αποπαρασιτώσεις,εξετάσεις κλπ.
Κανονικά θα έπρεπε κάποιος να ενδιαφερθεί,απο τη στιγμή που έχει γίνει πλέον τόσο διάσημος.

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Ο Λουκάνικος ήταν αδέσποτος κατα καποιον τρόπο... Όλοι οι άνθρωποι τον φρόντιζαν.... Ήταν πανταχού παρών... Ήταν ο σκύλος που τα κάποιος αστυνομικος προσπάθησε να τον κλώτσήσει σε μια πορεία και έγινε πανικός...

Πλέον έφυγε.....

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πλέον έφυγε.....
Μήπως τον μπερδεύεις με τον Κανέλλο?
Έχω γράψει αλλού τη γνώμη μου για τους σκύλους διαδηλωτές. Έχω μια απορία. Αν όντως τον μαζέψει κάποιος (και μαθευτεί) δεν θα αντιδράσουν διάφοροι που τον προτιμούν αδέσποτο ως "σύμβολο", "σύντροφο των αγώνων"?

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Μήπως τον μπερδεύεις με τον Κανέλλο?
Έχω γράψει αλλού τη γνώμη μου για τους σκύλους διαδηλωτές. Έχω μια απορία. Αν όντως τον μαζέψει κάποιος (και μαθευτεί) δεν θα αντιδράσουν διάφοροι που τον προτιμούν αδέσποτο ως "σύμβολο", "σύντροφο των αγώνων"?
Απο το πρωι κατι με επιασε και διαβαζω για τον Λουκανικο :p και ειδα ακριβως αυτο που λες. Το μαζεψε μια φιλοζωη κυρια για ενα διαστημα, αλλα τον αφησε παλι. Αρχισαν να λενε διαφορα, για το πως εξαφανιστηκε ο σκυλος, τι απεγινε, και οτι δεν συνεφερε μερικους να βρισκεται στους δρομους..:rolleyes: Για ονομα!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ας τον ρωτήσουν τότε αν προτιμά ένα σπίτι και μια μόνιμη αγέλη, καλή και ελεγχόμενη διατροφή, τακτικό κτηνιατρικό έλεγχο κ.λπ κ.λπ ή την πλατεία, τις διαδηλώσεις, το ξύλο, τα δακρυγόνα, την πλάκα (δεν αντιλέγω), το Time και την ευρύτερη "αγέλη".

kat711

Member
15 Δεκεμβρίου 2011
7
0
Ο Κανέλος έχει πεθάνει. Ο Λουκάνικος ζει και είναι αδέσποτος και αλανιάρης με άπειρους φίλους όμως που τον αγαπούν και τον φροντίζουν.

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Ο Θόδωρας (aka Λουκάνικος) έχει κάπου 24.000 οπαδούς στο FB που τον θέλουν ήρωα, αλανιάρη, αντιεξουσιαστή και ό,τι άλλο μπορεί να εξασφαλίσει λίγη δημοσιότητα στα μέσα.
Φίλους όμως, μάλλον δεν έχει.
Δυστυχώς.