Παιδιά καλησπέρα. θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα γτ αν κ διαβασα-περιηγήθηκα αρκετα, έχω μπερδευτεί. Υιοθετήσαμε ένα κουτάβι το οποίο το πήραμε 2 μηνών σχεδόν, maltese. ο κύριος που το πήραμε μας έδωσε χαρτιά από το αγροτικό κτηνιατρείο οτί είχε κάνει το πρώτο του εμβόλιο και ότι του είχε χορηγηθεί χάπι drοntal. εν τω μεταξύ γνωρίζω οτί θα έπρεπε να πάρει αλοιφή καθότι μικρό σε σωματικό βάρος και ηλικία αλλα του δόθηκε το 1/6 του χαπιου. αφού το μεταφέραμε στη πόλη μας τηλεφώνησα στον κτηνίατρο μας όπου και μου είπε ύστερα από 15 ημέρες δλδ χτες να του χορηγήσω το φαρμακο bantmith αλοιφή και αν λάβουμε υπόψιν μας τη δοσολογία με τα κιλά του τόυ έδωσα 1,5 εκατοστό αλοιφής. σήμερα όμως είδα στα περιττώματά του ένα μεγαλό σα σχοινί το οποίο αφού τηλ στο γιατρό μου είπε ότι είναι ασκαρίδα. και να επαναλάβω την αλοιφή άλλες δύο μέρες (συνολικά 3 δλδ) και μετά πάλι από 15. αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι γτ τόσο καιρό που το έχουμε 10 μέρες δεν παρατηρήσαμε. επιπλέον κολλάει στον άνθρωπο; στο φόρουμ διαβάζω οτί είναι απίθανο αλλά στο google λέει οτί μπορεί να μεταδοθεί. έχω αγχωθεί πάρα πολύ θα έχει μονίμως αυγά ακόμη κι αν θεραπευεί; (είναι επικύνδυνο κυριώς και αν υπάρχουν μικρά παιδιά) ευχαριστώ!