Μαμά, κοίτα τι μπορώ να κάνω!


canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.410
6.538
Κοιτάξτε τι μπορεί να κάνει με μια "χούφτα γονίδια" ή "μια χούφτα" σκυλάκια. Μπόρεσε να φτιάξει σκυλιά να τον εξυπηρετούν και να τον υπηρετούν. Τώρα όμως που δεν έχει ανάγκη από "εργάτες" και θέλει απλά "αξεσουάρ" και "παιχνίδια"... Δες τι μπορεί να κάνει.

Γιατί δε μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον άνθρωπο...




Γιατί δεν υπάρχει θέληση και βούληση. Είτε εντός FCI, AKC είτε εκτός FCI, AKC, κλπ. η φύση του ανθρώπου αυτή είναι και η σχέση του με τον σκύλο, επίσης. Χρήση για κάθε γούστο...

Υ.Γ. Έχω την εντύπωση πως κάποια στιγμή θα αναγνωριστούν και αυτές οι "φυλές" και θα μπουν δίπλα στις υπόλοιπες. Αν και τις συμφέρει (οικονομικά) το "εκτός" προς το παρόν.
 


korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
33
Τα σκυλιά στα βίντεο δεν είναι american bullies ( απ' όσο ξέρω ). Στα βίντεο αποτυπώνονται άνθρποι αισχροί κατά τη γνώμη μου που παρ' όλο που δεν τους έχω γνωρίσει δεν θέλω κιόλας, επειδή αποφασίζουν να διασταυρώσουν σκυλιά προκειμένου να δημιουργήσουν ένα πλάσμα που βασανίζεται. Αυτό όμως δεν τους ενδιαφέρει, το θέλουν για μόστρα.

Πιστεύω όμως πως εάν κάποιος ασχοληθεί πραγματικά με τη (νέα; ) αυτή ράτσα μπορεί να δημιουργήσει έναν σκύλο που παρ' όλο που μπορεί να έχει τυχόν μικροπροβλήματα θα είναι καλύτερος από αυτούς που δημιουργούν ανεύθυνοι. Κυριολεκτικά, είναι σαν να πήραν ότι μπουλντογκοειδές βρήκαν μπροστα τους και να το διασταύρωσαν!

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η ράτσα;; όπως εγώ πιστεύω ότι είναι λίγο πιο ισορροπημένη. Παρ'όλο που δεν ξέρω με σιγουριά ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, μου φαίνεται πιο υπεύθυνος από τους άλλους.
Το βίντεο δημιουργήθηκε για να προκαλέσει γέλιο, όμως ο ενήλικος σκύλος είναι ( πάντα κατά τη γνώμη μου ) πιο καλά μορφολογικός από τους άλλους. ( καλά = δεν είναι συνεχώς λαχανιασμένος ).
Επίσης να πω ότι ο σκύλος στο βίντεο μπορεί να ΜΗΝ είναι american bully, οπότε διορθώστε με. Τέλος να πω ότι είμαι κατά της κοπής αυτιών.

 
Last edited:


ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
"Μπόρεσε να φτιάξει σκυλια να το εξυπηρετούν και να τον υπηρετούν"


Σήκω, κάτσε, φέρε το μπαλάκι, τωρα βόλτα, τωρα κοιμήσου, μπες στο κρειτ, βγες έξω, μην τρως, θα σε πω εγω ποτε να φας, κανε φους, κανε μούς, τωρα χεσε, μην κατουρας εδω, ανέβα στον καναπέ, τωρα κατέβα, κανε σπλατς, κανε βόλτα, κανε πως φιλάει ο Δημήτρης την Αλικη ελεγε ο γύφτος την μαϊμού και αυτη εκανε τα χέρια της αγκαλιά και τεντώνε τα χείλη της. Τα μακρύναμε, τα κοντυναμε, τα ψηλωσαμε, τα χοντρηναμε, τα ξεκοκαλιάσαμε, αλλα δεν τα ρωτήσαμε. Τι να τα ρωτήσουμε σάματις μηλάνε;

Τι νόημα εχουν ολα αυτα; Να εξυπηρετήσουν την ανθρώπινη ματαιοδοξία;

Εχουν μεγάλη διαφορα ολα αυτα απο τα παραπάνω βιντεο;

Διάβαζα ενα αρθρο πριν λίγες μερες κάπου αλλού το οποίο ειχε
την παρακάτω εισαγωγή και διαβάζοντάς την περίεργοι συνειρμοί
γίναν στο μυαλό μου μιας και ολο τριγυρνάει στο θεμα
σκυλος-εργασία-υπακοή-υπηρεσία.





"Και ο κ.Κ. αφηγήθηκε τούτη δω την ιστορία:

Στο σπίτι του κ.Έγκε, που είχε μάθει να λέει όχι, ήρθε μια μέρα, τον καιρό της παρανομίας, ένας πράκτορας και του παρουσίασε ένα χαρτί που το είχαν εκδώσει αυτοί που κυριαρχούσαν στην πόλη. Το χαρτί έλεγε ότι στον πράκτορα αυτόν θα ανήκε κάθε σπίτι όπου θα πατούσε το πόδι του, το ίδιο κάθε φαγητό που θα ζητούσε. Θα’πρεπε ακόμα να τον υπηρετεί και κάθε άνθρωπος που θ’αντάμωνε.

Ο πράκτορας κάθισε σε μια καρέκλα, ζήτησε φαγητό, πλύθηκε, πλάγιασε και προτού κοιμηθεί ρώτησε τον κ.Έγκε με το πρόσωπο στον τοίχο: Θα με υπηρετείς;

Ο κ.Έγκε τον σκέπασε με την κουβέρτα, έδιωξε τις μύγες, κάθησε δίπλα στο προσκεφάλι του κι όπως εκείνη τη μέρα, τον υπάκουσε άλλα εφτά χρόνια. Ό,τι κι αν έκανε όμως για δαύτον, ένα πράγμα απέφευγε πάντα να κάνει: δεν του’πε ποτέ μια λέξη. Σαν πέρασαν τα εφτά χρόνια κι ο πράκτορας χόντραινε απ’το πολύ φαΐ, τον ύπνο και τις διαταγές, πέθανε. Ο κ.Έγκε τον τύλιξε τότε στην ξεφτισμένη κουβέρτα, τον έσυρε έξω απ’το σπίτι, έπλυνε το στρώμα, άσπρισε τους τοίχους, ανάσανε βαθιά και αποκρίθηκε: Όχι."

-Bertolt Brecht-
 






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.807
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf