Μας έσπασε η ουρά! :(

Αγάπη Παπ

Active Member
26 Αυγούστου 2012
42
0
Θεσσαλονίκη - Νεάπολη
Σήμερα το απόγευμα, έτσι πως κάναμε παιχνίδια, κάνει να σηκωθεί στα δυο του πόδια και παρ'τον κάτω... 'Επεσε προς τα πίσω, και έκατσε πάνω στην ούρα του (από ότι κατάλαβα). Κλάμααααααα και κακό για κανένα λεπτάκι περίπου, μέτα σαν να μην τρέχει τίποτα! Κύριος, σηκώθηκε και συνέχιζε τα χαζά του. Πήγα τον αγκάλιασα, και άρχισα να ψηλαφίζω την ουρά του και για να δω αν πονάει, αλλά μπας και αισθανθώ κάτι περίεργο. Δεν έκλαιγε όταν τον ακουμπούσα, αλλά δυσανασχετούσε και η ουρά του σχημάτιζε ένα πολύ μικρό ημικύκλιο (ούτε φαινόταν με γυμνό μάτι). Πήγαμε αμέσως στην κτηνίατρο, μου είπε πως είναι σπασμένη, αλλά δεν του έδωσε αντιφλεγμονώδη (χάπια-αλοιφές δεν κατάλαβα) γιατί είναι μικρός ακόμα, μόνο την έδεσε και έφτιαξε κάτι σαν νάρθηκα για να μείνει όσο το δυνατό πιο ευθεία. Να όμως που τον ενοχλεί και προσπαθεί να το φάει, και κατεβαίνει και από μόνο του πιο κάτω.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ για να μην χειροτερέψει? Διότι μου είπε πως αν πρηστεί το κάτω μέρος της ουράς, θα χρειαστεί εγχείρηση! Καμιά ιδέα να κρατήσω σταθερό το νάρθηκα?(το λιγότερο 24 ώρες μου είπε να το φοράει, αλλά με το που τον αφήσω έστω και ένα λεπτό μόνο του το τρώει) :( :(

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πηγαινε να παρεις ενα ελισαβετιανο κολαρο (αυτο που μπαινει στο κεφαλι και ειναι σαν πορτατιφ).
Περαστικα στο μικρο σου ευχομαι.

Αγάπη Παπ

Active Member
26 Αυγούστου 2012
42
0
Θεσσαλονίκη - Νεάπολη
Του το πήρα το κολάρο, αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας έβγαλε το νάρθηκα... Σε ποια περίπτωση θα του πρηστεί η ουρά? Μπορώ να κάνω κάτι για να το αποτρέψω ή απλά περιμένω??

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Του το πήρα το κολάρο, αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας έβγαλε το νάρθηκα... Σε ποια περίπτωση θα του πρηστεί η ουρά? Μπορώ να κάνω κάτι για να το αποτρέψω ή απλά περιμένω??
Πηγαινε τον πισω στο γιατρο να τον ξαναβαλει. Η παρτον προηγουμενως ενε τηλεφωνο να σου πει. Απορω πως δεν του εβαλε ο ιδιος ελισαβετιανο κολαρο. Λες και υπηρχε καμια περιπτωση κουταβι ειδικα και να μην το πειραξει.

bullkirkh

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
220
0
rodos
εγω εδωσα 2 χαπια σε θλαση ποδιου αντιφλεγμονοδες, σε κουταβι 3 μηνων ,αν ειναι λιγο δεν πυραζι

bullkirkh

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
220
0
rodos
μιλαω γεια τα αντιφλεγμονοδεσ οτι αν ειναι λιγα δεν πιραζοθν την αναπτικση

Αγάπη Παπ

Active Member
26 Αυγούστου 2012
42
0
Θεσσαλονίκη - Νεάπολη
Απλά μου είπε ότι πρέπει να το κρατήσει τουλάχιστον 24 ώρες και ο δικός μου ούτε 5 δεν συμπλήρωσε, για αυτό ανησυχώ.Για τα χάπια με συμβούλεψε να μην του δώσω τίποτα γιατί δεν έχει κάνει όλα του τα εμβόλια, οπότε θα την ακούσω και δεν θα του δώσω. Τώρα το πρόβλημα μου είναι ότι συνεχίζει τα χαζά του, τρέχει-χοροπηδάει από εδώ και από εκεί και χτυπάει την ουρά του στα έπιπλα, στις πόρτες, κάθετε πάνω της και φοβάμαι μην το κάνει χειρότερα, αλλά δεν μπορώ να τον κρατήσω και ακίνητο....

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Crate δεν εχεις υποθετω ε? Γενικα παντως καλο θα ηταν να παρεις, θα σου χρειαστει πολλες φορες.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Έχω, έχω και μεγάλο μάλιστα ,αλλά τον είχα μέσα από το πρωί που δούλευα(σχεδόν 8 ώρες, τον έβγαζα ανά διαστήματα να ξεμουδιάσει). Τι, να τον έχω όλη μέρα περιορισμένο??

Αφου υποτιθεται πως ειναι σε αναρρωση τωρα. Αν κανει κινησεις που δεν πρεπει ισως να ειναι καλυτερα μεσα στο κρειτ. Αφου σου ειπε κι ο γιατρος ενα 24 ωρο να μεινει με το ναρθηκα, δεν θα παθει και τιποτα για μια μερα.