Μαρκες

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Καλησπέρα! Για κάνε μια αναζήτηση, έχουν συζητηθεί τα περισσότερα ονόματα αρκετές φορές. :)
Προσωπικά, δεν έχω δοκιμάσει καμία από αυτές, μιλώντας για τροφές πάντα, αλλά για την brit έχω διαβάσει και ακούσει καλά σχόλια.

tzinaki_21

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2013
48
99
Καλημερα και παλι..γνωριζει κανεις απο αυτες τις μαρκες?bosch,josera,belcando,premiere,brit care.o_O
καλησπερα εχω δοκιμασει josera,bosch και belcando κατα τη γνωμη μ μετριες κ οι 3 με τη josera δεν μου χορταιναν η belcando καλη αλλα κανανε πολλά κακά! η bosch ειναι λιγο καλυτερη των δυο προηγουμενων αλλα ειναι τι θα ταιριαξει κ στο σκυλο σου!

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
καλησπερα εχω δοκιμασει josera,bosch και belcando κατα τη γνωμη μ μετριες κ οι 3 με τη josera δεν μου χορταιναν η belcando καλη αλλα κανανε πολλά κακά! η bosch ειναι λιγο καλυτερη των δυο προηγουμενων αλλα ειναι τι θα ταιριαξει κ στο σκυλο σου!
Εγω τωρα του δινω wildvalley(real nature) του εχει κατσει πολυ καλα,αλλα εψαχνα για μια καλυτερη.πχ bosch.αλλα ειδα και την acana.γι αυτην εχω διαβασει πολα καλα.εσυ την εχεις δοκιμασει?

• Like
Reactions: tzinaki_21

Miniature Schnauzer

Well-Known Member
30 Ιουνίου 2016
429
619
Εγω τωρα του δινω wildvalley(real nature) του εχει κατσει πολυ καλα,αλλα εψαχνα για μια καλυτερη.πχ bosch.αλλα ειδα και την acana.γι αυτην εχω διαβασει πολα καλα.εσυ την εχεις δοκιμασει?
Εγώ προτινω earthborn

tzinaki_21

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2013
48
99
acana τους εχω δωσει παλιοτερα δεν μπορω να πω οτι για τα λεφτα της αξιζει...γενικα ειμαι κατα των τροφων με την πολυ διαφημιση ... Αν του χει κατσει καλα αυτη που λες τσεκαρε και αυτην εδω ειναι εξισου πολυ καλη την εδινα πανω απο ενα χρονο στα δικα μου κ τους ειχε κατσει τελεια ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη της κ δεν την βρισκεις ευκολα http://www.satisfaction-nature.com/producto_adult_lamb.php

Miniature Schnauzer

Well-Known Member
30 Ιουνίου 2016
429
619
Μπορεις να μου αναφερεις συστατικα και ποιο συστατικο χρησιμοποιει πρωτο?
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κρέας Κοτόπουλου, Βρώμη, Κριθάρι, Καστανό Ρύζι, Αλεύρι σίκαλης, Πατάτα, Γλυκοπατάτα, Λίπος Κοτόπουλου (συντηρημένο με μίγμα από τοκοφερόλες, πηγή Βιταμίνης Ε), Έλαια Κανόλας (συντηρημένα με μείγμα από τοκοφερόλες , πηγή Βιταμίνης Ε), Πολτός τομάτας Κρέας Λευκού Ψαριού, Λιναρόσπορος, Μήλο, Μύρτιλα, Καρότα, Μπιζέλια, Σπανάκι, Σκόρδο, Εκχύλισμα Γιούκας, Ταυρίνη, L - Λυσίνη, DL-Μεθιονίνη, Υδροχλωρική Γλυκοζαμίνη, Θειική Χονδροϊτίνη, β-Καροτίνη, Ανθρακικό Ασβέστιο, Οξείδιο του Ψευδαργύρου, Πρωτεϊνικό Μαγνήσιο, Φωσφορικός Χαλκός, Οξείδιο του Μαγγανίου, Νιασίνη, Παντοθενικό Οξύ Ασβεστίου D, Συμπλήρωμα Βιταμίνης Α, L- Καρνιτίνη, Συμπλήρωμα βιταμίνης Β12, Ασκορβικό Οξύ, Φωσφορικός Σίδηρος, Βιοτίνη, Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2), Υδροχλωρική Θειαμίνη (Βιταμίνη Β1), Ιωδιούχο Ασβέστιο, Υδροχλωρική Πυριδοξίνη (Βιταμίνη Β6), Συμπλήρωμα Βιταμίνης D3, Φολικό Οξύ, Πρωτεϊνικό Μαγγάνιο, Πρωτεϊνικός Σίδηρος, Πρωτεϊνικός Ψευδάργυρος, Πρωτεϊνικός Χαλκός, Προβιoτικά Lactobacillus Plantarium, Προβιoτικά Enterococcus Faecium, Προβιoτικά Lactobacillus Casei, Προβιoτικά Lactobacilus, Acidophilus προϊόντα ζύμωσης.

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κρέας Κοτόπουλου, Βρώμη, Κριθάρι, Καστανό Ρύζι, Αλεύρι σίκαλης, Πατάτα, Γλυκοπατάτα, Λίπος Κοτόπουλου (συντηρημένο με μίγμα από τοκοφερόλες, πηγή Βιταμίνης Ε), Έλαια Κανόλας (συντηρημένα με μείγμα από τοκοφερόλες , πηγή Βιταμίνης Ε), Πολτός τομάτας Κρέας Λευκού Ψαριού, Λιναρόσπορος, Μήλο, Μύρτιλα, Καρότα, Μπιζέλια, Σπανάκι, Σκόρδο, Εκχύλισμα Γιούκας, Ταυρίνη, L - Λυσίνη, DL-Μεθιονίνη, Υδροχλωρική Γλυκοζαμίνη, Θειική Χονδροϊτίνη, β-Καροτίνη, Ανθρακικό Ασβέστιο, Οξείδιο του Ψευδαργύρου, Πρωτεϊνικό Μαγνήσιο, Φωσφορικός Χαλκός, Οξείδιο του Μαγγανίου, Νιασίνη, Παντοθενικό Οξύ Ασβεστίου D, Συμπλήρωμα Βιταμίνης Α, L- Καρνιτίνη, Συμπλήρωμα βιταμίνης Β12, Ασκορβικό Οξύ, Φωσφορικός Σίδηρος, Βιοτίνη, Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2), Υδροχλωρική Θειαμίνη (Βιταμίνη Β1), Ιωδιούχο Ασβέστιο, Υδροχλωρική Πυριδοξίνη (Βιταμίνη Β6), Συμπλήρωμα Βιταμίνης D3, Φολικό Οξύ, Πρωτεϊνικό Μαγγάνιο, Πρωτεϊνικός Σίδηρος, Πρωτεϊνικός Ψευδάργυρος, Πρωτεϊνικός Χαλκός, Προβιoτικά Lactobacillus Plantarium, Προβιoτικά Enterococcus Faecium, Προβιoτικά Lactobacillus Casei, Προβιoτικά Lactobacilus, Acidophilus προϊόντα ζύμωσης.
Καλη ακουγιεται,αλλα μας πειραζει το κοτοπουλο

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.448
8.468
Καλη ακουγιεται,αλλα μας πειραζει το κοτοπουλο
Κοιτα και Naturea και Farmina N&D εχουν και με αρνι και με ψαρι και επιλεγεις αναλογα το ποσα διαθετεις εντελως Grain free ή με λίγα σιτηρα. Η Ν&D καθως και η Naturea Grain Free εχουν και μεγεθoς κροκετας για Small breed.

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
Κοιτα και Naturea και Farmina N&D εχουν και με αρνι και με ψαρι και επιλεγεις αναλογα το ποσα διαθετεις εντελως Grain free ή με λίγα σιτηρα. Η Ν&D καθως και η Naturea Grain Free εχουν και μεγεθoς κροκετας για Small breed.
Οκ σ ευχαριστω πολυ

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Eμείς για N&D Grain Free πάμε αύριο, ελπίζω να της κάτσει κάλα και να μείνουμε σε αυτήν γιατί η royal canin που τρώει 1ον δεν μου φάνηκε να έχει καλή σχέση τιμή-ποιότητα και 2ον μυρίζει γαριδάκι και μου ανοίγει την όρεξη.

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
Eμείς για N&D Grain Free πάμε αύριο, ελπίζω να της κάτσει κάλα και να μείνουμε σε αυτήν γιατί η royal canin που τρώει 1ον δεν μου φάνηκε να έχει καλή σχέση τιμή-ποιότητα και 2ον μυρίζει γαριδάκι και μου ανοίγει την όρεξη.
Για royal δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα οποτε καλα κανεις κ αλλαζεις.οσο για την αλλη δεν την γνωριζω

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Για royal δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα οποτε καλα κανεις κ αλλαζεις.οσο για την αλλη δεν την γνωριζω
Την πήρα από τον κτηνίατρο γιατί δεν μας κράτησε τίποτα για την επίσκεψη και ένιωσα άσχημα. Από το ψάξιμο που έκανα Naturea ήθελα αρχικά αλλά επαρχία γαρ, τα μεταφορικά ήταν λίγο βαρβάτα. Όποτε η n&d no grain μου φανηκε ως η καλύτερη δεύτερη επιλογή. Θα ξαναγράψω εντυπώσεις σε καμία βδόμαδα.

Mariatzou

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2017
110
10
37
Την πήρα από τον κτηνίατρο γιατί δεν μας κράτησε τίποτα για την επίσκεψη και ένιωσα άσχημα. Από το ψάξιμο που έκανα Naturea ήθελα αρχικά αλλά επαρχία γαρ, τα μεταφορικά ήταν λίγο βαρβάτα. Όποτε η n&d no grain μου φανηκε ως η καλύτερη δεύτερη επιλογή. Θα ξαναγράψω εντυπώσεις σε καμία βδόμαδα.
Εγινε.θα περιμενουμε την γνωμη σου

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγώ πάντοτε έδινα Belcando, Happy Life ( της Versele Laga, όχι μια μούφα που κυκλοφορεί με παρόμοιο όνομα ) για συντήρηση και σε ορισμένες περιόδους που χρειαζόταν κάτι διαφορετικό Royal. Ποτέ δεν αντιμετώπισα θέμα και κάνανε πάντα σα μουρλές.

Kahlan

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
170
208
Από αυτές που αναφέρονται στο αρχικό ποστ έχουμε δοκιμάσει bosch, belcando και brit care. H bosch δεν είχε κάτσει καλά κι έτσι την αλλάξαμε, η belcandο ήταν αρκετά καλή και από τη brit care ο κωδικός με αρνί και ρύζι ταίριαξε καλύτερα στο σκύλο μου, το κουνέλι και ρύζι που επίσης δοκιμάσαμε, όχι τόσο. Ίσως στο μέλλον δοκιμάσουμε και τους κωδικούς με το σολωμο ή το ελάφι.