Μαδάει σαν τρελή

mr kostas

Member
10 Απριλίου 2011
20
0
γεια σας ο κουμπάρος μου εχει ενα λυκόσκυλο και σήμερα μου πέρασε αυτές τησ φώτο για να δείτε αν έχει κατι ο σκύλος η ειναι φυσιολογικό τόσο μάδημα

τα φώτα σας πλζ

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.936
20.349
Παναγία μου...πως είναι έτσι το σκυλί;
Με τα χέρια να τα τραβήξει πια, θα φύγουν.
Γρήγορα, μια χτένα δώρο στον κουμπάρο...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τρομαξα!!!!
Οχι, οτι δεν βλεπω συχνα τετοια "φαινομενα", αλλα δεν θα σταματησω ποτε να απορω- πως και δεν τους περασε ΠΟΤΕ η ιδεα να βουρτσισουν εστω την εποχη που αλλαζει το τριχωμα!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Παναγία μου!!!
Πάντως ο Γ.Π. του φίλου μου,που δεν τον έχει χτενισει ποτέ, δεν γίνεται ποτέ ετσι!!
Γιατι άραγε?
Ο σκύλος είναι 7 χρονών απο πετσοπ.
IMGP0038..jpgIMGP0036..jpg

unregister

Member
11 Απριλίου 2011
9
0
καλησπερα ευχαριστω κωστα για το up load.
να πω δυο πραγματακια το σκυλι ειναι 15 μηνων ειναι πρωτη φωρα που μαδαει τοσο πολυ και αυτος ειναι ο λογος που εθεσα τοωερωτημα.δεν τιθετε θεμα βουρτσας χτενας εχω 3 και σημερα την χτενισα τουλαχιστων 3 φωρες απο 15 Λεπτα τουλαχιστων τι φωρα.οι πλαινδς τριχες εφυγαν ομως αυτες στην μεση δεν φευγουν προφανως γιατι δεν ειναι η ωρα τους ακομα.
επειδη καποιοι ρωτησαν απαντω ΟΧΙ Δεν ηξερα.Τωρα και χαρη σε εσας ξερω και σας ευχαριστω .

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Χμμμ περίεργο!
Και να μην τον βουρτσίσεις έτσι δεν γίνεται με τίποτα...δεν ξέρω τι συμβαίνει στον συγκεκριμένο σκύλο αλλά έναν Γερμανικό Ποιμενικό αν δεν τον βουρτσίσεις -έστω και ποτέ- έτσι δεν θα γίνει...απλά θα χάνει τρίχες!Εδώ βλέπουμε άλλο τρίχωμα...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Γίνεται αν το σκυλί ζει έξω, οπότε η διαφορά του χειμερινού με το καλοκαιρινό τρίχωμα είναι μεγάλη (δεν μιλάω συγκεκριμένα για το Γ.Π., αλλά γενικά και εμπειρικά-δεν έχω κάποια σχετική ειδικότητα όπως ξέρετε).

Τελευταία φορά που είδα τόσο χάλια τρίχωμα ήταν σε αδέσποτο που ζούσε στο δρόμο για τουλάχιστον 2 χρόνια...
Πήρε λιγότερο από μισή ώρα και μια βούρτσα της πλάκας να μοιάζει ξανά κάπως με σκύλο και ας είχε αρκετά πιο μακρύ και δύσκολο τρίχωμα.

Και το σκέφτηκα όταν το πρωτοδιάβασα μήπως ο κουμπάρος του Κώστα είναι ο unregister, αλλά είδα που γράφει στο δικό του topic ότι χτενίζει την σκύλα του και το απέρριψα. Λογικά με χτένισμα δεν μπορεί να γίνει έτσι.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
να πω δυο πραγματακια το σκυλι ειναι 15 μηνων ειναι πρωτη φωρα που μαδαει τοσο πολυ και αυτος ειναι ο λογος που εθεσα τοωερωτημα.δεν τιθετε θεμα βουρτσας χτενας εχω 3 και σημερα την χτενισα τουλαχιστων 3 φωρες απο 15 Λεπτα τουλαχιστων τι φωρα.οι πλαινδς τριχες εφυγαν ομως αυτες στην μεση δεν φευγουν προφανως γιατι δεν ειναι η ωρα τους ακομα.
επειδη καποιοι ρωτησαν απαντω ΟΧΙ Δεν ηξερα.Τωρα και χαρη σε εσας ξερω και σας ευχαριστω .
Εφόσον είναι 15 μηνών δεν είναι περίεργο που το βλέπεις πρώτη φορά. Την περασμένη άνοιξη είχε ακόμα κουταβίσια τρίχα.
Μήπως χρησιμοποιείς τελείως λάθος χτένα? Αν και όπως λέει και η Mareco ακόμα και με το χέρι φεύγουν πλέον!
Μήπως δεν βάζεις αρκετή δύναμη στο χτένισμα? Δεν στέκει να μην φεύγουν!

unregister

Member
11 Απριλίου 2011
9
0
xotikuli
την βουρτσιζα μεν αραια δε, οχι οσο συχνα πρεπει απ οτι καταλαβα.κατι που θα κανω απ εδω και περα .
ευχαριστω
Νικος

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
παιδιά μήπως έχει κάτι ο σκύλος?
το ΓΠ που σας εδειξα πριν ζει στην αυλή 7 ολόκληρα χρόνια και ποτέ δεν έχει γίνει έτσι!

Και τα ΓΠ που είχε ο πατέρας μου παλιαααααα, πάλι έξω ζούσαν, για χτενισμα ουτε λόγος και έτσι δεν τα είδα ποτέ!
Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα γερμανικα ποιμενικα ( και τα ημιαιμα τους) εχουν πολυ συχνα θεματακι με Ψευδαργυρο (ελλειψη απο την τρωφη- η ανικανοτητα αποροφησης) και η εικονα ειναι τετοια!
Δινοντας συμπληρομα με ψευδαρυρο θα πρεπει λογικα να φτιαξει το τριχωμα.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Μάλλον θα πω βλακεία :(
αλλα μήπως είναι ψώρα ?
έτσι έχω δει σκυλάκια που έχουν για αυτο ρωτάω
μήπως πρέπει να παει στο κτηνίατρο ;

unregister

Member
11 Απριλίου 2011
9
0
Καλημέρα
Το σκυλί είναι νια χαρά βουρτσισμα ήθελε από κάτω έχει βγει μια ωραιότερη γούνα τώρα που έφυγε το παλιό τριχωμα.

unregister

Member
11 Απριλίου 2011
9
0
Ευχαρίστως μόνο που θα πρέπει να πάρεμβει ο Κωστας απο iPhone δεν γίνεται η δεν ξέρω πως γίνεται μ
Να κάνω up load

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78