Μετά την ελιά...τα σκυλιά!


nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.179
1.000.000.018
ATHENS
Η Δρούζα στην ΝΕΤ σήμερα στης 4 μιλάει για τους σκύλους... :)

Εγω προσωπικα θα βάλω το βιντεο να γραφει...δειτε το...και σχολια μετα...
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Καλημέρα!
Μετά τους διατροφολόγους και τους εξωγήινους η κυρία «Άννα -Μπορώ και τα κονομάω- Δρούζα» (θεϊκός χαρακτηρισμός της ανεπανάληπτης Πετρούτσου) καταπιάνεται με σκυλιά;
Άντε να δούμε τι θα ακούσουν πάλι τα αυτάκια μας… :?
 


Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
399
0
Το βλέπω τώρα και η κόρη της Δρούζα έχει τρελαθεί να κηνυγάει τα σκυλάκια γύρω γύρω. :lol:
 


S

SwkDoG

Guest
Το σχόλιο μου για την εκπομπή είναι αυτό:

:cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :cry: :cry:

Βέβαια το ίδιο νοιώθω και για τις εκπομπές που αφιέρωσε στα ερπετά και στα φύλλα ελιάς και τους εξωγήινους.
Άραγε πότε θα καταλάβουν οι καλεσμένοι των εκπομπών τέτοιου είδους ότι η παρουσία τους είναι αντικείμενο εκμετάλευσης και πως τέτοιες εκπομπές είναι "βήματα προς τα πίσω"?!!...

Μάλλον όμως και εκείνοι έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους.
Ικανοποιούν κάποιο δικό τους σκοπό...που μπορεί να είναι η προβολή με σκοπό τη διαφήμιση και εν τέλει το κέρδος εώς και το απλό,δικό τους "τέταρτο δημοσιότητας"... :cry:

Να προσθέσω πως χαίρομαι που δεν υπήρχε συνάδελφος στην εκπομπή!... :D
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να προσθέσω πως χαίρομαι που δεν υπήρχε συνάδελφος στην εκπομπή!...
Πάλι καλά!

Πάντως όλους τους "καθισμενους" στην πρώτη σειρά, με τα σκυλιά, μπορεί κανεις να τους βρει και σε οποιαδήποτε έκθεση σκύλων, εδώ και αρκετά χρονια!
Θα έλεγα, ότι είναι "Παλαίμαχοι τις οργανωμένης "κυνοφιλιας"!

O εκπαιδευτής και σκύλο-ξενοδόχος από την μια καλά έκανε και πήγε!
Πιο φτηνή διαφήμιση, που θα έβρισκε!
Και αν εμείς βρίκουμε όλη την εκπομπή "αμφισβητητου περιεχομενου και ποιότητας" είναι άλλοι συνάνθρωποι μας, μεταξύ αυτων και ιδιοκτητες σκύλων που την βλέπουν ανελλιπώς!
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Καλημέρα φίλοι μου!
Τη γνώμη μου για την κυρία «Μπορώ και τα κονομάω – περπατώ και σε αναμμένα κάρβουνα» είναι περιττό να την εκφράσω…
Καλά κάνει η γυναίκα! Εξάλλου εμείς οι φορολογούμενοι την πληρώνουμε για να κάνει αυτές τις γελοίες εκπομπές αμφιβόλου ποιότητας, όπως και ένα σωρό άλλους αποτυχημένους και παλαίμαχους διμοσιογραφίσκους που βολεύτηκαν δουλεύοντας στην κρατική τηλεόραση…
Εγώ γέλασα πολύ (πάω στοίχημα ότι τους μάτιασε ο Oscar) :wink: με τα λάθος βίντεο που έπαιζαν οι συνεργάτες της εν λόγω κυρίας, τις δοντάρες που «έβγαλε» το golden στο ενοχλητικό σνάουτσερ και με τη φαεινή ιδέα να αμολήσουν σκυλιά και παιδιά στο στούντιο και να γίνει το μπάχαλο! Λες και κατέβηκαν οι Ούννοι από τα βουνά και δημιούργησαν το χάος.
Η κυρία «Μπορώ και τα κονομάω», όντας άσχετη με το θέμα, είχε σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ένα αμήχανο ύφος το οποίο προσπαθούσε (επί ματαίω) να κρύψει πίσω από το χαμόγελο κολγκέιτ και τα παιδάκια (επί δικαίω) βρήκαν την ευκαιρία να ξεσαλώσουν και να της κάνουν την εκπομπή κόλαση… :lol: :lol: :lol:
Παρόλα αυτά, θα πρέπει να επισημάνω πως ειπώθηκαν από κάποιους συνειδητοποιημένους ιδιοκτήτες και κάποια σημαντικά πράγματα, όπως το μέγεθος της ευθύνης που προκύπτει από τη απόκτηση ενός σκύλου και το πόσο σημαντικό είναι να απευθυνθούν οι υποψήφιοι κάτοχοι ενός σκύλου σε σωστούς εκτροφείς και όχι σε κάποιο τυχάρπαστο pets shop.
Όσο αφορά τον εκπαιδευτή, ας μην είμαστε υπερβολικοί βρε παιδιά, επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος...
Τον προσκάλεσαν να πει την άποψη του και να προβάλει τη δουλεία του. Ο κάθε επαγγελματίας θα εκμεταλλευόταν την οποιαδήποτε ευκαιρία για διαφήμιση. Εξάλλου δεν είπε κάτι που να μη με βρίσκει, εμένα τουλάχιστον, σύμφωνη...
Μπορεί η συγκεκριμένη εκπομπή να τους προέκυψε παρωδία, αλλά ας μην απαξιώνουμε τα πάντα. Οποιαδήποτε προσπάθεια για ενημέρωση και προβολή της κυνοφιλίας σε αυτή τη χώρα είναι, εν κατακλείδι, ένα βήμα προόδου.
 


S

SwkDoG

Guest
Μπορεί η συγκεκριμένη εκπομπή να τους προέκυψε παρωδία, αλλά ας μην απαξιώνουμε τα πάντα. Οποιαδήποτε προσπάθεια για ενημέρωση και προβολή της κυνοφιλίας σε αυτή τη χώρα είναι, εν κατακλείδι, ένα βήμα προόδου.
Όχι ROTTIE,εδώ διαφωνώ!...
Γιατί αυτές οι εκπομπές δεν είναι "προσπάθεια για ενημέρωση"...κάθε άλλο μάλιστα!...Πηγή παραπληροφόρησης είναι και γελοίας παρουσίασης του οτιδήποτε!!
Καμία ουσιαστική κουβέντα για τίποτα!

Τι μάθαμε χθες?!...

Πως το καλύτερο για τα σκυλάκια είναι η ξηρά τροφή ή το ρύζι με κιμά!

Πως όσο ποιό πολλά σκυλιά έχεις,τόσο ποιό ζωόφιλος είσαι!

Πως τα ζωάκια κάνουν μπάνιο 1 φορά τη βδομάδα...εκτός από τα "λουκάνικα" που είναι "σκληρότριχα" και αντέχουν παραπάνω!

Πως ο "συμπεριφοριολόγος-ψυχολόγος" σκύλων είναι διαφορετικό πράμα από τον εκπαιδευτή...γιατί μαθαίνει συμπεριφορές!

Πως αν σε δαγκώσει σκύλος πας σε ένα φαρμακείο και κάνεις αντιτετανικό!

...και πολλά άλλα τέτοια.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ!!!...

Και όχι δεν δικαιολογώ κανέναν!...Ακόμα και αν ξεστόμισε ένα σωστό πράγμα,η παρουσία του εκεί (όπως και στις Πάνιες και στους "Πρωϊνούς Φραπέδες" και στο "Καλό Σαββατοκύριακο 3 στον Αέρα και πάλι χαζοί") δεν έχει σκοπό την προαγωγή της κυνοφιλίας και της ζωοφιλίας...την προβολή τη δικιά του έχει!
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Αγαπητέ SwkDoG,
έχω την εντύπωση πως συμφωνούμε διαφωνώντας…! :wink:
Την ίδια γνώμη έχω και εγώ! :)
Θα σταθώ μόνο στο γεγονός ότι ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ έδειξαν παιδάκια να χαϊδεύουν και να παίζουν με σκυλιά και αυτό σίγουρα είναι κάτι σε σχέση με το απόλυτο τίποτα
Σκέψου ότι οι κυνόφιλοι σε αυτή τη χώρα είμαστε μειοψηφία.
Οι περισσότεροι θεωρούν τα σκυλιά πηγή μικροβίων, μολύνσεων και ασθενειών και δεν διανοούνται να επιτρέψουν στα παιδιά τους να πλησιάσουν ένα σκυλί σε ακτίνα μικρότερη των 5 μέτρων...
Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο κατά τα άλλα, δεν διαφωνώ μαζί σου.
Απλά μην κρίνουμε εξ’ ιδίων… Η πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει ούτε ενημέρωση, ούτε ζωοφιλική παιδεία ούτε και γνώσεις περί κυνοφιλίας!
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι…
 


boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
Καταρχας η εκπομπη αυτή παροτι ναι ηταν κατά μεγαλο μερος φτηνη κωμωδια, ειχε και θετικα μηνυματα και σιγουρα ηταν κλασεις ανωτερη από εκπομπες της Πανια!
Ωστοσο ολη η βλακεια των εκπομπων της Πανια ηταν συμπτυγμενη στα ματια αλλα και στις ερωτησεις μονο ενός ατομου… της ΔΡΟΥΖΑ! Απορω πώς αυτή η γυναικα εχει σκυλο! Ειχα την εντυπωση ότι οι βλακωδεις ερωτησεις και τα βλακωδη σχολια ειχαν πηγη την απειρια και αγνοια της αλλα και την βαρεμαρα της να κατσει να μελετησει το αντικειμενο της επομενης εκπομπης της! Και πραγματικα εξεπλαγην που αυτή η γυναικα
η κυρία «Άννα -Μπορώ και τα κονομάω- Δρούζα» (θεϊκός χαρακτηρισμός της ανεπανάληπτης Πετρούτσου)
(όπως σωστα εγραψε η ROTTIE) εχει σκυλο!!!!!!!! Πικρα…

Κατά τη γνωμη μου μηνυματα σημαντικα υπηρξαν, όπως επισης υπηρξαν και ανθρωποι στο πλατο που κατειχαν το αντικειμενο της εκπομπης.. τα θετικα μηνυματα που πηρα εγω
«τα σκυλια δεν είναι παιχνιδια δεν είναι μπιχλιμπιδια»
«δεν κανουν ολοι οι ανθρωποι για ιδιοκτητες»
«προληψη και όχι αναζητηση μαγικου ραβδιου από εκπαιδευτες»
«τα σκυλια ανηκουν κοντα μας και όχι ξεχασμενα σε καμμια αυλη,ταρατσα,μπαλκονι,κλπ»
«το σκυλι θελει αγαπη και όχι εκταση»
«θελει κοπο και θυσιες για να εχεις σκυλια, αλλα τροπος υπαρχει, δεν είναι ακατορθωτο!»
«τα σκυλια δεν είναι εστια μικροβιων και απειλη για τα παιδια μας»
«μαθαινουμε στα παιδια να σεβονται τα ζωα!!!!!!!»
«δεν αφηνουμε να γινει ζουγκλα το πλατο, για χαριν τηλεθεασης»

σιγουρα ξεχναω και καποια αλλα…

σε αντιθεση με τις εκπομπουλες της Πανια οπου μαθαινουμε εξισου σημαντικα μυνηματα όπως:
«υπαρχουν ρουχα διαφορων υφασματων χρωματων και σχεδιων για σκυλακια!»
«υπαρχουν και γυαλια ηλιου»
«ε ναι λοιπον! Υπαρχουν και παπουτσακια!»
«και φουλαρια φυσικα!!!»
«αν παρολαυτα ο σκυλος δεν καταφερε να ταιριαξει στο στυλ μας, αλλαζουμε επιτελους το σκυλο! Τοσες ρατσες υπαρχουν! Τοσα χρωματα! Αν δεν μπορεσουμε να τα συνεφερουμε ουτε με ρουχα και αξεσουαρ, ας παρουμε επιτελους αυτά που ταιριαζουν με εμας και το χαλι μας!»

Μάλλον όμως και εκείνοι έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους.
Ικανοποιούν κάποιο δικό τους σκοπό...που μπορεί να είναι η προβολή με σκοπό τη διαφήμιση και εν τέλει το κέρδος εώς και το απλό,δικό τους "τέταρτο δημοσιότητας"...
Να προσθέσω πως χαίρομαι που δεν υπήρχε συνάδελφος στην εκπομπή!...
Στην εκπομπη με τα ερπετα όμως που ηταν περα για περα εκπομπη-σκουπιδι(το απολυτο στυλ της δρουζα) υπηρχε κτηνιατρος, ο οποιος δεν καταφερε ουτε τεταρτο δημοσιοτητας να «ξεκλεψει».. 2 λεξεις αρθρωσε ο καημενος..

Κατά τα αλλα, μηπως υπαρχει καμμια άλλη ποιοτικη εκπομπη που να αναφερεται σε τετοια θεματα, να τη δουμε, να πουμε και μπραβο? Αν ναι, ενημερωστε με παρακαλω.
Και κατι τετλευταιο….. ολοι εμεις οι… «ποιοτικοι» ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΟΥΛΑ»… ;)
 


Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
399
0
Συμφωνώ ότι ακούστηκαν κάποια σωστά πράγματα απ' την εκπομπή τα οποία δεν ακούγονται συχνά.

Ωστόσο εκπομπές αυτού του είδους περνάνε ανάμικτα μηνύματα και ανάμεσα σε αυτούς που έμαθαν κάτι, υπάρχουν και αυτοί που θα πάνε στο πετ σοπ να αγοράσουν ένα σκυλί για παιχνίδι στο παιδί τους. Όπως και αυτοί που το βλέπουν σαν μόδα ή gadget όπως το κινητό με κάμερα ή το DVD player.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει στην Ελλάδα μια αυξήση της επιφανειακού τύπου κυνοφιλίας αν κρίνω από τις αλυσίδες πετ σοπ, κομμωτήρια, ξενώνες κλπ που ανοίγουν.

Αυτό τελικά θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα γιατί μόλις ο νέος ιδιοκτήτης συνειδητοποιήσει τις απαιτήσεις που πραγματικά έχει ένας σκύλος, θα τον κάνει μπαλκονόσκυλο, ταρατσόσκυλο ή αδέσποτο.

Θα προτιμούσα εκπομπές οι οποίες προβάλλουν θετικά τις δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με σκυλιά, όπως για παράδειγμα εκδρομές στη εξοχή. Άλλος τύπος ιδιοκτήτη αυτός που θα πάρει σκύλο για να κάνει κάτι μαζί του και άλλος τύπος ιδιοκτήτη αυτός που θα τον πάρει για να τον έχει.
 


S

SwkDoG

Guest
Παιδιά μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας!...
Όλοι πιστεύω λίγο πολύ την ίδια άποψη έχουμε.

Σοβαρές εκπομπές για τα ζώα έχουν το Animal Planet,το Animaux,το National Geografic,το TV5,το RTL,το SLOTV 1,το Prima TV και ένα σωρό άλλα ευρωπαϊκά κανάλια και σας διαβεβαιώ πως δεν μοιάζουν ούτε με της Δρούζα,ούτε με της Πάνια!!...

Το ότι τις παρακολουθώ είναι καθαρά για λόγους διασκέδασης (...σαν μια επιθεώρηση) αλλά και ικανοποιώντας κάποιες μαζοχιστικές μου τάσεις!... :D
Παρακολουθώ ακόμα Λιακόπουλο,ΤΗΛΕΦΩΣ,"Γιατρουδάκο" και άλλα του είδους...ποτέ δεν είπα ότι είμαι ποιοτικός!... :p

Λόγω δορυφορικής και "ποιοτικών αναλαμπών" παρακολουθώ και τα παραπάνω δορυφορικά κανάλια που ανέφερα και καμιά "Θεματική Βραδυά"...έτσι για ξεκάρφωμα.... :p :lol:
 


boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
:D :D :D

sorry δεν το διευκρινισα... εκπομπες στην ελληνικη τηλεοραση εννοουσα...
η ελληνικη τηλεοραση εχει ΑΝΑΓΚΗ απο εκπομπες που να δινουν εστω και λιγα μηνυματα ζωοφιλιας..
οσο και αν το βοδισιο βλεμμα τυπου δρουζα αλοιωνει τα μηνυματα αυτα...
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.594
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3