Σήμερα το απόγευμα, έτσι πως κάναμε παιχνίδια, κάνει να σηκωθεί στα δυο του πόδια και παρ'τον κάτω... 'Επεσε προς τα πίσω, και έκατσε πάνω στην ούρα του (από ότι κατάλαβα). Κλάμααααααα και κακό για κανένα λεπτάκι περίπου, μέτα σαν να μην τρέχει τίποτα! Κύριος, σηκώθηκε και συνέχιζε τα χαζά του. Πήγα τον αγκάλιασα, και άρχισα να ψηλαφίζω την ουρά του και για να δω αν πονάει, αλλά μπας και αισθανθώ κάτι περίεργο. Δεν έκλαιγε όταν τον ακουμπούσα, αλλά δυσανασχετούσε και η ουρά του σχημάτιζε ένα πολύ μικρό ημικύκλιο (ούτε φαινόταν με γυμνό μάτι). Πήγαμε αμέσως στην κτηνίατρο, μου είπε πως είναι σπασμένη, αλλά δεν του έδωσε αντιφλεγμονώδη (χάπια-αλοιφές δεν κατάλαβα) γιατί είναι μικρός ακόμα, μόνο την έδεσε και έφτιαξε κάτι σαν νάρθηκα για να μείνει όσο το δυνατό πιο ευθεία. Να όμως που τον ενοχλεί και προσπαθεί να το φάει, και κατεβαίνει και από μόνο του πιο κάτω.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ για να μην χειροτερέψει? Διότι μου είπε πως αν πρηστεί το κάτω μέρος της ουράς, θα χρειαστεί εγχείρηση! Καμιά ιδέα να κρατήσω σταθερό το νάρθηκα?(το λιγότερο 24 ώρες μου είπε να το φοράει, αλλά με το που τον αφήσω έστω και ένα λεπτό μόνο του το τρώει)