Ολα καλα, δεν δαγκωνει και παρα πολυ..της δινω διαφορα για να εχει να μασουλαει

Θα βγουν ολαααα της τα δοντια με την μια?Μεχρι στιγμης εχω βρει δυο δοντακια κατω

Να σου πω τι έπαθα εγώ για να μην τρομάξεις άδικα!
Όταν ο Σπούκυ άρχισε να αλλάζει δόντια, έπεσαν πρώτα τα μπροστινά κάτω μετά τα επάνω, ταυτόχρονα άρχισαν να βγαίνουν και οι ριζούλες από τα καινούργια και όλα καλά.
Κάποια στιγμή όταν είχαμε αλλάξει όλα μας τα δοντάκια, σε έναν έλεγχο που έκανα κοιτάω τον δεξιό κυνόδοντα και έβγαινε ο καινούργιος δίπλα και έξω από τον παλιό. Και ο παλιός στην θέση του ακίνητος.
Περίμενα, ξαναπερίμενα, τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον γιατρό μου λέει "μην ανησυχείς θα πέσει".
Περνάει ένας μήνας ο παλιός κυνόδοντας σταθερός και ακλόνητος. Βουτάω τον Σπούκυ και τον πάω στον κτηνίατρο, θεωρώντας ότι με το τηλέφωνο δεν γίνεται δουλειά.
Μου λέει ο γιατρός "δεν είπαμε θα πέσει, τι αγχώνεσαι". Τον ψηλάφισε, ούτε καν κουνιόταν. Οπότε μου λέει "υπάρχουν περιπτώσεις που οι βρεφικοί κυνόδοντες πέφτουν με την ενηλικίωση. Μόλις κλείσει χρόνο θα πέσει".
Εκεί λίγο κλονίστηκε η αξιοπιστία του γιατρού. Βλακεία μου γιατί αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο.
Αφού πέρασαν μήνες με τους δύο κυνόδοντες παρέα και ο Σπούκυ να μοιάζει με δρακουμέλ, στο χρόνο επάνω, και μιλάμε μόλις έκλεισε ένα χρόνο ζωής, μια ωραία πρωϊα ο παλιός κυνόδοντας εξαφανίστηκε. Δεν τον βρήκα ποτέ, ενδεχομένως και να τον κατάπιε με το φαγητό.
Ο γιατρός ξανακέρδισε την εμπιστοσύνη μου και εγώ ηρέμησα.
Οπότε αν σου τύχει κάτι τέτοιο μην τρελλαθείς... συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες