ΜΕΓΑΛΗ AΠΩΛΕΙΑ

BAD BOY

Active Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
39
0
athens/ioannina/xaidari
www.vwclub.gr
Η ΙΡΜΑ δεν ειναι πια στην ζωη,εξεπνευσε 9-12-09 μεταξυ 5-8 μ.μ μεσα στο
σπιτι της λογικα στον υπνο,σε ηλικια 17 μηνων,...μια μεγαλη απωλεια για μενα και ΕΝΑ μεγαλο
''ΑΝΤΙΟ'' για την ατυχη σκυλιτσα μου....που επασχε απο νεφρικη ανεπαρκια....που προηλθε απο την νοσο ΚΑΛΑΖΑΡ !!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΤΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!!!

Πεθανε στον υπνο,ευτυχως γι΄αυτη που δεν ταλαιπωρηθηκε παρα 3 μονο βδομαδες που επεσε ξαφνικα απο την μια μερα στην αλλη και οχι σταδιακα.και τις 3 βδομαδες καναμε εξετασεις και καναμε θεραπεια .... αλλα δυστυχως τπτ:(:(:(

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΙΡΜΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
μενω θεσσαλονικη(τριλοφο)
συλληπητηρια φιαλαρακο!!να σκεφτεσαι οτι καλο αλλα και κακο περασατε μαζι!!και να μην την ξεχασεις ποτε..γιατι αν την ξεχασεις θα σου κανει μουτρακια απο εκει πανω..αντιο ιρμακι..ελπιζω να ειναι ολα καλα η μαλλον καλητερα εκει που πας!!:(:(:(:(:(

fotovasil

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2009
57
0
Aθήνα
Συλλυπητήρια φίλε μου. Να τη θυμάσαι φίλε μου και να είσαι σίγουρος οτι θα κουνάει την ουρίτσα της χαρούμενη απο εκει ψηλά....

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
συλληπητηρια και απο εμένα, εαν θέλεις πές μας που κοιμόταν το σκυλάκι σου στην αυλή η μέσα στο σπίτι?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ένας άντρας περπατούσε στην εξοχή μαζί με τον σκύλο του.
Την στιγμή που απολάμβανε το τοπίο, ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι είχε πεθάνει γιατί είχε δίπλα του τον σκύλο του που είχε φύγει από τη ζωή αρκετά χρόνια πριν.
Μετά από λίγο έφτασε μπροστά σε μία τεράστια πύλη, από σκαλισμένο λευκό μάρμαρο και χρυσάφι το οποίο έλαμπε.
Ένας γέρος καθόταν σε ένα γραφείο μπροστά.
Ο άντρας και ο σκύλος πλησίασαν και ρώτησε ευγενικά
« Συγνώμη, τι είναι αυτό το μέρος»
«Ο Παράδεισος «, του απαντάει ο γέρος
« Ουάου, μήπως μπορώ να έχω λίγο νερό παρακαλώ?» , ρωτάει ο άντρας
« Βεβαίως, κύριε. Ελάτε μέσα και θα φροντίσω να σας στείλουν αμέσως παγωμένο νερό για να ξεδιψάσετε»
Ο άντρας προχώρησε προς την είσοδο μαζί με τον σκύλο του και ετοιμάστηκαν να μπούνε μέσα, όταν ο γέρος τον σταμάτησε λέγοντας του
« Συγνώμη κύριε, αλλά δεν επιτρέπονται τα ζώα»
Ο άντρας χωρίς να το σκεφτεί καθόλου έκανε μεταβολή και συνέχισε να περπατάει
Λίγο πιο κάτω έφτασε σε μία ανοιχτή ξύλινη παλιά καγκελόπορτα, ένας νεαρός διάβαζε ένα βιβλίο κάτω από ένα δέντρο.
Ο άντρας ρώτησε αν μπορούσε να έχει λίγο νερό και ο νεαρός του έδειξε μία παλιά αντλία νερού, λίγο πιο πέρα.
Ο άντρας ρώτησε αν μπορούσε να δώσει λίγο νερό και στον σκύλο του.
« Βεβαίως κύριε, υπάρχει ένα μπωλ δίπλα στην αντλία», απάντησε ο νεαρός.
Αφού ξεδίψασαν και οι δύο, ό άντρας πλησίασε πάλι τον νεαρό και τον ρώτησε
» Συγνώμη, που έχουμε έρθει?»
«Στον Παράδεισος», απάντησε ο νεαρός.
« Περίεργο, το ίδιο μου είπε και ένας κύριος λίγο πιο κάτω»
« Μιλάτε για τη μεγάλη μαρμάρινη πύλη πριν τη στροφή», ρωτάει ο νεαρός. « Όχι, εκεί είναι η κόλαση»
« Καλά δεν σας ενοχλεί που λένε στο κόσμο ψέματα ότι είναι ο Παράδεισος ?», συνεχίζει ο άντρας.
« Καθόλου, ίσα ίσα που μας κάνουν χάρη, γιατί ξεδιαλέγουν για εμάς αυτούς που θα άφηναν πίσω τον καλύτερο τους φίλο»

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Καθόλου, ίσα ίσα που μας κάνουν χάρη, γιατί ξεδιαλέγουν για εμάς αυτούς που θα άφηναν πίσω τον καλύτερο τους φίλο»

πολύ γλυκό!:)

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Συληπητηρια και απο εμενα για το σκυλακι!!!
Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να χαμογελας γιατι ετσι θα σε θελει σιγουρα η Ιρμα!
Επισης να ξερεις οτι αυτο το συμβαν εχει και την καλη του πλευρα γιατι το σκυλακι τοσο καιρο υπεφερε και τωρα ηρθε η ωρα να χαμογελαση κα να κουνησει την ουριτσα της.Λυπαμε πολυ αλλα αυτο δεν συμαινει πως θα πρεπει να κλαις ολη μερα... η ζωη συνεχιζετε.Εγω σου προτινω να παρεις (οποτε θες εσει) αλλο σκυλακι για να προσπαθησεις να καλυψεις ενα κομματι του κενου που νιωθεις.Το οτι θα παρεις ενα καινουργιο σκυλι δεν σημενει πως θα ξεχασεις την Ιρμα!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.