Μασουλητήρια και σταθερό δάγκωμα

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Μεταφορά απαντήσεων από εδώ.

------------------------------------------

και 10 λεπτα ενασχολησης την ημερα μια χαρα ειναι για ολους τους σκυλους το θεμα ειναι πως γινεται

δοκιμασε να ασχολεισαι μερικα πενταλεπτα μεσα στην ημερα αντι για μιαμιση ωρα συνεχομενη που για κουταβι ειναι πολυ , και μην ξαναβαλεις ξυλινο σπιτακι
Ακριβως αυτο. Σπασε το χρονο σε 3-4 μισαωρακια. Και εικοσαλεπτα , πολυ ειναι μη σου πω. Και βγαλε το ξυλο! Δεν παιζει να μη το τρωει. Πιπερια, και λοιπες αηδιες καλυτερα να τις αποφυγεις. Και τα μασουλητηρια επισης, εκτος και αν δεν σε νοιαζει να εχει σταθερο δαγκωμα ο σκυλος.

Last edited by a moderator:

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
ολα τα μασουλητηρια. Αν ο σκυλος μασαει κατι, του γινεται συνηθεια. Το δαγκωμα, θελει κοντρα για να ειναι σταθερο.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.588
849
Ξεσσαλονικη!!!
καταλαβα που το πας αλλα τοσο πολυ?δεν νομιζω να του γινεται τοσο συνηθεια που να μην μπορει να εχει σταθερο δαγκωμα στην πορεια...δεν εχω δει σκυλο που να τον ερεθισεις κ να ματσαλιαζει, αντι να δαγκωσει δυνατα κ να προσπαθει να κρατησει,επειδη ειχε μασουλητηρια μικρος....η μονη περιπτωση να ανοιξει το στομα ειναι για να παρει καλυτερο δαγκωμα...αν ισχυει σε τετοιο βαθμο αυτο που λες,να του σταματησουμε κ την τροφη αν ειναι να μην την μασαει για να μειωσουμε τις περιπτωσεις...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.588
849
Ξεσσαλονικη!!!
αποκλειεται να ηταν απο λαθος μανικι η απλα να μην εκανε ο σκυλος?εγω αυτο που θα πω ,ειναι οτι δεν μου αρεσει να ειμαι απολυτος.οπως εχετε δει σκυλια να το κανουν αυτο κ το ριξατε στα μασουλητηρια κ μπορει να εχετε δικαιο,υπαρχουν σκυλια που παλι ειχαν μασουλητηρια κ δαγκωναν μια χαρα!αν πρεπει να πεσει το σφαλμα καπου αλλου εκτος του σκυλου η του εκπαιδευτη οκ....

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
ανα την υφυλιο οι σκυλοι που πρεπει να δαγκωνουν δεν παιζουν με μασουλητηρια

γενικοτερα οι σκυλοι που δουλευουν οταν ειναι μονοι τους μονο κοιμουνται

κ πιστευεις οτι ηταν απο τα μασουλητηρια?
οχι δεν σου λεω οτι ηταν λογω μασουλητηριου , επειδη ειπες οτι δεν εχεις δει σκυλο να μασαει στο μανικι το ειπα

το μασουλητηρι ομως δημιουργει προβλημα , πραγματικα

φυσικα ομως μπορει να ειναι και θεμα σκυλου και δουλειας

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.588
849
Ξεσσαλονικη!!!
κατσε ρε συ νικο για να καταλαβω....δλδ αν ο σκυλος μου με εχει τρελανει κ μιλαμε για πιτσιρικο ετσι?δεν μιλαω για μεγαλυτερης ηλικιας σκυλο,αν λοιπον βγαζει δοντια ακομη,θα του κανει κακο το να του δινω να μασαει πραγματα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78