Μεγάλος Δανός για κήπο...

SKASVIKIS

Member
14 Σεπτεμβρίου 2009
23
0
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΧΕΙΜΩΝΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

jordan

Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
9
0
ο μεγαλος δανος δεν κανει για κηπο μονο.ειναι ευαισθητος στο κρυο..και εκτος απο αυτο ειναι ιδιαιτερα συντροφικο σκυλι για να τιν βγαζει μονο τοθ στον κηπο!!!!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
πες του και εσυ χειμωνα καλοκαιρι θα εμενε σε κηπο?:)
περα απο τα αστεια πρεπει να γινεις πιο σαφης
τοσες ωρες θα ασχολειται βολτες και αλλα
αν θες ενα ναι η ενα οχι
λεω οχι

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Εγω θα ελεγα καλυτερα σκυλος μαζι με το αφεντικο του!

Μονο σκυλος...no κοκο!

Πες τον φιλο σου οτι ξεκιναει λαθος!Θα προτεινω να ενημερωθει πανω σε καποια πραγματα!

Οσον αφορα το αν ειναι ευαισθητος στο κρυο δεν το ξερω ας απαντησουν οι εχοντες Μεγαλο Δανο!

Καλως Ηρθες!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.911
20.311
Θα συμφωνήσω να μην πάρει σκύλο για τον κήπο. Υπάρχουν ωραιότατα δέντρα και φυτά :D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
...και εγω τον σκυλο μου στον κηπο τον εχω...μαλλον επρεπε να ειχα παρει συντριβανι!:rolleyes:

πως τα μπερδεψα ο λ@λ@κ@ς ετσι...
Βρε Θοδωρή,βρε Θοδωρή, εσύ αγόρι μου ασχολείσαι με τον Τορο!Είσαι ειδική περίπτωση!

Πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων ξέρεις πολυ καλά πως τα έχουν τα σκυλιά τους όταν λένε οτι θα τα πάρουν για κήπο!

Ρε αν κατέβω σε καμιά έκθεση με τον Αδάμ θα σου φέρω ένα συντριβανι!Μην κλαις...:-D

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Σοβαρά τώρα, ο Δανός όπως ο κάθε σκύλος μπορεί να περνάει πολλές ώρες στον κήπο, αλλά δεν κάνει να απαγορεύουμε στον σκύλο μας να μπαίνει και μέσα στο σπίτι μας ΟΣΟ και αν ασχολούμαστε μαζί του εκτός σπιτιού.

Ακόμη κι αν κοιμάται έξω (που για Δανό ΔΕΝ το συνηστώ) θα πρέπει να μπαίνει ΚΑΘΕ μέρα τουλάχιστον για μία ώρα μέσα μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια.

Τόσα και τόσα "ζώα" επιτρέπουμε να μας επισκευτούν! Να σνομπάρεις τον καλυτερό σου φίλο είναι απαράδεκτο, και το παίρνει και πολύ πιο βαριά από όσο νομίζει ο περισσότερος κόσμος...

...γι' αυτό και οι καλύτεροι εκτροφείς, (που έχουν και πάνω από 10 σκύλους σε υπερχληδάτα "κέννελ" θερμενόμενα), τους βάζουν μέσα με βάρδιες!!!! Φοβερή ταλαιπορία, πιστέψτε με (άντε να κρατάς λογαριασμό) αλλά το κάνουν για την ψυχική υγεία των σκύλων τους. Το θεωρούν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, όσο την σωστή διατροφή και άσκηση.

Ο Δανός είναι πολύ κύριος και ευγενικός από τη φύση του, με ελάχιστη εκπαίδευση, δεν θα δημιουργεί πρόβλημα.

Άρα θα συμφωνήσω πως αν έχει σκοπό να μένει ΜΟΝΟ στον κήπο ο σκύλος, τότε να μην πάρει ΚΑΝΕΝΑΝ σκύλο.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
συμφωνω σε ολα μαζι σου Στελλα!

εκτος απο το οτι εγω,δεν μπορω (τους λογους τους συζηταμε αλλου,εδω θα βγουμε offtopic)να αφησω τον σκυλο μου μεσα...το εχω δοκιμασει παντως...

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
νομιζω πως μπορεις να το αναλυσεις εδω εαν θες
γιατι το θεμα ειναι εαν ενας σκυλος μπορει να
ειναι στον κηπο και οχι μονο ενας δανος

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
θα το εκανα με χαρα...απλα το εχω ηδη -σχεδον- κανει στο θεμα..."μεσα ή εξω" για ενα σκυλο...

οπου ημουν υπερ του "εξω"...θα κουρασω και παλι θα υπαρχουν οι γνωστες αντιδικιες και τα στρατοπεδα και δεν το θελω...αν και σε πολλα συμφωνουμε γενικως.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Εγω δεν θα επαιρνα ποτε σκυλο για εξω ...ανεξαρτητα απο το τι θα ενιωθε ο σκυλος , δεν μου λεει τιποτε να εχω ενα σκυλο εξω (οταν εγω ειμαι σπιτι τουλαχιστον)

Ποτε θα τον δεις? 10 ωρες τη μερα δουλευουμε , καποιες ωρες κοιμομαστε , τρωμε και εχουμε και δυο-τρια αλλα ενδιαφεροντα ή μια κοινωνικη ζωη ακομα και μεσα στο σπιτι (μια ταινια , ενα βιβλιο , ιντερνετ , ενα ταβλι/σκακι κλπ).Θα ''εχω'' σκυλο για 2 ωρες τη μερα ?